Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022913 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sınır 45binse Vodafone Arena final maçı alamaz mı yani?
Hayır 45.000 nin altndaki stadyum Uefa finali alamaz diye bir kriter yok :iscrewy: Öyle olsa 41.000 lik Juve arena Alamzdı Final :bandit:
Ben Saraçoğlu'nun Uefa maçalrında Kapasitesinin 45.000 e düşürüldüğünu söyledim sadece yanlış anlamışsın :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Bilmiyorum Paylaşıldımı daha önce ama özellikler kıyaslandığında yükseklik olsun sıra kat sayıları olsun her haliyle fenerin staddan büyük Stadımız ama kapasitede 8 bin gibi bir fark var sadece çatal merdivenle alt çıkış kapılarımı bu kadar etkiliyor acaba

@Burak Akay  yanlış bilmiyorsam @ahmetx  yaptı onu

Çevrimiçi Necmi

Sonunda kavusdum :)...taxiden ilk gôrdügüm elim ayagim titremeye basladi..yok gercekden yok böyle birsey abi :)..boyle devasa boyle dik boyle kutu gibi stadyum yok..stadin icine girmek istedim biraz duygusala bagladim yinede sokmadi guvenlik fazla beklentim yokdu zaten..ama sunu soyleyebilirim..biraz daha sabredin güzel gunler cok yakin :)
  @eren_viyanaBJK    sana PM attım kutuna bir bakıver :D
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 16:08:17 Necmi ]

Çevrimdışı ErsinA.

bu abiler 15 dakikadır gölgede bekliyorlar.

Çevrimiçi Necmi

bu abiler 15 dakikadır gölgede bekliyorlar.
sayenizde adamlar iki dakika arazi olamıyorlar :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

sınır 45binse Vodafone Arena final maçı alamaz mı yani?
@İdil uefa finali için 45 bin şartı yok , bizim stadyum uefa finali için sadece otopark yetersizliğinden kaybedebilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

abi iki dakka soluklanıyorlardır dedim bende. yazmadan önce bekledim hatta ama hala ordalar  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Caticilar eski aciktaki son kalan 2 iskeleyide koymus arac girisi cikisi icin engel olusturmuyor artik is cayicilara birakiliyor 1 haftaya kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Zaten benim attığım resimlerdede sadece germe kısmından itibaren. O arkadaki çelik Kısımdan itibaren almadım yani. Germe işlemi serisine bittikten sonra cok kolay anlasilan. Serilme 2 ay sürse 1 haftada kalkabilir bir ayda kedi yolu vs. 3 ay gibi bi tarih tutuyor. Hızlanırlar insallah. Yeni sezona yetişir

zaten mabette 3 ay dedi tam bitmesi haziran temmuz agustos eylul ve ekimde cim ekimi ile gecer 29 ekime yetisirmi pek zannetmiyorum eger yetisirse supriz olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Palet eski acik arkadan biseyler aliyor iceri ne goremedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

zaten mabette 3 ay dedi tam bitmesi haziran temmuz agustos eylul ve ekimde cim ekimi ile gecer 29 ekime yetisirmi pek zannetmiyorum eger yetisirse supriz olur

Başkan dün 15 eylül yada eylül sonu diye tarih verdi yine.  :lol: :lol:

Tarih vermese ne iyi aslında ama adam tutamıyor kendisini.

Çevrimiçi Necmi

@İdil uefa finali için 45 bin şartı yok , bizim stadyum uefa finali için sadece otopark yetersizliğinden kaybedebilir.
yoo otoparkta istedikleri standartı karşılıyor final oynamanın koşulu elit katagoride olmak stadımızda fazlasıyla karşılıyor bunu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop: :kop:

Bizde mutfakta çalışırken soğuk odaya arazi olurduk :evillol:

Bu arada harbiden bugün baya hareketlenme var  :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eylül sonuna yetiştirmeye  çalışıyoruz  dedi.

Çevrimdışı ahmetx

yoo otoparkta istedikleri standartı karşılıyor final oynamanın koşulu elit katagoride olmak stadımızda fazlasıyla karşılıyor bunu
şimdi baktım vip otopark 150 araçlık şartı var fazlasıyla karşılıyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

aslında verdiği tarih benim elimdeki bilgilerle örtüşüyor
bende eylül sonu diyorum ama açılış ekime kalır bittikten sonra bir süre çimi bekleyeceğiz sanırım  @Armağan Bozkurt
aslında bu çatı gecikmesi olmasa eylülde kesin maç oynarız diyebilirdim şimdi anca eylül ortaları biter ekim ortasından sonra maç oynanır duruma gelir tabi başka gecikme yaşanmazsa

Eylül sonuna yetiştirmeye  çalışıyoruz  dedi.
Demesin işte abi demesin , Sorunda da bu zaten :akuma:
Milletin ağzı Durmuyor ondan sonra ağzı olan konuşuyor verme tarih işte neden ısrarla tarih veriyorsun :akuma:

Çevrimdışı ErsinA.

Başkan dün   "Maalesef benim kötü bir huyum var. Bardağın dolu tarafından bakmayı seviyorum." gibi bir laf etti.  Verdiği tarihleri bu lafına göre değerlendiriyorum artık.

Ancak şöylede bir çelişki var. Bardağın dolu tarafından bakıyorsan eğer Biliç le devam etmen lazım.

Başkan dün   "Maalesef benim kötü bir huyum var. Bardağın dolu tarafından bakmayı seviyorum." gibi bir laf etti.  Verdiği tarihleri bu lafına göre değerlendiriyorum artık.

Ancak şöylede bir çelişki var. Bardağın dolu tarafından bakıyorsan eğer Biliç le devam etmen lazım.
Aman de Abi Allah Korusun :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ErsinA.

Eski açıkta güvenlik ağlarının yapıldığı yeri sahanın içine mi taşıyorlar acaba??

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Konu dışı mı bilmiyorum ama mersin stadının kale arkalarının sahaya uzaklığını bulamadım. Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Korkma artık imkansız zaten  :evillol:
Biliyorum da , Uçaga binip gitmeden içim rahat etmeyecek benim :money: