Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017574 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Öncelikle merhaba, forumu uzun süredir takip ediyorum ancak yeni katılma fırsatı buldum :) ALBATROS UN kastettiği cam korkulukar bunlar galiba

:hosgeldin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O zaman deplasman tribününe korkuluk koymayalım. Zaten üst kattalar yani uçurumun tepesindeler. Her sevindiklerinde aşağı uçsun hergeleler  :evillol:
Aşağıda da biz Varız abi , Her uçanı aşağıda bide biz haşlarız :biggrinking: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

O zaman deplasman tribününe korkuluk koymayalım. Zaten üst kattalar yani uçurumun tepesindeler. Her sevindiklerinde aşağı uçsun hergeleler  :evillol:
Ben tam tersini düşünüyorum @Hasan Tahsin Abi
Orayı Çelik Kafesle çevirip birde üzerinide kapatalım , Sesleri solukları çıkmasın , O muhteşem atmosfere Parazit olmasınlar :evillol: :evillol: :evillol: :bandit:

Çevrimdışı Efe

kombine alacak arkadaşlar arena kartalları 121.blokta sizlerinde katılımını bekliyor.  :ok:

kale arkaları alt kat kombine fiyatı 1.000 tl dir.herkesi kombine almaya davet ediyoruz.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şu yeni açık numaralı kirişler birleşse artık 4 tane kaldı heralde konacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kombine alacak arkadaşlar arena kartalları 121.blokta sizlerinde katılımını bekliyor.  :ok:

kale arkaları alt kat kombine fiyatı 1.000 tl dir.herkesi kombine almaya davet ediyoruz.
121. blok kaç kişilik ? Burada koltuk numarası ne olmalı arena kartallarına yakın olmak için
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Öncelikle merhaba, forumu uzun süredir takip ediyorum ancak yeni katılma fırsatı buldum :) ALBATROS UN kastettiği cam korkulukar bunlar galiba
hoş geldin kardeşim @emresnmz

Çevrimdışı Necmi

121. blok kaç kişilik ? Burada koltuk numarası ne olmalı arena kartallarına yakın olmak için
121 blok 16. sıradan yukarsı orta bölüm komple biziz ben 20. sırada 18 nolu koltuktayım yanlış hatırlamıyorsam
121 blok 800 kişi vardır herhalde @Hasan Tahsin

Çevrimdışı Necmi

:nerd: altta Beşiktaş taraftarı var onların üstüne düşecekler taraftarımızı telef etmeyelim

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta 3 kiriş kalmış konacak ay sonuna kadar şu kirişler bitme aşamasına gelse artık diğer işlere baksak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben de Seba gibi maçlara gidememe özürlüyüm aslında  :) Ama takımıma katkım olsun istiyorum. Şu anda internetten araştırma yaptım ama vodafone arena sitesinde eski bilgiler var. Doğal olarak pasolig kartımda yok. Şu anda ne yapmam gerektiğini şey anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. Mesela yarın bu işi halletmek istesem ne yapmam gerekir . Yarın satış ofisi açık mı, aynı anda pasolig ve kombineyi halledebilirmiyim ? Bir de kombineyi herhangi bir kredi kartından tek çekim alabilirmiyim ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

sahada iyice temizlendi gün içinde temizlık çalışmalrı sürüyordu ay başı saha tam temizlenmiş olur sonrası halatlar olur heralde artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben de Seba gibi maçlara gidememe özürlüyüm aslında  :) Ama takımıma katkım olsun istiyorum. Şu anda internetten araştırma yaptım ama vodafone arena sitesinde eski bilgiler var. Doğal olarak pasolig kartımda yok. Şu anda ne yapmam gerektiğini şey anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. Mesela yarın bu işi halletmek istesem ne yapmam gerekir . Yarın satış ofisi açık mı, aynı anda pasolig ve kombineyi halledebilirmiyim ? Bir de kombineyi herhangi bir kredi kartından tek çekim alabilirmiyim ?

abi akaretlere gidiyorsun akaretler bjk plaza c blok kombine satış merkezinden passoligini ve kombinine alıyorsun pazar 11-17 saatleri arası açık :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abi akaretlere gidiyorsun akaretler bjk plaza c blok kombine satış merkezinden passoligini ve kombinine alıyorsun pazar 11-17 saatleri arası açık :ok:
:ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:nerd: altta Beşiktaş taraftarı var onların üstüne düşecekler taraftarımızı telef etmeyelim
Çözüm basit . Alt katta bir bilet alana bir kazık hediye ederiz olur biter  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Pazar günü 11.00  17.00 arası kombine satış merkezi açık tüm kartlarla peşin alabilirsin BJK Bonusla 6 taksit yapılıyor
gittiğinde kombine satış merkezinde passo üyelik işleminizide yaparlar.  @Hasan Tahsin

Çevrimdışı Necmi

Çözüm basit . Alt katta bir bilet alana bir kazık hediye ederiz olur biter  :evillol:
:nerd: hiç aklıma gelmedi çok iyi fikir :D

Çevrimdışı ALI RIZA

1 hafta takip edemedim ama saha  temizlenmiş süper olmuş  :super: :super:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Pazar günü 11.00  17.00 arası kombine satış merkezi açık tüm kartlarla peşin alabilirsin BJK Bonusla 6 taksit yapılıyor
gittiğinde kombine satış merkezinde passo üyelik işleminizide yaparlar.  @Hasan Tahsin
:ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

1 hafta takip edemedim ama saha  temizlenmiş süper olmuş  :super: :super:

bencede iyice bitiş durumlarına geliyoruz aybaşı şu halat işleride başlasa kaymaklı kadayıf olacak :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

:nerd: hiç aklıma gelmedi çok iyi fikir :D
yaşlarınızın toplamı bir asırdan fazla, 15. yy Romen yöntemleri öneriyorsunuz insanlara. Hani nerede kaldı misafirperverlik.   :olmaz (Bildiğin kendi ipimi çektim.)
Elbette yaptığınızın şaka olduğunun farkındayım abiler. Ancak ben sizden farklı düşünüyorum. İnsanlar oraya geldiklerinde iyi karşılanırlarsa, iyi ağırlanırlarsa, küfür edilmeden, tahrik edilmeden orada maç izlerlerse zamanla tribünlerdeki o efsanevi yarı yarıya günlere (tabi artık yarı yarıya olmaz hiç bir zaman) hatta daha da evveline; birlikte izlenilen, heyecanlanınca öndekine yanlışlıkla tekme atılıp, özür diledin mi sorun kalmayan günlere benzer görüntüler oluşabilir. En azından başlangıçlar olmalı.

80 lerin sonu 90 ların başıydı sarısının yanında gırmızısı olan takımın futbol şubesine Adnan Polat geldi ve deplasman tribünü yüzde 5 e düşürüldü. Avrupa standardı geldi falan işte. O zamana kadar yani tribünler yarı yarıya paylaşılırken yolda karşılaşılaşan gruplar hep ve daha çok olsa da topyekün savaşa birmiş girmiş gibi birbirine saldıran 3 5 grup dışından pek de olay olmazdı. Onlara da "iyi" gözle bakılmazdı. Sonrasında bu yüzde 5'lik kontenjana hep yönetimden torpilliler bilet alabildiğinden bu tribünden beslenen adamlar ne kadar "gürültü" çıkarırlarsa o kadar makbul oldular. Söz var ya, nerde çokluk orda hokluk. Bence burada çalışmadı o kural. Tersi oldu.

Çok uzadı kimse okumayacak. Bitirelim. Elbette tüm toplumda mevcut olan hoşgörüsüzlüğü sadece futbolda çözemeyiz ama küçük küçük bir yerlerden başlamak gerekiyor. Bunlara alışmak lazım. Çünkü bunu halk kendi kendine yapmazsa, öğretmenin zorla barıştırdığı ama halen birbirine kırgın olan talebeler gibi olacaz. İstemeye istemeye bir birimizden "nefret" ederek sarmaş dolaş olmak zorunda kalıcaz.

Çok mantıklı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı fatih06

Kuleler ile ilgili yenileme projesi var mı ? Duvar gibi yıkılıp yeniden restore edilmesi söz konusu mu ? Onlarda pek sağlam gözükmüyor.

Kuleler ile ilgili yenileme projesi var mı ? Duvar gibi yıkılıp yeniden restore edilmesi söz konusu mu ? Onlarda pek sağlam gözükmüyor.
Kulelere dokunmak yasak sadece Restore edilecek , Canımızı okurlar :iscrewy:
Duvarada , Kendi kendine yıkılmak üzere olduğu için yıkılıp yeniden yapılmasına izin verdiler yoksa onada dokunmak yasaktı :bandit: