Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011631 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı frkndgnr

Stad baslıgı değil mi burası ya,  yanlış mı geldim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

beşiktaşlı eski yönetici (CELAL KOLAT)çıkmış tolgay için fenerbahce ile görüştüğünü yazıyosa ben 3 ay önce takımın zaten şampiyon olamıyacağını söylemiştim diyip böbürleniyosa ...dediğim gibi bazıları sadece bik-bik konuşur başka bi acraata yaramaz @ONUR KOLCU

hatırlatma : celal kolat toyota bayisiydi milleten para toplayıp arabaları veremiyince toyota bayiliğini iptal etti
öngörüleri iş hayatınada yansımış :D :D
@Oktay abi ve @ONUR KOLCU , Sadece kendi doğrularınızı savunuyorsunuz , İnsanların görüşlerine hiç önem vermiyorsunuz saygı göstermiyorsunuz , Birazda Geniş açıyla bakmanızı tavsiye ediyorum olaylara, @Oktay abi yanlış anlama sana saygım sonsuz :ok:
Bende Başkanı destekleyenlerdenim fakat Yeri geldiğinde eleştirebilmeliyiz , köru körüne savunmak çok yanlış !
İntegral forex Sponsorluktan çekildi , Voleybol küme düştü hemde 2.ci kez , Basket takımı 20 yıl sonra ilk kez Play offa kalamadı , Bayan basket dağıldı!! Bunların hepsi Mevcut yönetim zamanında oldu !! Bu gerçekleri gozardı etmemek gerek !
Tekrarlıyorum Başkandan yanayım ama yönetimsel anlamda Çok zayıf kalıyor ve zaafları çok fazla...
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 12:17:38 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İsteyen istediği şekilde iğnelemeye çalışabilir pek taktığım bir konu değil dünyada varolma nedenim; gördüğüm, düşündüğüm şeyi insanların tepkisine göre hareket ederek vermek değil. 2.5-3 ay önce ocaktan önce açılmayacağını imzamda belirttim. Lakin çatının havaya kalkar kalmaz çime başlanacağını hesaba katarak söylemiştim. Bu stat marttan önce açılmaz. Evet mühendis değilim.

tamam bikinini ben alırım kardeşim açılırsa.

Çevrimdışı Oktay

İsteyen istediği şekilde iğnelemeye çalışabilir pek taktığım bir konu değil dünyada varolma nedenim; gördüğüm, düşündüğüm şeyi insanların tepkisine göre hareket ederek vermek değil. 2.5-3 ay önce ocaktan önce açılmayacağını imzamda belirttim. Lakin çatının havaya kalkar kalmaz çime başlanacağını hesaba katarak söylemiştim. Bu stat marttan önce açılmaz. Evet mühendis değilim.
sen yine iyisin bi arkadaş 2016 yılındada bitme zdemişti sen yine mart yazmışssın AALAH razı olsun :icool:

Çevrimdışı mrred

beşiktaşlı eski yönetici (CELAL KOLAT)çıkmış tolgay için fenerbahce ile görüştüğünü yazıyosa ben 3 ay önce takımın zaten şampiyon olamıyacağını söylemiştim diyip böbürleniyosa ...dediğim gibi bazıları sadece bik-bik konuşur başka bi acraata yaramaz @ONUR KOLCU

hatırlatma : celal kolat toyota bayisiydi milleten para toplayıp arabaları veremiyince toyota bayiliğini iptal etti
öngörüleri iş hayatınada yansımış :D :D
Hatırlatma kısmı dikkat çekici eğer böyle bir şey olduysa gerçekten mide bulandırıcı olmuş bu adama itibar edip haber sitelerinde yer verenler de fazlasıyla sorumlular
The great gig in the sky

Çevrimdışı Mehmet92

Ocak iyi işte ya,takım devreye potada girsin yeter.

Çevrimdışı Deniz

Catiyla ilgili ne yapildi bugun canli yauini takip edemiyorum.kolon veya kiris takildi mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi ve @ONUR KOLCU , Sadece kendi doğrularınızı savunuyorsunuz , İnsanların görüşlerine hiç önem vermiyorsunuz saygı göstermiyorsunuz , Birazda Geniş açıyla bakmanızı tavsiye ediyorum olaylara, @Oktay abi yanlış anlama sana saygım sonsuz :ok:
Bende Başkanı destekleyenlerdenim fakat Yeri geldiğinde eleştirebilmeliyiz , köru körüne savunmak çok yanlış !
Ğntegral forex Sponsorluktan çekildi , Voleybol küme düştü hemde 2.ci kez , Basket takımı 20 yıl sonra ilk kez Play offa kalamadı , Bayan basket dağıldı!! Bunların hepsi Mevcut yönetim zamanında oldu !! Bu gerçekleri gozardı etmemek gerek !
Tekrarlıyorum Başkandan yanayım ama yometimsel anlamda Çık zayıf kalıyor ve zaafları çok fazla...
sana kaç defa veleybol maçına gittin diye soracam ama  önce kendime soruyorum ; sıfır ..sen herhalde bir kerecikte olsun gitmişşisndir

Çevrimdışı Alparslan

Arkadaşlar. Stadın zaten en erken ocakta açılacağı önceden belliydi bence. Ben bizzat başkanın bir röportajında birkaç ay önce çim eylülde başlayacak dediğini hatırlıyorum. Sıkıntı olan şurada bir iş planı vardı peki bu iş planına neden sadık kalınamadı ben bunu merak ediyorum. Tahminlerimden birisi çatı üretimi uzadığı için sanırım. Çünkü daha imalat bitmemişti ve bu nedenle halatlar geç başlıyor. Çatının süresi 3 ay deniliyor. Çatının zaten saha içindeki montajı uzun sürecek bunu tahmin etmeliydik. Benim için önemli olan stadın eksiksiz bir biçimde tamamlanması. Açıldıktan sonra bugünleri unutacağız emin olun. Yaz aylarında çatının keyfini çıkarmaya baksak daha iyi olur bence:)

Çevrimdışı Burak Akay

Benimde çok eski yazdıklarıma bakılırsa bende her zaman 15-16 sezonunun ıkıncı yarısına anca yetişir dedim çünkü bu çatı sisteminde olan nerdeyse her stadı araştırdımve hiçbiri çatı bitmeden çime başlayamadı zaten çim en az 90 gün sürecek bi 90 günde çatının bittiğini düşünürsek çok basit 6 ay yapar tabiki bu rakamlar verilen minimum sürelere hiç sarkma olmadan bu süreler hadi yine 6 ay diyelim şuan 22/05 deyiz 22/11 de bittiğini düşünün bu sezon o tarih 13.haftaya denk geliyor ama önümüzdeki sezon 15 ağustosda yani 15 gün erken başlıyacak yani en basit karadüzen sadece çatı ve çim bitmesi ligin 15.haftasına denk gelir
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

Catiyla ilgili ne yapildi bugun canli yauini takip edemiyorum.kolon veya kiris takildi mi?
@Deniz yok hocam henüz hareket yok malesef
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Alparslan

Mabetin gece söylediğine göre çatı kolonlarından birisi takılacaktı. Takılmamış hala sanırım.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz yok hocam henüz hareket yok malesef
Aksama kadar vakit var bekleyelim bakalim.takarlar inşallah
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben çok umursamam da, Burada birbirine laf sokan, aklınca aşağılayan mesajların atılması hoş değil. Forum huzurunu bozar, üye kalitesini düşürür. Önlemi alınmalı. Sevdiğim forum, sevdiğim insanlar var, yazık olur bu güzel platforma.  :ok:

Çevrimdışı cisse557

tamam bikinini ben alırım kardeşim açılırsa.
İddalaşsana benimle? -se -sa lı cümle kurmak yerine ocaktan sonra açılırsa da ben giyerim desene madem bu kadar eminsin.

sana kaç defa veleybol maçına gittin diye soracam ama  önce kendime soruyorum ; sıfır ..sen herhalde bir kerecikte olsun gitmişşisndir
@Oktay abi mesele O değil..
Biz Bir spor Kulübüyüz , Beşiktaş sadece Futboldan ibaret değildir ve Beşiktaş Armasının olduğu her yerde İddia Vardır !! Dolaysıysa Beşiktaş Voleybol takımının küme düşmesi rezalettir skandaldır !
Beşiktaşlı olarak Hentbol takımımızın başarılarıyla ne kadar ovunuyor isek Basket ve voleybol takımımızın içler acısı durumuna da okadar uzuluyoruz :by2: :bawling:
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 12:35:02 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

Uzun zamanlı ziyaretçilerden biri olarak Necmi abinin akşamki noktasız virgülsüz  :lol: yazısından sonra üye olmaya karar verdim. İnşallah uzun süre birlikte oluruz.  :)
@sercank hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Mehmet92

Ben çok umursamam da, Burada birbirine laf sokan, aklınca aşağılayan mesajların atılması hoş değil. Forum huzurunu bozar, üye kalitesini düşürür. Önlemi alınmalı. Sevdiğim forum, sevdiğim insanlar var, yazık olur bu güzel platforma.  :ok:

Abi 2014'ün kasım ayındayken ocakta kaba inşaat biter diyenlere umut tacirliği yapıyosunuz,bitmeyecek dediğimde kötü olmuştum.Sen de umut tacirliği yaparak devam edebilirsin,doğruları söyleyince suçlu oluyosun.

Çevrimdışı Oktay

forumun huzuru hiç bi zaman bozulmaz korkma sen relax ol yeter..hiç bişeyede yazıl olmaz bu konudada daha çok  relax ol
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 12:40:12 Oktay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler sizce başkanın tekrar bir tarih vermesi neden? :alala:

İşlerin ötelendiği belli, tarih tutmayınca tepki geleceği de belli ben anlayamadım tarih vermesini :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

forumun huzuru hiç bi zaman bozulmaz korkma sen relax ol yeter..hiç bişeyede yazıl olmaz bu konudada daha çok  relax ol
Diyorsun da, normalde bana laf sokana sokarım, bende lafımı. Ama işte dedim ya, seviyorum burayı.

Neyse, olan oldu. Keşke beklenti oluşturulmasaydı, hayal kırıklığı büyük olmasaydı.

İşlerin ötelendiği belli, tarih tutmayınca tepki geleceği de belli ben anlayamadım tarih vermesini :alala:
Ah bi anlayabilsek
5.ci kez tarih verdi , Yapma abi yapma verme tarih sonra milletin ağzına sakız oluyorsun
Beşiktaş Başkanının sozu SENETtir , Başkan bu tatihleri vererek kendini İtibarsızlaştırıyor Maalesef :by2:
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 12:46:47 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı kralkartal

@Oktay abi mesele O değil..
Biz Bir spor Kulübüyüz , Beşiktaş sadece Futboldan ibaret değildir ve Beşiktaş Armasının olduğu her yerde İddia Vardır !! Dolaysıysa Beşiktaş Voleybol takımının küme düşmesi rezalettir skandaldır !
Beşiktaşlı olarak Hentbol takımımızın başarılarıyla ne kadar ovunuyor isek Basket ve voleybol takımımızın içler acısı durumuna da okadar uzuluyoruz :by2: :bawling:

Abi yanlis anlamayinda baskette voleybolda dunya sampiyonlugumu yoksa futbolda lig sampiyonlugumu deseler besiktas taraftarinin hatta tr.deki butun taraftarlarin %98i futbolda lig sampiyonlugu der. Bizim ulkemizde hatta dunyanin heryerinde abd haric spor kuluplugu formaliteden futbol disindaki branslarin onemi 0.001 bile degil bazen..

Yalancıyı dövmedikleri için, alışkanlık oluşunca. Normal. Hemen her kurumda iktidarda olanlar, bu şekilde sürdürülebilir hale geliyorlar. Kamyoncular derneği dahil.  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Yusuf Tekeli rica etsem bu ve bu gibi haberlerin linkini verebilirmisin ? Konuyu takip etmemiz kolaylaşır
Tek Büyük Beşiktaş