Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031569 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı birkanmaraz

İşte bunlar hep tecrübesizliğinden :D
Ben Kasım ayında Girdim stadın içine ozaman daha Kaba inşaat tam anlamıyla bitmemişti , Yani numaralının 2.ci katı daha yarımdı , 15-20 dakikada koca stadın A dan Z ye her yerini gezdirdi bana Nefes nefese kaldım tabi :D Giderken @bjk_mabet abime sorulmak üzere 10-12 Soru hazırladım kafamda ama O Baş dondurucu hızdaki Stad gezisinden sonra Soracağım bütün soruları unuttum :bandit: Hatta @bjk_mabet abime adını sormayı bile unuttum :D daha sonra öğrendim adını , Bu arada sen birde Onu maç izlerken gör ! Hemen önünde veya yanında izlemeni hiç tavsiye etmem , Yoksa Kısa Yoldan UÇMAYI ogrenirsin :biggrinking: @birkanmaraz
Insallah oda olur . Toplanip mac izliyormusuz hep beraber ?

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet ile stad turu atmak mı?
Siz yine iyi zamanda gittiniz ben stadı gezdiğimde her yer iskele doluydu adamın iskelelerin arasından bir geçişi var sanki jimnastikçi.
Kış ayındayız, hava yağmurlu otoparkın altı su dolmuş dizimize kadar suya battık ona rağmen adamın hızı kesilmedi yetişecem diye dizlerimde derman kalmamıştı.
bir de olimpiyata gittik o yorgunluktan sonra..
Adam hala arabada rahat durmuyor mesir macunuyla falan besleniyor herhalde  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı birkanmaraz

Siz yine iyi zamanda gittiniz ben stadı gezdiğimde her yer iskele doluydu adamın iskelelerin arasından bir geçişi var sanki jimnastikçi.
Kış ayındayız, hava yağmurlu otoparkın altı su dolmuş dizimize kadar suya battık ona rağmen adamın hızı kesilmedi yetişecem diye dizlerimde derman kalmamıştı.
Adam hala arabada rahat durmuyor mesir macunuyla falan besleniyor herhalde  :evillol:
Bende bir ara suphelenmedim degil :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Insallah oda olur . Toplanip mac izliyormusuz hep beraber ?
Evet , C.brugge maçında @ALI RIZA Abiyle beraber 5 sıra uçtuk , 2 sıra onumde @bjk_mabet ,  , Necmi abi , KUMANOVALI abi , @Geovani abi vardı , @keremfrat1 , @Efe abi ve @Altuğ abi ve @MURAT abi bizim 1 Sıar arkamızdaydı , Herkes @bjk_mabet ten uzak duruyor :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı birkanmaraz

Evet , C.brugge maçında @ALI RIZA Abiyle beraber 5 sıra uçtuk , 2 sıra onumde @bjk_mabet ,  , Necmi abi , KUMANOVALI abi , @Geovani abi vardı , @keremfrat1 , @Efe abi ve @Altuğ abi ve @MURAT abi bizim 1 Sıar arkamızdaydı , Herkes @bjk_mabet ten uzak duruyor :D
@Yunus Emre Dökmeci   guzelmis :)  bir dakinde insallah bende olurum o ortamda .

ysariusta

• Ziyaretçi

@birkanmaraz sen bırak şimdi Yunus Emre'yle laflamayı fotoğrafları gönder.  :bandit:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Yunus Emre Dökmeci   guzelmis :)  bir dakinde insallah bende olurum o ortamda .
Yavru kartalın uçma zamanı  geliyor.  :D

Çevrimdışı Mehmet92

Ben girdiğimde ocak 20 civarlarıydı,hacı olalı 4 ayı geçmiş :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben girdiğimde ocak 20 civarlarıydı,hacı olalı 4 ayı geçmiş :D
kapat kapat. her yer iskele.

Çevrimdışı birkanmaraz

@birkanmaraz sen bırak şimdi Yunus Emre'yle laflamayı fotoğrafları gönder.  :bandit:

Necmi abiye resimleri attim   . Simdi paylasir .

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

Selamlar

Eski stad da Taksim-Gümüşsuyu tarafından gelince numaralı ve yeni açığa geçmek için merdivenler vardı şimdi ise düz duvar mevcut. Bu bölgeden gelenler ana caddeye inip stadı turlayıp yeni açığa girecek gibi  :alala: Acaba sarı çember aldığım yerden yeni açığa geçiş için bir formül yapılabilir mi ?

Stadın sol tarafı yani Taksim-Gümüşsuyu çıkışı iptal olmuş mutlaka bir çözüm üretilmeli çünkü gözüken sadece 3 tarafa çıkış mevcut bilen arkadaşlar söylediklerimi çok iyi anlamışlardır. Eskiden 4 bir yandan çıkış mevcuttu şimdi ise yeni açık ve kapalı aynı yerden çıkış yapacak (sağ tarafta ki cadde).

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Bir iki saate eve gidince yazicam.hala sokdayim..bi kac resim var onlarida yüklerim..fazla cekemedim unutum hep..mabet abi cok hizliydi maf oldum..:)

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 26 Mayıs 2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @birkanmaraz  a teşekkür edriz

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 21:26:36
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yanında omuz omuza maç izleyen kişi kimdi peki ??  :D :D :D

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Mehmet92

Eski açık en üst sıra düz prekastlar da yerleştirilmemiş.Alacalı işi bırakıp gitti galiba :D

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

bende de çoğu yerde iskele vardı Deniz geçmediğimiz boşluk kalmadı selfieyi bile zor çektim biri lafa tuttu da anca öyle  :lol: merdivenleri çıkarken ayağım artık kalkmadı yorgunluktan bir sendeledim düşüyordum  :kop:  Hacca gitse tur bindirir diğer müminlere  :kop: :kop: adamın dibisin abi @bjk_mabet
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Sezer

Ben stada girmek için ilk maçı bekliyorum, yeni açık ile kapalı köşesindeki yerime oturacağım ve çimleri uzun uzun izleyeceğim. Aslında stada gidip resim çekenlerden birine koltuğumu tarif etsem tam oradan çektirebiliriz resmi  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."