Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015696 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hakkaten bu ısıtma mevzusunu ben hiç anlamadım :alala:

Herşey var ama ısıtma neden yok :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sezer

@Haldun @Yusuf Tekeli  hatırlarsınız eskiden Sivas deplasmanına giderken özel eldiven kulak koruyucu falan alınırdı. Hava soğuk oluyor kışları hep eksi derecelerde her şey donuyor falan haliyle çimlerde donar, o yüzden var orada zemin ısıtma. 

Zemin ısıtma denilen şey karları eritmek için değil çimlerin donmamasını sağlamak içindir. Geçmiş konuda bununla alakalı bir açıklama var. O incecik tellerin yüzeye ısı vermediğini, çimlerin köklerini sıcak tuttuğunu bu sayede çimlerin olumsuz bir sonuçla karşılanmadığını..

Sandığınız kadar kuvvetli ısıtan bir sistem olsa, futbolcular koşarken tabanları yanardı sıcaktan. Aynı yazın sıcak kumda koşmaya benzerdi. Ayrıca çim kökleri yanardı ve bu da sil baştan bir zemin parası demek.

Çevrimdışı murat

Bu konu ile ilgili bir başlık açsanız da hepimiz izlesek. Belki iştirak bile edebiliriz  :money:
uygun bir zamanda açalım abi.herkes spor camiasıyla alakalı anılarını yazar.mesela babamın metin tekin ve rıdvan dilmenle olan bir hikayesi var sarı fırtına tvde anlatmıştı konuk olduğu programda 2 dakika önce babam bize anlatıyordu.tabi herkes kendi açısından farklı yaşamış olayı :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Haldun @Yusuf Tekeli  hatırlarsınız eskiden Sivas deplasmanına giderken özel eldiven kulak koruyucu falan alınırdı. Hava soğuk oluyor kışları hep eksi derecelerde her şey donuyor falan haliyle çimlerde donar, o yüzden var orada zemin ısıtma. 

Zemin ısıtma denilen şey karları eritmek için değil çimlerin donmamasını sağlamak içindir. Geçmiş konuda bununla alakalı bir açıklama var. O incecik tellerin yüzeye ısı vermediğini, çimlerin köklerini sıcak tuttuğunu bu sayede çimlerin olumsuz bir sonuçla karşılanmadığını..

Sandığınız kadar kuvvetli ısıtan bir sistem olsa, futbolcular koşarken tabanları yanardı sıcaktan. Aynı yazın sıcak kumda koşmaya benzerdi. Ayrıca çim kökleri yanardı ve bu da sil baştan bir zemin parası demek.

Evet abi bahsedilmişti hatırlıyorum :tabe:

Peki tribünde neden olmayacak :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sezer

Evet abi bahsedilmişti hatırlıyorum :tabe:

Peki tribünde neden olmayacak :alala:

Soğuk havalarda giyineceğine daha çok soyunan bir taraftarımız var o yüzden olmasın  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Sevgili Batu, üzgünüm ama tam olarak öyle hesaplanmıyor.

240 milyon sermayemizin; yaklaşık yarısı derneğe ait, kalan yarısı ise halka açık durumda.

Sermaye artırımımız 160 milyon lira ve buna herkes kendi mevcut hissesi oranında katılabilir.
Yani; BJK derneği 80 milyon lira nakit koyacak, borsadaki hisse sahipleri de aynı şekilde para koyacak.

Derneğin nakit koyması genelde derneğin halihazırda A.Ş.'den alacaklarına mahsuplaşarak yapılıyor.
Fazlası varsa da, dernekten çıkar, A.Ş'ye girer, sağ cepten sol cebe sermaye aktarımı gibi düşünebilirsin.

Dolayısıyla, sermaye artırımına, elinde hissesi olan tüm yatırımcılar katılsa dahi,
cebimize nakit girecek sıcak para en fazla 80 milyon lira olacaktır.

Konu dışı detay için herkesten özür, sırf hesaplamayı anlatmak için üyeliği yeni aktive ettim :)

Selamlar,

hoş geldin kardeşim bilgi için teşekkür derim şimdi ben yazacaktım senin yazını görünce vaz geçtim :)
öyle bir şey olsa iki sermaye arttırımında borcu kapatırız  @AngryEagle

Çevrimiçi Necmi

Bildiğim kadarı ile sahada da ısıtma yok. Yılda bir kaç gün kar yağar boşuna masrafa girmeyelim demişler. Sahada sulama sonrası sahayı 15 dk. da kurutmak için havalandırma var diye biliyorum
:nerd:  o ne?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

:nerd:  o ne?

Noktalama işaretlerinden bildiğimiz soru işareti kullanmışsın abi , hemde o ne gibi kısacık bir cümle sonunda?

iyi misin?  :lol: :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Soğuk havalarda giyineceğine daha çok soyunan bir taraftarımız var o yüzden olmasın  :lol:

Bence statla birlikte taraftar profilimiz de baya değişecek :tabe:

Çevrimdışı talha

Bence statla birlikte taraftar profilimiz de baya değişecek :tabe:

Küfür etmeseler on numara taraftarımız varda, ne diye durup dururken küfür ediyorlar çözemiyorum. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Küfür etmeseler on numara taraftarımız varda, ne diye durup dururken küfür ediyorlar çözemiyorum. :evillol:
Maçı izleyen taraftar olsun yeni statta inşallah :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı KLEBERR

Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı hakank

neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı KLEBERR

Vay vay vay,mis gibi stad yaptılar ya

olmadı ama belediyenin yapacağı stad ancak bu kadar olur hor görmemek gerek...

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı KLEBERR

almanyadan herhalde zenginiz şaka değil bu 10 tane almanya gelse 1 tane türkiye etmez..bizdeki doğa ,deniz, kültür, yeme-içme ,sıcakkanlılık,misafirperlilik vs vs zerresi almanyada yok :evillol:

katılıyorum ayrıca o yazılan kombine fiyatlarından dolayı Dortmund batıyo daha öncede tartışılmıştı kombine satacağına loca sat...
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 09:00:52 KLEBERR ]

Çevrimdışı samet67

Günaydın forum. Numaralı - yeni açık arka tarafta vinç göründü kiriş geliyor galiba :)

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

herkese günaydın...
Abi imzayı görünce foto var sandım :evillol:

Günaydın güzel insanlar

Çevrimdışı serti67

gunaydınlar hareketlı bır gun olur ınsallh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Efe

Bugun kiris ve kolonlar yerlerine takilir umarim ozellikle su kolonlar takilsa iyi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çatı membranları takılırken sahada vinç olacak mı ?
Tek Büyük Beşiktaş