Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6030788 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Saha bildigin tertemiz olmus beyaz iskeller var yeni acik tarafinda kurup eski aciga koyacaklar kirisler icin onlar peyder pey geliyor kamyonlarla bittikce
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Bir sıkıntı yaşandığı bariz de
Senaryoyu yazmış maşallah oynuyorsunuz  :D
Sanki orijinal projeyi görmüş gibi sanki cb nin dediklerini duymuş gibi kesin ifadeler falan
Durun bakalım
Kimse de lansmanda çatı kapalı olacak şekilde gösterdikten sonra son durumda
Projeyi kafasına göre değiştiremez
Dalga mı geçiyorlar milletle
Lansman yapılırken,yapıldıktan sonra aylarca neredelerdi?
Hemen en kötüsü olacak tribine giriyosunuz
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 15:04:04 Abdülkader Keita ]

Çevrimdışı Tolga

Saha bildigin tertemiz olmus beyaz iskeller var yeni acik tarafinda kurup eski aciga koyacaklar kirisler icin onlar peyder pey geliyor kamyonlarla bittikce
Statta kiriş vardı galiba belki takılır bugün :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi beklediğim ölüm vuruşunu yazmamış.ben yine 3000 karakterli noktasız virgülsüz bir mesaj bekliyordum hatta oksijen tüpünü bile hazırlamıştım okurken nefesim kesilirse takviye için  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çatı mevzusu yine hortlamış.. Hiçmi mantık yok sizde şu anki görüntüden stadın üstünün tamamen kapalı OLDUĞUNU kavrayamıyormusunuz

Kavrıyoruz :icool: @Oktay abi ,
Mesele o degilki zaten , Engelllemelerle işi uzatırlar mesele o :busted_cop: Yani kolonlarda takılacak çatının ustude kapatılacak bunu zaten biliyoruz , Haberin Gazatelere yansımasının ardından Tam 1,5- 2Ay geçti neredeyse ve ogunden buyan Tek bir kolon takılmadı mesela al sana iş yavaşlaması :bandit:
Bu arada kimse Yıkın , Kaldırın o kolonları diyemez Bunu göze Alamaz , Gerekirse Oraya 1 Mikyon kişi yıgar Tek taşına dokundurtmayız , Fragman biter Film başlar ozaman
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

İsterse 10 milyon kişi yığılsın, kaba kuvvetle Beşiktaş'a zarar vermek dışında bir sonuç elde edemezsin.
gerekirse yapacaksin bi kac tane kolon yuzunden ve mebran yuzunden bu stad 2 sene gec acilmasi gibi birsey olursa besiktas batar koskoca vodafone buna razi gelirmi yada diger sponsorlar onlarin sayesinde ayakta duruyoruz onlar cekilirse ne olacak hic bi fikrin varmi stad 6 aya acilacak yada acilacak engel olanlar tatli dilden anlamazsada baska dilden konusacaksin care varmi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Orada sadece 1 iskelelik ekipman var. 20 tane lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

geçin şu 1 milyon kişi meselesini kalabalıklarla daha fazla zarar verilir, bu işi başkan ilmi siyasetle çözer merak etmeyin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

o oyle kolay degil burda para konusmaz taraftar konusur is baska boyutlara gider gezi olaylari yaninda sonuk kalir oraya 1 milyon kisi yigilir kimse buna cesaret edemez baskanin tek sozuyle bunu istemyenleri hedef gostermesiyle bi anda ne oldugunu anlayamazlar 15 20 milyon besiktas tarftarini karsilarina almak istiyorlarsa bu catiyi iptal ettirsinlerde gorelim neler oluyor para bu iste en son geliyor artik
Ayneen oyle :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

Statta kiriş vardı galiba belki takılır bugün :icool:
takilir insallah onlardan cok su kolonlari taksinlarda herkes bi sussun rahatlasin artik ben gidip soyleyecegim iz insaata su kolonlari takin anlatacagim forumda yazilanlari valla 5 dakika icinde takarlar adamlar  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

@Necmi abi beklediğim ölüm vuruşunu yazmamış.ben yine 3000 karakterli noktasız virgülsüz bir mesaj bekliyordum hatta oksijen tüpünü bile hazırlamıştım okurken nefesim kesilirse takviye için  :kop: :kop:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

geçin şu 1 milyon kişi meselesini kalabalıklarla daha fazla zarar verilir, bu işi başkan ilmi siyasetle çözer merak etmeyin.
neden gecelim stad 2 yil gec acilip besiktas batarsa ayni seyleri soyleyebilecemisin burda sponsor olayini unutuyor herkes sponsorlar kacarsa besiktas batar haberiniz olsun o yuzden cati iptal edilirse stad acilamaz ve kaos baslar sonrasini dusunmek dahi istemiyorum zaten simdi stada donelim yeter bu kadar gelismelere gore daha sonra konusuruz yine ama su kolon olayi bitsin artik takilacaktir bi kac gune :)
Şampiyon Beşiktaş JK

takilir insallah onlardan cok su kolonlari taksinlarda herkes bi sussun rahatlasin artik ben gidip soyleyecegim iz insaata su kolonlari takin anlatacagim forumda yazilanlari valla 5 dakika icinde takarlar adamlar  :icool:
:biggrinking: :biggrinking:
Psikolojimizi Bozdu yeminle Şu 5 Kolon
Komplo teorileri uretmeye başladık artık :bandit:

Çevrimdışı Sutlas

gerekirse yapacaksin bi kac tane kolon yuzunden ve mebran yuzunden bu stad 2 sene gec acilmasi gibi birsey olursa besiktas batar koskoca vodafone buna razi gelirmi yada diger sponsorlar onlarin sayesinde ayakta duruyoruz onlar cekilirse ne olacak hic bi fikrin varmi stad 6 aya acilacak yada acilacak engel olanlar tatli dilden anlamazsada baska dilden konusacaksin care varmi

Tam olarak ne yapacaksın bu 1 milyon kişiyle  :)

Çevrimdışı Efe

ne gerekiyorsa o yapilir herkes kaba kuvvet kullanilmasi gibi algiladi heralde :kop: mesela oturma eylemi yapilir yada stadin halatlarini gerilmesi saglanir yada aclik grevi yapilir yollar kapatilir karsi gelmek sadece savas degildir alginiz degistirin biraz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Tek taşına dokundurmayacaksın :bandit: Tepki olur abi , 1 milyonu geçtim 20 milyon Bjk Taraftarını Karşısına almaya kim Cesaret edebilir , Kimse edemez ki böyle bir durumda sadece Bjk li değil Fb ve Gs lilerde tepki gösterir bi anda İsyana döner olay....

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sutlas

ne gerekiyorsa o yapilir herkes kaba kuvvet kullanilmasi gibi algiladi heralde :kop: mesela oturma eylemi yapilir yada stadin halatlarini gerilmesi saglanir yada aclik grevi yapilir yollar kapatilir karsi gelmek sadece savas degildir alginiz degistirin biraz :evillol:

Demek istediğim bu işte kaba kuvvet veya pasif direniş, iki türlü de bir sonuca ulaşamayız, bize diplomasi ve dediğin gibi sponsorların lobi desteği lazım.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Demek istediğim bu işte kaba kuvvet veya pasif direniş, iki türlü de bir sonuca ulaşamayız, bize diplomasi ve dediğin gibi sponsorların lobi desteği lazım.
iste zaten o nu anlatiyorum yapilacak bisey kalmazsa yoksa suan biz parmaklarimiz yoruyoruz zaten gerekli aciklamayi baskan gitti yapti olurlarinida almistircyoksa cati isi devam etmezdi simdilik bu sıkıntı yok calismalar suruyor orta sahada halatlarin mekanizmasi kuruluyor baya zor ismis oda kac kisi kuramadilar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

neden gecelim stad 2 yil gec acilip besiktas batarsa ayni seyleri soyleyebilecemisin burda sponsor olayini unutuyor herkes sponsorlar kacarsa besiktas batar haberiniz olsun o yuzden cati iptal edilirse stad acilamaz ve kaos baslar sonrasini dusunmek dahi istemiyorum zaten simdi stada donelim yeter bu kadar gelismelere gore daha sonra konusuruz yine ama su kolon olayi bitsin artik takilacaktir bi kac gune :)
sonuç elde edemiyeceğimizden geçelim, hiç umurlarında olmaz bizim stadın geç açılması hatta daha fazla zararı olur , toki arena açılışında toplu halde protesto edildi  gs lilerin elinden stadyum alınmak üzereydi mecbur kalıp saraya ziyarete gidip aziz yıldırıma kumpas kuruldu filan diyip işi kotardılar.Kaldı ki yöneticiler iş adamı kendilerini ve kulübü riske atmak istemezler ,sabah karşılarında vergi memurları biz geldik diye kapıya dayanırlar hem kulübe hem şahsi şirketlerine ...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Serilem cakillardan anladigim halatlar cakillara yerlestirilecekler geldiklarinde dozer hazirladi yerlerini
Şampiyon Beşiktaş JK