Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027497 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kemal

ALLAH yardımcın olsun ben 30 mükellefe yetişemiyorum

Saolasin abi , cumlemizin

Çevrimdışı Burak Akay

Bunlar ihmal edilmeyecek ciddi şeyler kardeşim. @Burak Akay
Öyle valla @Necmi abi daha 28 yaşında böyleysek bilmiyorum ne olur en yakın zamanda düşeceğim üstüne korkmak hayat kurtarmıyor üstüne gidip sorunu çözmek hayat kurtarır ilgin için çok teşekkür ederim abi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 13:45:27
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Çok Teşekkür ederim @Necmi abi valla kalp atışım çok hızlıymış kapaçıklarda sorun olabileceğini söylediler birde dalak ve karaciğerde büyüme varmış fonksiyonları normalmiş ama üstüne düşmem gerekiyormuş sigara alkol yasağı koydu doktor kardiyolojiye ve gastroya gitmem gerekiyor abicim ne yapacağımıda bilemedim nereye gideceğimide bilmiyorum kafa biraz allak bullak abi  :bawling:
geçmiş olsun Allah şifa versin.
Beşiktaş adamı hasta eder demedi mi doktor sana.
sigara yok alkol yok beşiktaş yok stad yok :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı serti67

@Burak Akay gecmıs olsun kardesım derdı veren allah dermanıda verır ınsallah aman ıhmal etme her taraftarımız bıze lazımm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok Teşekkür ederim @Necmi abi valla kalp atışım çok hızlıymış kapaçıklarda sorun olabileceğini söylediler birde dalak ve karaciğerde büyüme varmış fonksiyonları normalmiş ama üstüne düşmem gerekiyormuş sigara alkol yasağı koydu doktor kardiyolojiye ve gastroya gitmem gerekiyor abicim ne yapacağımıda bilemedim nereye gideceğimide bilmiyorum kafa biraz allak bullak abi  :bawling:
Abi çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim iki arkadaşım var ikna etmeye çalıştığım. Adamlar eski açıktan kombine almayız diyorlar alacaksak kapalı olur.. Onada para yok, diyorum eski açık eskistad gibi olmayacak, inanın bana yok arkadaş.. Hak veriyorum insanlarda alışkanlık da oldu eski stadın atmosferi vs vs.

Halbuki girip gorseler eski açığın ne kadar güzel bir seyir imkanı sunabileceğini, fikirleri buyuk oranda değişir. Belki yine kombine alacaklar ama stad biterken alacaklar. Para bugünlerde lazım. :)

Çevrimiçi Necmi

Öyle valla @Necmi abi daha 28 yaşında böyleysek bilmiyorum ne olur en yakın zamanda düşeceğim üstüne korkmak hayat kurtarmıyor üstüne gidip sorunu çözmek hayat kurtarır ilgin için çok teşekkür ederim abi
tedavinin ilk adımı morali yüksek tutmaktır.
gerçi bu bizim için nasıl olacaksa bırak yüksek tutmayı yerlerde sürünecek kadar bile moral kalmadı :o_o:

Çevrimdışı ahmetx

@Burak Akay insan en iyi kendisinin doktorudur kendini nasıl hissediyorsan o en önemli veridir onun için fazla kafana takma ama sigara ve alkole yanaşma.Sigaraya boşuna tedrici intihar demiyorlar.Geçmiş olsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak Akay

@adebe @serti67 çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için içinde Beşiktaş olmuyacaksa zaten atmasın o kalp inşallah stadımıza kavuşup orda maç izleyince hepimizin bütün dertleri son bulur
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Eyüp Emir

geçmiş olsun kardeşim benimde ritim hep yüksek kardiyolji ye git ritimi azaltacak ilaç veriliyor düzeliyor ilaç devamlı değil ben 1 ay kullandım düzene girdi şimdi ara ara oluyor özellikle bizim maçlarda kısacası heyecan olmayacak kesin birde hergün yürüyüş yapman lazım bak koşu değil yürrüyüş ( tabiki vitrin yürüyüşü değil tempolu yürüyüş ) Kalp doktoruna git hepsi çıkar tekrar geçmiş olsun bu arada sigarayı acil bırak LÜTFEN.................

Çevrimdışı Tolga

Herkese merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum yazmak bugüne kısmetmiş
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Geçmiş olsun Burak.Korkmana  pek gerek yok ama ciddiye almana  gerek var.Biran önce kardiyo ve gastroya da  gidip durumunu netleştir.Bu devirde butür sorunların çözümü var.AMa neyin var  onu  belirlesinler öncelikle Burak.Mümkün mertebe işinin ehli olanları sor soruştur o doktorlara  git  bana  sorarsan..Şimdiden kolay gelsin geçmişler olsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ooo uçmuş. Askerlikte olur ya teskere tepti . Bizimki de o misal  . 1,500-727 = 773  ileti daha lazım.  Hergün aksatmadan günaydın desem 2 yıl 1,5 ay yapar. Hadi arada iyi akşamlarda deriz. 2 yıla düşürürüz. Biz bu gidişle  basketbol arena sonunda karakartal oluruz :D  yada en iyisi fazla iletisi olanlardan borç isteyeyim. Kombine devri gibi ileti oluyomu? Bak olmaz deme milletin beğenmediği passo bile devir hakkı veriyo. O yüzden ileti devride olsun. Bende yunus emreden isteyim bari
:bandit: :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Herkese merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum yazmak bugüne kısmetmiş
Hoşgeldin kardeşim  @sedat2323
araya sıkışmışsın yeni gördüm :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Benim iki arkadaşım var ikna etmeye çalıştığım. Adamlar eski açıktan kombine almayız diyorlar alacaksak kapalı olur.. Onada para yok, diyorum eski açık eskistad gibi olmayacak, inanın bana yok arkadaş.. Hak veriyorum insanlarda alışkanlık da oldu eski stadın atmosferi vs vs.

Halbuki girip gorseler eski açığın ne kadar güzel bir seyir imkanı sunabileceğini, fikirleri buyuk oranda değişir. Belki yine kombine alacaklar ama stad biterken alacaklar. Para bugünlerde lazım. :)
Armağan çok güzel söylemişsin  görmeden kavrıyamıyor,anlıyamıyor insan mabetin heybetini.Şimdiden de İStanbulda özellikle yaşayanlar geç kaldıklarına çok pişman olacaklar  birkaç ay sonra.

Çevrimdışı ErsinA.

Bugün bi sakinlik var sanki.  Dün gelen kirişi bari taksalar.  :bandit:

Çevrimdışı ErsinA.

bugün bi yeni İnönü fotosu gelir herhalde..

Çevrimdışı serti67

mobıl surumden fotoyu nası degıstırıyoduk bulamadım ya laaaa:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı matias_27

merhaba arkadaşlar bugün itibari ile aranıza katılmış bulunmaktayım.inşallah hep beraber forum ailesi olarak daha da büyüyerek beşiktaşımızın nice şampiyonluklarını yeni stadımızda görürüz.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı serti67

merhaba arkadaşlar bugün itibari ile aranıza katılmış bulunmaktayım.inşallah hep beraber forum ailesi olarak daha da büyüyerek beşiktaşımızın nice şampiyonluklarını yeni stadımızda görürüz.
:hosgeldin hos geldınız aileyee
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 14:10:11
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
:hosgeldin
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:hosgeldin Forumda doğum tarihini eksiksiz yazanın doğum günü kutlanıyor ona göre  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903