Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022925 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

aslında verdiği tarih benim elimdeki bilgilerle örtüşüyor
bende eylül sonu diyorum ama açılış ekime kalır bittikten sonra bir süre çimi bekleyeceğiz sanırım  @Armağan Bozkurt
aslında bu çatı gecikmesi olmasa eylülde kesin maç oynarız diyebilirdim şimdi anca eylül ortaları biter ekim ortasından sonra maç oynanır duruma gelir tabi başka gecikme yaşanmazsa

@Necmi abi yazdıktan sonra bizde yeni sezon planlamasını yazalım.

(Ülkesinde kupayı kazanan takımın Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi durumdan kupa finalisti de Avrupa Ligi'ne gidiyordu. UEFA'nın yeni düzenlemesiyle bu kontenjan kupa finalisti yerine ligde Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edemeyen en iyi ekibe ayrılacak.Şöyle bir cümle var ki bu cümle çok önemli. Bursa kupayı kazansa bile cezalı olduğundan gidemiyor gs kazansa onlarda clye gideceklerinden aslında avrupa'ya gidecek takımlar belli. fb+gs cl ye Beşiktaş+ibb+ts avrupa ligine.)

Biz ligden katıldığımızdan grup aşamalarından gireceğiz. Buda 17 eylül tarihine geliyor. Stadyumun kasım başı açılacağını hesaba katarak devam ediyorum.

Kasım başı 10. hafta ligde avrupa liginde 3. hafta geride kalmış olacak. 5 kasım avrupa ligi 4. grup maçları var. şimdi en kötü senaryoyu çizelim. 10 lig maçından 6 sı iç saha olsun 3 avrupa ligi maçından 2 si iç saha olsun toplam 8 maç yapar. 6 iç sahanın şu ana kadar yapılan tespitlere göre max. 2 tanesi de derbi olursa kaçıracağımız bütün maçlar bu kadar. iç karartmak mı değil mi varın siz düşünün. bu arada euro 2016 play-off una kalırsa milli takım 12-17 kasım arası maçlar oynanacak tff stadyum açılsın diye duruma göre baskı yapabilir demeden de kendimi alamıyorum.

planlamaya bakmak isteyen https://www.tff.org/default.aspx?pageID=204&ftxtID=22908
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmet türken

Demesin işte abi demesin , Sorunda da bu zaten :akuma:
Milletin ağzı Durmuyor ondan sonra ağzı olan konuşuyor verme tarih işte neden ısrarla tarih veriyorsun :akuma:

işte bu ağzı olan konuşuyorlardan bir taneside sensin @Yunus Emre Dökmeci . Ağzına geleni söylüyorsun sonrada ağzı olan konuşuyor diyorsun

Çevrimdışı pascal26

Mabet yazmış ama bana hala 29 Ekim ulaşılabilir görünüyor. Tam 5 ay, bence yeter.

Ne yapıp edip bu stada mutlaka lider girmemiz lazım. Biraz geride girersek o açılış da zehir olacak testi de çatlayacak, belli oldu. Testiyi çatlatmadan 34. haftaya girmek için beyaz bayrak ayna derler ya, kafadan öne geçmemiz lazım. Kimlerin şampiyon olduğunu görüyoruz. Aslında çok zor değil. Ama yeni sezonda her maçın her dakikasını istememiz lazım. Full konsantrasyon. Her maçı Basket maçı gibi saniye saniye oynamamız lazım.
Bunun için de Ankara falan olmaz, seyahatler uefa grup maçları artık bi kez daha olmaz. Kesin olmaz.
Olabilecek tek stad Başakşehir görünüyor. Oraya şimdiden bi anlaşma yapmak lazım bikaç aylık. Bence TD seçimi kadar kritrik bu karar.

Çevrimdışı megiddo

soruldumu bilmiyorum görmedim, şu sahanın içindeki mavi büyük ızgara gibi olan demir ne için acaba? sağ tarafta da aynısının yarım daire olanı var.

Çevrimdışı ErsinA.

soruldumu bilmiyorum görmedim, şu sahanın içindeki mavi büyük ızgara gibi olan demir ne için acaba? sağ tarafta da aynısının yarım daire olanı var.

Halat makaraları bu aparata takılıp serilecek.   

Çevrimdışı megiddo

Halat makaraları bu aparata takılıp serilecek.   
dairesel şekli görünce benim de aklıma gelmişti emin olayım dedim, makara sistemi geldiyse halatlar da yakındır diyebiliriz o zaman :)

Çevrimdışı ErsinA.

dairesel şekli görünce benim de aklıma gelmişti emin olayım dedim, makara sistemi geldiyse halatlar da yakındır diyebiliriz o zaman :)

yakın yakın. mabet haftaya geliyor dedi. :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

işte bu ağzı olan konuşuyorlardan bir taneside sensin @Yunus Emre Dökmeci . Ağzına geleni söylüyorsun sonrada ağzı olan konuşuyor diyorsun
Ben defalarca Burada Başkanı destekledigimi ve göreve devam etmesini istedigimi burada belirttim fakat dokunulmaz olmadığını ve Eleştirilmesi gerektiğini ve benimde desteklememe rağmen Bazı konularda eleştirdiğimi de soyledim , Şimdi saba soruyorum 6.kez açılış için tarih vermenin ne anlamı Var ?????? @ahmet türken abi soylermisin bana..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı idil

Hayır 45.000 nin altndaki stadyum Uefa finali alamaz diye bir kriter yok :iscrewy: Öyle olsa 41.000 lik Juve arena Alamzdı Final :bandit:
Ben Saraçoğlu'nun Uefa maçalrında Kapasitesinin 45.000 e düşürüldüğünu söyledim sadece yanlış anlamışsın :)

oh iyi bari korktum bi an  :bandit:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türken

Ben defalarca Burada Başkanı destekledigimi ve göreve devam etmesini istedigimi burada belirttim fakat dokunulmaz olmadığını ve Eleştirilmesi gerektiğini ve benimde desteklememe rağmen Bazı konularda eleştirdiğimi de soyledim , Şimdi saba soruyorum 6.kez açılış için tarih vermenin ne anlamı Var ?????? @ahmet türken abi soylermisin bana..
tabiiki yok. bende hoşlaşmıyorum bu durumdan. Ama tarihler tutmadı deyip giydirip giydirip, ondan sonra bak millet giydiriyo demenin anlamı varmı? Başkanın vermediği tarih ay ay atıyor. Ama tabi bizler mayıs mayıs atmaya alıştığımız için tuhaf geliyor. 

Çevrimdışı idil

şimdi baktım vip otopark 150 araçlık şartı var fazlasıyla karşılıyoruz.

valla ağlarım öyle bir şey olursa. finaller için büyük hayallerim var kesinlikle yönetimin böyle bir şeyi başarması gerekiyor ne gerekirse yapılması

Çevrimdışı ahmetx

oh iyi bari korktum bi an  :bandit:
bu stada uefa finali vermeyenin alnını karışlarlar vodafone neden sponsor oldu sanıyorsunuz ...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

bu stada uefa finali vermeyenin alnını karışlarlar vodafone neden sponsor oldu sanıyorsunuz ...
Aynen Öyle @ahmetx abi
Finali almamızda Vodafonenin Lobisi Büyük Rol oynayacak , Dünyanın en prestijli ve En değerli 4.cu Şirketinden bahsediyoruz ...
Vodafone Ceosu : Burası bizim En büyük Showroomumuz olacak , Vodafone Arenayı bütün dünyaya tanıtacagız :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Tr de çok ciddi kiremit rengi saha kaplaması için lobi var galiba   :biggrinking:  , @Necmi abi bizde olmayacak kesin değil mi?   :D

Dünyada bir ilk olarak çatısı , koltukları ve çimi tamamlanmadan stadyum  açılışı oldu Antalyada  :lol:
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 17:13:21 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı idil

rica ederim burada günceli var @Burak Akay

kapasitemiz neden 42 bin görünüyor resmi rakam 41903  :ebebe:

Tr de çok ciddi kiremit rengi saha kaplaması için lobi var galiba   :biggrinking:  , @Necmi abi bizde olmayacak kesin değil mi?   :D

Dünyada bir ilk olarak çatısı , koltukları ve çimi tamamlanmadan stadyum  açılışı oldu Antalyada  :lol:
Vay Pankartıda Asmışlar :biggrinking: TOKİ gururla Sunar :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı kralkartal

Abi uefa finali cl finali verilmesinde stadin reklami ve hasilat soz konusu ama en iyi ihtimal 20 senede 1 final verilir bi stada oda olsada olmasa farketmez bence.. Cunku stadın reklamada ihtiyaci zaten olmayacak hayirlisiyla biz stadimizin reklamini uefa finali alarak degil sampiyonlar liginde devlere kafa tutarak yapacagiz zaten..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Apartman :o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

mabet geçen eski açık duvarında kabartmalar yapılacak dedi ama anıtlar kurulu yeni taş kullanılmasına izin verceğini zannet miyorum :alala: . Renderda da var bu kabartmalar.

Çevrimdışı Renton

@Necmi abi yazdıktan sonra bizde yeni sezon planlamasını yazalım.

(Ülkesinde kupayı kazanan takımın Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi durumdan kupa finalisti de Avrupa Ligi'ne gidiyordu. UEFA'nın yeni düzenlemesiyle bu kontenjan kupa finalisti yerine ligde Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edemeyen en iyi ekibe ayrılacak.Şöyle bir cümle var ki bu cümle çok önemli. Bursa kupayı kazansa bile cezalı olduğundan gidemiyor gs kazansa onlarda clye gideceklerinden aslında avrupa'ya gidecek takımlar belli. fb+gs cl ye Beşiktaş+ibb+ts avrupa ligine.)

Biz ligden katıldığımızdan grup aşamalarından gireceğiz. Buda 17 eylül tarihine geliyor. Stadyumun kasım başı açılacağını hesaba katarak devam ediyorum.

Kasım başı 10. hafta ligde avrupa liginde 3. hafta geride kalmış olacak. 5 kasım avrupa ligi 4. grup maçları var. şimdi en kötü senaryoyu çizelim. 10 lig maçından 6 sı iç saha olsun 3 avrupa ligi maçından 2 si iç saha olsun toplam 8 maç yapar. 6 iç sahanın şu ana kadar yapılan tespitlere göre max. 2 tanesi de derbi olursa kaçıracağımız bütün maçlar bu kadar. iç karartmak mı değil mi varın siz düşünün. bu arada euro 2016 play-off una kalırsa milli takım 12-17 kasım arası maçlar oynanacak tff stadyum açılsın diye duruma göre baskı yapabilir demeden de kendimi alamıyorum.

planlamaya bakmak isteyen https://www.tff.org/default.aspx?pageID=204&ftxtID=22908
Abi avrupa ligi için bildirdiğin stadı değiştirme gibi bir şansın yok en başta hangisini bildirirsen o seneyi orada oynayacaksın yani seneye arenada avrupa maçı yok
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Efe

Abi avrupa ligi için bildirdiğin stadı değiştirme gibi bir şansın yok en başta hangisini bildirirsen o seneyi orada oynayacaksın yani seneye arenada avrupa maçı yok
olimpiyat yollari tastan asfalttan yada ormanin icinden falan  :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yusuf koca

Oh be bende abi diyecek birini buldum @yusuf koca abi  :) Vapurda görüşmek üzere
inşallah kardeşim

Çevrimdışı Alparslan

Hayır benim bildiğim uefa'ya 2 stad ismi bildirebilme hakkın var. Geçen senede öyle olmuştu. Vodafone Arena ve Olimpiyat stadı bildirilmişti. Bu senede öyle olur.

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.