Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021193 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı fore_kazık

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 11:49:19
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bir cisim yaklaşıyor oldu resmen.
bu gemi dümenine benzeyen şey bizim kaleye topun gitmesini engelleyecek bir sistem mi acaba :iscrewy: :alala:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ErsinA.

yani evrenin  :bandit:

(birisi galaksinin filan demeden bitireyim)

Santra noktası da diyebiliriz  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Yeni acik kirisleri bugun tamamlasalar iyi olur tek eski acik kalacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

onlar orta yuvarlak icin olabilir celikcilere gelmis ama sadece tahmin
merakla bekliyoruz  :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 12:02:18
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yeni stadımızda hiç maç kaybetmeyelim istiyorum.
bütün derbileri kazanalım istiyorum.
hiç küfür olmasın ama rakip ve hakemi tezahürat,ıslık ve yuhlamayla boğalım istiyorum.
üst üste 5 şampiyonluk kazanalım şampiyonluk sayısında renklileri geçelim istiyorum.
çok mu şey istiyorum.
bunlardan kaçı gerçekleşir acaba...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Burak Akay

Bence o mavi metaller Tahminime göre çatıcılar imalathane gibi baraka gibi birşey kuracaklar onunla sahanın ortasına olurmu olur  :halay:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni acik kirisleri bugun tamamlasalar iyi olur tek eski acik kalacak
@Efe abi Eski açıktaki uzun tırın Kasasındaki Beyaz kutleler ne acaba :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türken

yeni stadımızda hiç maç kaybetmeyelim istiyorum.
bütün derbileri kazanalım istiyorum.
hiç küfür olmasın ama rakip ve hakemi tezahürat,ıslık ve yuhlamayla boğalım istiyorum.
üst üste 5 şampiyonluk kazanalım şampiyonluk sayısında renklileri geçelim istiyorum.
çok mu şey istiyorum.
bunlardan kaçı gerçekleşir acaba...
ben bunları hep istiyorum. Yeni stadımıza has değil :D

Çevrimdışı ahmet türken

bugün stadda garip şeyler oluyor. Da vincinin şifreleri. Çözemedik malesef

Çevrimdışı ahmetx

bugün stadda garip şeyler oluyor. Da vincinin şifreleri. Çözemedik malesef
kerem fırat da yok ki öğrenelim , gittiği yerdeki mimarın çekim alanına kapılmış . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Taner

Wow dan dh ye ordan bu sitnin ilk açıldığı günden beri takip ediyorum forumu... ne kadar o güzel sohbetinize katılamasamda iyi bi misafir okuyucu olduğumu söyleybilirm  başta Necmi abiye ardındann diğer üylere saygılarımı sevgilrimi sunuyorum.Bence stad gayet iyi seviyede şu 5 kiriş takılsa sanki herşey bitecek gibi geliyo bana  geçen ay stada gittiğmde hayretlr içerisinde kaldım rsimlerle belli olmuyo o  şehveti.... içeri giremedim ama olsun.Şu okul bitsin aranızda bi Rizeli olcak hep okul yüzünden muhabbte katılamıyom bide istanbul  dışında okuduğumdan sadece takiptyim.. sanırım bu 3.mesajım pek forumlardan anlamam konu dışına pek izin vermesenizde affola emği gçn hrkese teşekkür ederim 
Sadece Beşiktaş!

Çevrimdışı agonia perpertua

mavi metal nestürükler, halatlar içindir kesin. çatıcılar faaliyete geçiyor gibi. hadi hayırlısı...

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

şu g.kafesin olmadığını bir düşünsenize neyse düşünmeyin görün  :D

[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 12:59:30 ahmetx ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Wow dan dh ye ordan bu sitnin ilk açıldığı günden beri takip ediyorum forumu... ne kadar o güzel sohbetinize katılamasamda iyi bi misafir okuyucu olduğumu söyleybilirm  başta Necmi abiye ardındann diğer üylere saygılarımı sevgilrimi sunuyorum.Bence stad gayet iyi seviyede şu 5 kiriş takılsa sanki herşey bitecek gibi geliyo bana  geçen ay stada gittiğmde hayretlr içerisinde kaldım rsimlerle belli olmuyo o  şehveti.... içeri giremedim ama olsun.Şu okul bitsin aranızda bi Rizeli olcak hep okul yüzünden muhabbte katılamıyom bide istanbul  dışında okuduğumdan sadece takiptyim.. sanırım bu 3.mesajım pek forumlardan anlamam konu dışına pek izin vermesenizde affola emği gçn hrkese teşekkür ederim
Bu stada şehvetli diyen ilk eleman sensin

Çevrimdışı kadir

Herkese merhabalar
Yaklaşık 5-6 aydır forumu takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş. Burada resim, video, bilgi paylaşan herkese tşkler. Umuyorum yeni stadımızla birlikte daha güzel günler görürüz
:hosgeldin

Çevrimdışı ErsinA.

yeni bilgi değil ama halatlar Haziran başı gibi gelmeye başlayacakmış. Partiler halinde gelecekmiş.

Çevrimdışı kadir

şu g.kafesin olmadığını bir düşünsenize neyse düşünmeyin görün  :D

[/abi sen naptın ya şu gökdelensiz hali harika be bide bunu üstten helikopter çekimiyle düşünemiyorum :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hasan tahsin kardeşim bende kadıköyden geliyorum beraber gideriz
Oh be bende abi diyecek birini buldum @yusuf koca abi  :) Vapurda görüşmek üzere
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

yeni bilgi değil ama halatlar Haziran başı gibi gelmeye başlayacakmış. Partiler halinde gelecekmiş.
olsun bilgi bilgidir gormeyen kac kisi simdi seviniyordur :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe abi Eski açıktaki uzun tırın Kasasındaki Beyaz kutleler ne acaba :alala: :alala:
hic bir bilgim yok bu tarz cati imalatlarinda ilk defa gordugum seyler bunlar :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK