Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031642 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu değil mi ?
Bu ilk projeydi abi Revize edilip şimdiki haline getirildi , dikkat edersen bu resimde Eski açık ortada SÜTUNLAR bile yok tamamen Açık orta taraf :bandit: @Hasan Tahsin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 13:50:29
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu ilk projeydi abi Revize edilip şimdiki haline getirildi , dikkat edersen bu resimde Eski açık ortada SÜTUNLAR bile yok tamamen Açık orta taraf :bandit: @Hasan Tahsin
Şimdiki haline getirildiyse sorun ne o zaman. Arada başka bir proje daha olmalı söylediklerinize bakılırsa  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Factatum

Yahu buluttan nem kapmaya başladınız! Seçimle hiçbir alakası yok!

İzni veren devlet büyüğü, satadın tamamen kapalı olduğunu unutmuş.  :D İBB'yi aramış. Sonra kendisine ve İBB'ye bilgi verildi.

Millet kaçak AVM, gökdelen dikiyor. Kolonu olan, halatı çekilen çatıya membran takılmaz mı yahu?

Çevrimdışı mert_

evet yahu gerçekten vardı. :) mabedin seçime kadar sözü kafayı aldı götürdü uzaklara  :D
:tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Şimdiki haline getirildiyse sorun ne o zaman. Arada başka bir proje daha olmalı söylediklerinize bakılırsa  :alala:
ilk onaylanan proje buydu,sonra tamamı kapalı nasıl oldu onu @bjk_mabet biliyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 14:00:10
Sorun Ne biliyor musun Abi , Çok ust Duzey Bir Devlet yetkilisinin Her zamanki gibi Ruh hastalıgı ve Egosunu tatmin etmesi :bandit: @Hasan Tahsin
O sorun çözüldü deniyor ama ben hala çozuldugune pek inanmıyorum, öyle olsa Neden mabet Seçime kadar takılır desin :bandit: Katakulliye getirilecek anlayın işte..
necmi abi smileyini aldı anahtarını da alacak şimdi.
kitleleri peşine takma :outtahere:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Sorun Ne biliyor musun Abi , Çok ust Duzey Bir Devlet yetkilisinin Her zamanki gibi Ruh hastalıgı ve Egosunu tatmin etmesi :bandit: @Hasan Tahsin
O sorun çözüldü deniyor ama ben hala çozuldugune pek inanmıyorum, öyle olsa Neden mabet Seçime kadar takılır desin :bandit: Katakulliye getirilecek anlayın işte..
neyin katakullisi hersey ortada eger olmayacak yapilmayacak denseydi suana coktan calismalar durdurulmustu demekkki olur yaniti alindi ki adamlar calisiyor neden kiris takiyorlar yada eski aciga ag koydular stad bitmis nelerle ugrasiyoruz biran once kirisleri koyup kaldirsinlar su catiyo herkesin sesi kesilsin artik ucu olmayan donguler basladi hep tekrar edip duruyoruz bos konusuyoruz yani ya yapilir komple yada komple sokulur cati baska biseyin olmasi imkansiz
Şampiyon Beşiktaş JK

necmi abi smileyini aldı anahtarını da alacak şimdi.
kitleleri peşine takma :outtahere:
Burası adı üzerinde forum yani düşünce platformu :busted_cop:
Benim düşüncemde budur ! Ben hala çozuldugune inanmıyorum , Çozulmuş olsaydı MAbet neden kolonlar seçime kadar takılır desin :bandit: @adebe

Bu arada @ahmetx abide sabahtan bu yana benim söylediklerimi soyluyor , Kimse itiraz etmiyor yada tepki göstermiyor , Ben söyleyince Neden tepki gösteriliyor :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Yunus Allahın'ı seversen neyin katakullisi yaw çok üst yüzey devlet yetkilisi kim nerden biliyorsun sen bunları  :alala: @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Sutlas

Kolonların takılması için seçim bekleniyorsa fazla söze gerek yok, bu durum da anormal değilse anormal nedir acaba?

Yunus Allahın'ı seversen neyin katakullisi yaw çok üst yüzey devlet yetkilisi kim nerden biliyorsun sen bunları  :alala: @Yunus Emre Dökmeci
@SDemirsoy Allah ını Seversen Bilimiyormuş gibi davranma , Çok ust duzey devlet yetkilisi diyince kim geliyor aklına :D

Çevrimdışı ahmetx

@Yunus Emre Dökmeci  bir ara stada uğramıştı moralim çok bozuldu demişti ya ordan biliyordur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 14:08:54
Kolonların takılması için seçim bekleniyorsa fazla söze gerek yok, bu durum da anormal değilse anormal nedir acaba?
ha 1 hafta var demiş ha seçime kadar takılır demiş.
ikisi de aynı kapıya çıkıyor :iohmygod:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı YunusEmre

Arkadaşlar bence boşa tartışıyoruz... bakın numaralıda çatı kolonları var bekleyen 2 ya da 3 tane bunlar epey zamandır orda... şu anda eski açıkta olan kolonlar yeni geldi stada olmasa onları getirip gözümüzün önüne koymazlardı...

Çevrimdışı mert_

kolonları dikelim halatları gerelim  Beşiktaş'ım...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 14:10:16
@SDemirsoy Allah ını Seversen Bilimiyormuş gibi davranma , Çok ust duzey devlet yetkilisi diyince kim geliyor aklına :D
necmi abi mi :D
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sutlas

Bütün kolonlar hızla takılırken, basında haber çıkıyor, yönetim sorun yok diyor ama o günden beri bir tane kolon takılmıyor, bu da tesadüf herhalde.

Çevrimdışı Factatum

ilk onaylanan proje buydu,sonra tamamı kapalı nasıl oldu onu @bjk_mabet biliyor.

Eski Açık kısmının tamamen üstünün açık olması, çatıyı destekleyecek kolonların olmayışı statik açıdan sıkıntı yaratıyordu. O yüzden orada beton kolonlar, çatı kolonları ve kirişlerinin mecbur olduğu anlatıldı. O resimdeki proje ortaya çıktı. Ardından da kolonları taktık, halatları gerdik, membran döşememek için hiç bir sebep ortada kalmadı denildi.

Son projenin geldiği noktayı açıklayan en mantıklı teori bu.  :super:

Çevrimdışı SDemirsoy

devlet yetkililerini ben bilmem ki nerden bilecem :D @Yunus Emre Dökmeci

Kolonlar takılmayacak, Eski açıgın ustu kapatılanayacak falan demiyorum ki ben !
Tabiki Kapatılacak Ama Geciktiriyorlar , Engelliyorlar işte bir şekilde :by2:
Sutunlar dikildi , İskeleler Koyuldu , Bu saatten sonra Yuktırmaya cesaret edemezler zaten , Beşiktaş taraftarını karşılarına alamazlar , Çok büyük bir kitleden bahsediyoruz burada heleki O kitle Beşiktaş taraftarıysa :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 14:13:47
ilk sunulan projeye göre kolonlar takılı ama üstünde membran yok.
yani kolon takılsa da üstü kapanmadıkça o kolonlar olsa ne olur olmasa ne olur.
lan membran gerilmeden ben gerildim :o_o:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

senin işin gücün yokmu git çalış biraz sanane devlet yetkililerinden millet egosunu boş ver bak burda bizde senin egolarınla uğraşıyoruz
doğru burası düşünce platformu saçmalama platformu değil bak başka forumlarında bilgiye ihtiyacı var onlarıda mahrum etme sen  @Yunus Emre Dökmeci