beşiktaşlı eski yönetici (CELAL KOLAT)çıkmış tolgay için fenerbahce ile görüştüğünü yazıyosa ben 3 ay önce takımın zaten şampiyon olamıyacağını söylemiştim diyip böbürleniyosa ...dediğim gibi bazıları sadece bik-bik konuşur başka bi acraata yaramaz @ONUR KOLCU
hatırlatma : celal kolat toyota bayisiydi milleten para toplayıp arabaları veremiyince toyota bayiliğini iptal etti
öngörüleri iş hayatınada yansımış

@Oktay abi ve
@ONUR KOLCU , Sadece kendi doğrularınızı savunuyorsunuz , İnsanların görüşlerine hiç önem vermiyorsunuz saygı göstermiyorsunuz , Birazda Geniş açıyla bakmanızı tavsiye ediyorum olaylara,
@Oktay abi yanlış anlama sana saygım sonsuz

Bende Başkanı destekleyenlerdenim fakat Yeri geldiğinde eleştirebilmeliyiz , köru körüne savunmak çok yanlış !
İntegral forex Sponsorluktan çekildi , Voleybol küme düştü hemde 2.ci kez , Basket takımı 20 yıl sonra ilk kez Play offa kalamadı , Bayan basket dağıldı!! Bunların hepsi Mevcut yönetim zamanında oldu !! Bu gerçekleri gozardı etmemek gerek !
Tekrarlıyorum Başkandan yanayım ama yönetimsel anlamda Çok zayıf kalıyor ve zaafları çok fazla...