Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031267 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Deniz, web sitesindeki görsellerin çok önemli olduğunu düşünmüyorum.

Örneğin, şu an stadın dışındaki tabelada hala eski açığın üstünü açık gösteren görsel var, yani bunu gören herkes ayrıntılı şekilde takip etmiyorsa, eski açığın üstünün açık olacağını zanneder.
görseller önemli olmayabilir ama stadın resmi sitesinde 4 tribün kapalı yazıyor olmayan bir şeyi neden yazsınlar? proje ilk çıktığında eski açığa çatı yapımına izin vermediler.Daha sonra izinler alındı olay bu kadar basit.Zaten o mevcut kirişleri ve kolonları takmazsan çatıyı sök at bir işe yaramaz oraya çatı yapılmaması demek ,çatı projesinin iptali + fazladan 1 sene inşaatın uzaması demek.bunu kim göze alabilir ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı pascal26

Olmayabilir veya unutmuş olabilir. Nihayetinde o yüzden Ankara bilgilendirildi denildi.

Ego problemi ve inatlaşma olmadığı sürece, tüm stadın üstünün kapalı olmaması için hiçbir sebep yok. Buna prim verecek söylemlerden kaçınmak lazım. Ne kadar eleştirsem de Fikret Orman işini biliyor bu hususta.

Aynen katılıyorum. Buralarda atıp tutmak bize kolay geliyo. Bu stad ilk andan bugüne, bu haliyle, sadece mükemmel bi diplomasi ile gelebilirdi. (lokasyon, ek arazi, yıkım, yükseklik, eski açık, çatı vs...)  Hiç mayına basmadan buraya kadar gelindi. Aynı yöntem devam etmeli.  Stadın dışında senin daha bi sürü işin var yaptıracak. Bence de başkanın yöntemi doğru.  Sessiz ve derinden devam.

Bu stad ve süreci ile ilgili bildiklerimiz, bilmediklerimizin %10 u kadar bile yoktur heralde.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 14:40:20 pascal26 ]

Çevrimdışı ahmetx

Yavaşım zaten abi , Allah'ını Seversen sen sabahtan beri benim söylediklerimi soylemiyormusun ??? Soyluyorsun ! Eee neden bütün Suçlu benmişim , Olayı ben başlatmışım gibi tepki veriliyor o zaman ! @ahmetx abi
biz durum tespiti yapıyoruz sen Üst düzey yetkiliden filan bahsediyorsun fark bu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

Her olumsuzlugun ucunu siyasete mal etmek toplumumuzun en buyuk sorunu haline geldi maalesef.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

bu siyasetin her şeye burnunu sokmaya çalışmasından olmasın

Çevrimdışı Sutlas

ama lansmanda da tamamo kapali lanse edildi orda gormedilermi stadin onundeki paint terk cizimmi yoksa lansmandaki tanitim videosumu onemli asma germe mebran catilarda bir taraf acik olamaz hemde ruzgarin girdigi bolum ruzgar catiya parasut etkisi yaptirarak havalanmasini saglar boyle bir sey olabilirmi bur sacisinin bu yuzden mebranlari parcalandi tam bitmemesinden dolayi ruzgar buyuk sıkınti o yuzden kapatilmasi gerekiyor yada komple catiyo iptal etmeleri gerekiyor olay bu

Efe, ne stadın önündeki çizim, ne lansman videosu, ne de web sitesi görselleri resmi bir nitelik taşımıyor sonuçta.

Önemli olan resmi projenin ne olduğudur, büyük ihtimalle resmi projede de kapalıdır ama kişiler nüfuzlarını kullanarak kurumları baskı altına alabiliyorlar ve büyük ihtimalle böyle bir durum var şu anda.

Bizim lehimize de çözülebilir, tam tersi de olabilir maalesef. İstanbul-Ankara hızlı treni yapılırken tünel çöktü, 17 milyon euro'luk tünel kazma makinesi yıllardır toprağın altında yatıyor, kimsenin de çıkarmak gibi bir çabası yok, o yüzden Beşiktaş'ın çatı için harcadığı paraya da kimse acımaz, umurlarında bile olmaz, git yeniden yap derler.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Efe, ne stadın önündeki çizim, ne lansman videosu, ne de web sitesi görselleri resmi bir nitelik taşımıyor sonuçta.

Önemli olan resmi projenin ne olduğudur, büyük ihtimalle resmi projede de kapalıdır ama kişiler nüfuzlarını kullanarak kurumları baskı altına alabiliyorlar ve büyük ihtimalle böyle bir durum var şu anda.

Bizim lehimize de çözülebilir, tam tersi de olabilir maalesef. İstanbul-Ankara hızlı treni yapılırken tünel çöktü, 17 milyon euro'luk tünel kazma makinesi yıllardır toprağın altında yatıyor, kimsenin de çıkarmak gibi bir çabası yok, o yüzden Beşiktaş'ın çatı için harcadığı paraya da kimse acımaz, umurlarında bile olmaz, git yeniden yap derler.
Öyle GÖZ(!) kimsede yok  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

biz durum tespiti yapıyoruz sen Üst düzey yetkiliden filan bahsediyorsun fark bu  :D
Sabahki iletilere baktıgımda Sen ve 2 kişinin daha bu isimle ilgili konuştuğunuzu görüyorum açık ve ustu kapalı olarak.. @ahmetx
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ama lansmanda da tamamo kapali lanse edildi orda gormedilermi stadin onundeki paint terk cizimmi yoksa lansmandaki tanitim videosumu onemli asma germe mebran catilarda bir taraf acik olamaz hemde ruzgarin girdigi bolum ruzgar catiya parasut etkisi yaptirarak havalanmasini saglar boyle bir sey olabilirmi bursanin bu yuzden mebranlari parcalandi tam bitmemesinden dolayi ruzgar buyuk sıkınti o yuzden kapatilmasi gerekiyor yada komple catiyo iptal etmeleri gerekiyor olay bu
Tamam işte @Efe abi bende onu diyorum zaten Buna kimse itiraz etmiyor ki ! Lansman ve renderler Çıkalı 1 Yıl oldu , 1 Yıl olmuş olmasına rağmen İBb ve SAYIN devlet buyugumuzun bundan nasıl haberi olmaz sorun O :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 14:47:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada bir daha sorayım. Beyaz renkli çatı destek iskelelerinde şu an üşenmeyip hesapladığıma göre tam 20 tane lazım. Nerde bunlar  :uyucam:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Fatih

bu siyasetin her şeye burnunu sokmaya çalışmasından olmasın

Kesinlikle...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Efe

o oyle kolay degil burda para konusmaz taraftar konusur is baska boyutlara gider gezi olaylari yaninda sonuk kalir oraya 1 milyon kisi yigilir kimse buna cesaret edemez baskanin tek sozuyle bunu istemyenleri hedef gostermesiyle bi anda ne oldugunu anlayamazlar 15 20 milyon besiktas tarftarini karsilarina almak istiyorlarsa bu catiyi iptal ettirsinlerde gorelim neler oluyor para bu iste en son geliyor artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ahmetx

Sabahki iletilere baktıgımda Sen ve 2 kişinin daha bu isimle ilgili konuştuğunuzu görüyorum açık ve ustu kapalı olarak.. @ahmetx
bu isimi ben ilk defa senden duydum nasıl çıkardın aşağıda yazdıklarımdan bunu ?

Alıntı
seçime kadar taktık taktık takamadık çatı projesi sil baştan olur o zaman.
Alıntı
izin vermezlerse kesinlikle çatısız açarız stadı
Alıntı
ışıklandırma çatı kirişlerine yapılır

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 14:56:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Tamam işte @Efe abi bende onu diyorum zaten Buna kimse itiraz etmiyor ki ! Lansman ve renderler Çıkalı 1 Yıl oldu , 1 Yıl olmuş olmasına rağmen İBb ve SAYIN devlet buyugumuzun bundan nasıl haberi olmaz sorun O :busted_cop:
gidip anlattilar artik sorun yokki devam ediyor cati buyutmeninde bi anlami var mi 2 de bi konuyu acarak forumu huzursuz yapiyorsunuz ve uzatiyorsunuz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çatı mevzusu yine hortlamış.. Hiçmi mantık yok sizde şu anki görüntüden stadın üstünün tamamen kapalı OLDUĞUNU kavrayamıyormusunuz

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Sutlas

o oyle kolay degil burda para konusmaz taraftar konusur is baska boyutlara gider gezi olaylari yaninda sonuk kalir oraya 1 milyon kisi yigilir kimse buna cesaret edemez baskanin tek sozuyle bunu istemyenleri hedef gostermesiyle bi anda ne oldugunu anlayamazlar 15 20 milyon besiktas tarftarini karsilarina almak istiyorlarsa bu catiyi iptal ettirsinlerde gorelim neler oluyor para bu iste en son geliyor artik

İsterse 10 milyon kişi yığılsın, kaba kuvvetle Beşiktaş'a zarar vermek dışında bir sonuç elde edemezsin.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

O kısma takıldıysan bu benim düşüncem ama İletimi silersin ve özelden veya direk buradan uyarırsın olur biter ama herkesiin sabahtan beri konuştuğu bi konuda beni neden günah keçi ilan edrsiniz @Necmi abi
herkes burda çatı konuşuyor konuştuğu konu stad senin gibi siyaset konuşmuyor yada daha ileri gidip kişiselleşip hakaret etmiyor
ben mecburmuyum senin iletilerini silmeye uğraşmaya yada sürekli seni uyarmaya neyi konuşacağını bil öyle konuş burda bir tek seninmi aklın var
başkaları bilmiyormu neyin ne olduğunu bu forum hiç kimsenin kimseye küfür ve hakaret yeri değil eleştiri küfür ve hakaretle yapılmaz hakaret bir düşünce
şekli olamaz işte konuşmayı bilmediğimiz içinde kendi kendimizin özgürlüklerini kısıtlamak zorunda kalıyoruz unutma özgürlük herşeyi söyleyebilmek demek değildir.
@Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Türkay