Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017282 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Kimse kızmasın ama bu Bursaspor'u çalıştıran ve muhtemelen seneye de Bursaspor'un başında olacak teknik adamı profil resmi yapma şeklinde tezahür eden tepkiler, ergen davranışlarıdır.
kimse kızmasın ama, futbol başlığımız var... Buyrun o tarafa....  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 20:52:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hiç ihtiyacım olmadığı kadar sızıntı bilgiye ihtiyacım var :( muhtemelen hepimizin. Skor board vs ne olursa. Küçük bir ihtimal varsa yanlış olsa bile alalım şu haberleri üzerinde tartışmak istiyoruz o bile iyi geliyor

Skorboardu bilmem de ad boardlar sanırım senin imzan gibi olacak :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İsteyen kızsın ama, nasılsınız arkadaşlar..

İsteyen kızabilir, müsaade var.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Skorboardu bilmem de ad boardlar sanırım senin imzan gibi olacak :D

ad board ???? :alala:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ZEKI

ad board ???? :alala:
Loca katlari araisna konulmasi dusunulen led panellerden bahsetmek istemis

Çevrimdışı Anil

Stadın çatısı görünüm olarak yeni açık üstü gibi mi duracak yukardan ?

Çevrimdışı idil

Loca katlari araisna konulmasi dusunulen led panellerden bahsetmek istemis

hmm. kayan yazı şeklinde yani  :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Oktay

bizde bilmiyoruz :)
niye takılmıyor, çünkü belli olduki çok ince ve hassas iş.. statdın en teknik en hayati en pahalı vs vs işi çatı olduğu için iki ayağı bi papuca koymaya gerek yok

Çevrimdışı Türkay

Çatıya geçilince stat da çalışma olmayacakmış gibi yavaş olacak deniyordu bu sefer hakikaten çalışma olmuyor  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı okilic

@Necmi abi oturdugumuz yerden salladigimizi soyluyorsun ama sana iki ornek vericem bu konuda dahada uzatmiycam yeterince kirlilik yarattik . Once sunun bilgisini vereyim meslegim borsa broker'i ve KAP bildirimlerini gazetelerden okumuyorum.

1-) Besiktas'in forma sponsorluk rakamini elestirmisim adidastan alinan sende o kadar forma satarsak onlardan fazla kazaniyoruz demisin 500.000 adet formayi baz almisin. Once sunu belirteyim bu sene en cok forma satan klup biziz Turkiye'de yaklasik 400 bin adet henuz 500 bin baremine ulasan yok . 1 usd =2.60 1 Euro-2.98 baz alalim. Eurusd paritesinide= 1.13 baz alalim. fb 10 milyon euro aliyor biz 5 milyon dolar yani biz 4.400.000  euro aliyoruz ( burda sansliyiz kur dolar lehine gelisiyor yaklasik bir senedir, anlasmanin yapildigi tarihte eurusd 1.40 seviyesindeydi buda 3.572.000  Euro ederdi ) Forma satisindan klube kalan %30 forma satis fiyatimiz 130 TL ise 40 TL bize kalandir , 500 bin forma * 40 TL = 20 milyon TL yapar, bu rakamda 6.700.000 euro yapar + 4.400.000 euro daha = 11.100.000 Euro gelir saglanir.  fb her forma satisindan %20 aliyor oda 10.000.000 TL=3.374.000 Euro yapar. Ozetlersek biz 500 bin forma satarsak 11.100.000 Euro fb satarsa 13.374.000 Euro alir.  Hic forma satmasalar bile bizimle ayni kazaniyorlar.

2-) Avrupaya gidilecegini soylemissin yine kap'a yapilan bildirimlere gore Avrupaya gitmek icin bir tazminat odedik seneye daha fazlasini odeyecegiz ve transfer yasagimiz var yani bonservis geliri elde etmeden bonservis odeyemeyiz. Eksiye gecmemek sartiyla kabul edildik buda su demek seneye daha iyi kadro kurariz diyorsun ya onu yapmamiz cok zor demek.

3-) Calisanlarimizin maas alamadigi, futbolcularin uefa icin imza attigi , maas odemelerinin kendilerine degil calisanlara yapilmasinin istendigi ve basketbol takiminin antremanlara cikmadigini sadece bir yerde degil bir cok yerde okuduk ve basketbol takimi antremanlara cikmadi.

Yani oturdugum yerden sallamiyorum, acimasizca elestirmiyorum, biz gecen sene ve bu sene sampiyonlar ligine direk katilim saglasaydik 44 milyon euro kasamizdaydi. Yonetim kimine gore dogru bana gore yanlis bir politikadadir. Ekonomide de boyledir kuculerek kemer sikarak kriz atlatamazsin. Tek yontem buyumek ve gelirleri artirmaktir. Stadyum bunun icin cok iyi bir adim tabiki kimsenin hakkini yiyemem evet lokasyon zor bir lokasyon ama daha akilci planlamalar ve yapilanmalar ile isler bu raddeye gelmezdi. 4 farkli stadyumda ev sahibi olarak maca cikmak hic bir mantik ile izah edilemez tamamen is bilmezlikten kaynaklanir. Beni sabirla dinledigin icin sana ve tum forum uyelerine tesekkur ederim ama carsambanin gelisi persembeden belliydi ben bu finansal tablo ozetlerini 1 sene once yorumladim ve yazdim borc azaliyor dendiginde azalmiyor artiyor dedigimde bir cok kisi bana kizdi. Acip bakin konu ve baslik orda duruyor. Bende destek oldum en baslarda hatta bundan 4 ay oncesine kadar. Ne zaman ki fulyanin pesine dusulmedi YD ve onun zihniyetine sahip isimlere sessiz kalindi ben yonetime o zaman tepki koydum. Nedeni olmadan degil. Sportif basarisizlik, idari basarisizlik hepsi suan benim gozumde mevcut gozukuyor. Duzelen bir tablo olsa evet sabredelim ama hersey kotuye gidiyor ve tekrar soyluyorum bu gidisi sadece stadyum asla ve asla duzeltemez.  gs nin mali yapisi bizden cok daha kotu ama sirf iki senedir sportif basarilari sayesinde ve sahsi yonetici cabalariyla is donduruyorlar. 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

niye takılmıyor, çünkü belli olduki çok ince ve hassas iş.. statdın en teknik en hayati en pahalı vs vs işi çatı olduğu için iki ayağı bi papuca koymaya gerek yok
Bencede çok hassas bi iş olduğu için böyle aksilikler, daha doğrusu çok daha zaman harcanarak yapılıyo :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bildiğim birşey var, haziran 15 e kadar, çatı havaya kaldırılma pozisyonuna gelmeli. 15günde de kaldırılırsa, temmuz başı zemin başlar. eylülde stada geçeriz, yoksa nanay.

Çevrimdışı Deniz

Bildiğim birşey var, haziran 15 e kadar, çatı havaya kaldırılma pozisyonuna gelmeli. 15günde de kaldırılırsa, temmuz başı zemin başlar. eylülde stada geçeriz, yoksa nanay.
Benim tahminim cati agustosta havaya kalkar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

O zaman yandık işte
Hatta eylul de olabilir diyecem kalbin kaldirmaz diye cekiniyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Benim tahminim cati agustosta havaya kalkar

işler bu şekilde ince ayar sürerse ağustosta anca kalkar :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

öyle tabi ki ama diğer taraftanda diğer işler devam edebilir mesela kalas konabilir hiç bi ince ayarı olmayan iş :D parasızlık kötü şey :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dorukkaymak

Çevrimdışı Deniz

stad bildigin durdu! saka gibi ama durdu!
Duran bise yok hocam devam ediyor ama islerin yavasladigi doğru..

Azami 100 km hızla gittiğin yeri 10 km hızlada gidersin elbette. Ama durmakla eşdeğerdir bu rakamlar.  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı dorukkaymak

Deniz , bu kadar kotulugun icinde tek umudumuz stadda bildigin durdu sayilir. stadda 3 kisi calissa durmadi ama yavas denmez abicim.

Burda cok sevilir biliyorum ama benim dusuncem , stad biterse giderim korkusundan Fikret Orman uzaticak bu isi herhalde...