Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013112 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan ufacık bi sızıntı olsa, burası tekrar panayıra dönse :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Altuğ

Twitter'dan bir takipçimizin bizi tag'ladığı fotoğraf.

Çevrimdışı mert_

Twitter'dan bir takipçimizin bizi tag'ladığı fotoğraf.
çok güzel bir foto, ben buna çatı koyarak katletmiştim @Altuğ hocam :D
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 22:41:11 kcptl ]

Çevrimdışı Altuğ

çok güzel bir foto, ben buna çatı koymuştum @Altuğ hocam :D

Görmemiştim abi çok güzel olmuş  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı mert_

Görmemiştim abi çok güzel olmuş  :ok:
o foto çatısız daha güzel, bildiğin cehennem çukuru @Altuğ hocam  :)

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar, eski açıkdaki takılmayan çatı kolonlarının ibb dışında bildiğiniz başka bir nedeni varsa ve bunu paylaşırsanız beni çok mutlu edersiniz.

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar, eski açıkdaki takılmayan çatı kolonlarının ibb dışında bildiğiniz başka bir nedeni varsa ve bunu paylaşırsanız beni çok mutlu edersiniz.
kirişleri koymadan önce altlarına file koyuyorlar yaa abi eski açık tarafından alıyorlarmış onları söylenen en geçerli neden o  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

abi oranın İBB ile bağı yok. Tamamen sınırlamız içerisinde. ve bu çatıyı bi kısmı açık yapmanın benim gördüğüm bir örneği de yok. sanırım imkanı da yok. ayrıca aşağıdaki iskelelere bakarsak orası kapalı olacak. o kolonlar konulana kadar kimse rahat edemeyecek farkındayım ama tersi için hiç bir işaret görmedim ben.  :ok:

Çevrimdışı Efe

paletli malzeme alıyor ordan abi içeri o yüzden takmıyorlar kısa süre sonra onlarıda takarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

asma germe tarzi bir catida bir tarafi acik birakmanizin imkani bile yok. Bir ruzgar firtinada Allah muhafaza cati ucar gider balon gibi. Bursa stadini dusunun daha tam anlamiyla kapanmadigi icin icerideki membranlar yirtilmisti. İciniz rahat olsun orasi yapilacak. Zaten arkadaslarda yazmislar. @sozkul
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 23:31:54 ZEKI ]

Çevrimdışı kralkartal

Vikipedide yeni acigin arkasindaki iett garaji stadyum arazisine tahsis edildi yaziyor. Yeni acik arkasinda su an konteynirlarin konuldugu alanda stad arazisindemi yani?

Çevrimdışı mert_

@tatarinhoo twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı ALI RIZA

Güzelliğini seveyim... Harika görünüyor

Çevrimiçi Necmi

Vikipedide yeni acigin arkasindaki iett garaji stadyum arazisine tahsis edildi yaziyor. Yeni acik arkasinda su an konteynirlarin konuldugu alanda stad arazisindemi yani?
hayır vermediler seçim öncesi propagandasıydı
seçim bitti konu kapandı

Çevrimdışı Anıl

seçim bitti konu kapandı
@Necmi abi whatsapptan yazdım takmadın :D Çatı sanki biraz yavaş mı gidiyor :alala:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi whatsapptan yazdım takmadın :D Çatı sanki biraz yavaş mı gidiyor :alala:
:nerd: görmedim
evet yavaş gidiyor fransız emekçiler haziran başında iş başı yapacaklarmış sanırım onlara yetiştirirler. @anilt

Çevrimdışı Factatum

seçim bitti konu kapandı

Zamanı geldiğinde açılışı kimin yapacağını çok merak ediyorum. Bunu çok tartışacağız.

Çevrimdışı murat

Zamanı geldiğinde açılışı kimin yapacağını çok merak ediyorum. Bunu çok tartışacağız.
hepsini çağıralım  sonra :ranting2:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Donemin Spor Bakanı Suat Kılıç Bu araziyi Beşiktaş kulubune hibe ettik diye Seçim propagandası yaptı , Seçimler bitti Ve Araziyi bize vermekten vazgeçtiler :bandit: @kralkartal
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık