Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017668 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bi de bu açıdan çatı yerleştireyim dedim ama çelik halatlar yok, örtü direk havada duruyor :D gerçi böyle daha kullanışlı oldu :D
Abi hala fotoya montaj yapıyoruz bi türlü gerçek halini göremedik :bandit: :lol:

Hasretim sanadır yar!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

Abi hala fotoya montaj yapıyoruz bi türlü gerçek halini göremedik :bandit: :lol:

Hasretim sanadır yar!

o günler de gelecek, çoğu gitti azı kaldı kartal kardeşim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

bi de bu açıdan çatı yerleştireyim dedim ama çelik halatlar yok, örtü direk havada duruyor :D gerçi böyle daha kullanışlı oldu :D

abi fotoşopta bile kirişleri bitiremediysek işimiz iş.  :lol: :lol:

Çevrimdışı mert_

abi fotoşopta bile kirişleri bitiremediysek işimiz iş.  :lol: :lol:
kirişler tamam da çelik halatlar yok :D

Çevrimdışı okilic

@Necmi ben propaganda yapip yonetimi devirmeye calismiyorum onu burda zaten yapamam. Artik sinirlerim bozuluyor dayanamiyorum ruyamda prekastlarin sokuldugunu gordum yeni acikta. Artik onlardan korkuyorum dusun. Stad parasizliktan bitmiyor bende diyorum ki bir sene sampiyonlar ligine direk katilim bu stadi simdiye bitirirdi. Stad yapiliyor diye kimsenin bu kadar dokunulmazligi yok. Bu forum ilk acildiginda ilk uye olanlardanim. Uyelik tarihime bak isim geregi Besiktas finansal tablolari ve anlasmalar ile ilgili bir bolum actim zamaninda sonra ilgilenemedik pek. Ordada bu tablonun berbat oldugunu, duzelmesinin bu kuculme politikasiyla olmayacagini yazdigimda yine ayni suclamalara maruz kaldim. Ama hakli olan ben ciktim. 3 aydir para alamadigi soylenen futbolculardaki dusus anormalmi ? 3 ay para alamazsan ise gidermisin? yada sabit bir stad bulunmadan yenisini yapmaya kalkarsan ucakta yasayan bir takim cikar ortaya. Yonetim Bilic in eline bu malzemeyi verdi 3 senedir hemen hemen  ayni kadro yada benzer futbolcular 3 senedir ucuncu sirada bitiriyoruz. Demekki bir eksiklik var. Masaya yumrugunu vuramiyorsa,hala iktidardan birilerinin himayesi altinda oldugu icin demirorene laf soylemeye ve borclarin hesabini  sormaya korkuyorsa savunamam. Banada troll muamelesi yapmayin sebayi hatirlayacak kadar yasim var sig dusunmeyecek kadar donanima sahibim. Buraya yazinca ne oluyor dersen hic birsey olmuyor, Desarj oluyorum . Ama herkesin evi dedigin yonetmem dedigin forumdan daha once bu mesajlari atanlari attik diyerek aba altindan sopa gosteriyorsun. Donanim gunlerini cabuk unutmusun bence bir farkin kalmiyor bu tavirla.
Benim savundugum su, bir rampada sollama yapmaya cikmisin karsidan araba geliyor. Ya hizlanarak seridine girersin ya fren yaparak biz fren yapmayi secmek zorunda kaldik. Ister katilin isterseniz katilmayin hersey Bilic yuzundenmis gibi davranmak daha buyuk haksizlik. Yonetimde bu tasin altina elini koyan insanlar illaki vardir olmalida zaten yoksa o koltuklari doldurmanin anlami yok. Utanacak birsey soylemiyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

@kcptl abi eline sağlık çatı oturtma ustası oldun :D

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Çatı örtüsü bombeli olacak değil mi örtü tamamen düz olmayacak ? Düz olsa sanki daha güzel olacakmış gibi geliyor bana. Necmi abi noktalama işareti koyarsa bilin ki o Necmi abi değildir.  :bandit:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı mert_

Çatı örtüsü bombeli olacak değil mi örtü tamamen düz olmayacak ? Düz olsa sanki daha güzel olacakmış gibi geliyor bana. Necmi abi noktalama işareti koyarsa bilin ki o Necmi abi değildir.  :bandit:
evet bombeli olacak :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Forum denetçilerine yüzde yüz hak veriyorum.
Dün akşam belli bir sayfada bıraktım ve bu gün girdiğimde 4-5 sayfa geriye giderek okumaya başladım. 200 mesaj varsa bunun neredeyse 10 tanesi stad ile ilgili.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı harunmustak

yeni açığın arkasında cengaver bişeyler yapıyor. bakalım indirilen kirişin yerine kiriş takacaklar mı?  :bandit: :money:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı msezer

Günaydın forum.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun :)
Merhaba arkadaşlar,
Herkesin bayramı kutlu olsun. Bu özel bayramları geçiştirir olduk. Unutmamak lazım.
Coşkuyla kutlayıp yeni nesillere hatırlatmalıyız.
Saygılar

Çevrimdışı Abu Ali Imran

şuan mustafa pektemek vari olan beyaz vinç gelen merdiven prekastlarını çatı bileziğinin geçeceği yere koyuyor. niye biraz daha üste koymuyorsunuz? çatı bileziğinden dolayı onları oradan kaldırma zorunda kalacaksınız  :akuma:

demekki o iskelelrin kurulmasina daha cok zaman var   :busted_cop:

Çevrimdışı Ibi_39

Stat ile ilgili yazilacak birsey yok ki yazilsin abiler! Paletli ortalarda geziyor, beyaz vinc sol tarafta takiliyo! Yani görülür is yok son 3-4 gündür. Benim anlamadigim, herzaman bu stat bizim icin cok önemli deniliyor ama icrat yok sanki! Insallah bir sorun yoktur!

Çevrimdışı harunmustak

demekki o iskelelrin kurulmasina daha cok zaman var   :busted_cop:
dur şimdi zaten forum gergin. tövbe de.
bu arada sökülen kirişin yanındaki kirişe bişeyler yapıyorlar umarım ondada bir hata yoktur. birde şu sahayı temizleyin yahu. yapacak iş yoksa malzeme yoksa bari temizlik yapın  :steamed:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şampiyonluk türküleri söylenirken, 10 günde tepetaklak olduk. 10 günde itiraf etmek gerekirse, stadda da bir gelişme olmadı "gözle görülür." İnsanların başka şeyler konuşmasına hak veriyorum. Ne konuşalım yani hakikaten şaşırdı insanlar, ne moral ne motivasyon kalmadı.

o konuların konusulması için bir sürü bölüm var zaten varsın burası boş kalsın ama  statla iligili kısımlar kalsın.. yeni üyen olan bir kişi 40 sayfa geriye gitmesin.

Çevrimdışı Deniz

Yuruyen merdivenlerin kurulumuna baslandi mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı idil

Şampiyonluk türküleri söylenirken, 10 günde tepetaklak olduk. 10 günde itiraf etmek gerekirse, stadda da bir gelişme olmadı "gözle görülür." İnsanların başka şeyler konuşmasına hak veriyorum. Ne konuşalım yani hakikaten şaşırdı insanlar, ne moral ne motivasyon kalmadı.

Maalesef haklısın. Burda ağlamaktan gözüm şişti yazdm 2 maç önce sonra kendime geldim. sevinmek için sevmedilk dedikten sonra daha da kötüye gidiyoruz ilginç bir şekilde.
Statla ilgili yorum yapmak istiyorum ben de abiler kusura bakmayın ama en ufak bir haber bile alamıyoruz artık :(
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

Hiç ihtiyacım olmadığı kadar sızıntı bilgiye ihtiyacım var :( muhtemelen hepimizin. Skor board vs ne olursa. Küçük bir ihtimal varsa yanlış olsa bile alalım şu haberleri üzerinde tartışmak istiyoruz o bile iyi geliyor
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Renton

İnce işçilik yapılıyormuş sıkıntı yok  :money:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hiç ihtiyacım olmadığı kadar sızıntı bilgiye ihtiyacım var :( muhtemelen hepimizin. Skor board vs ne olursa. Küçük bir ihtimal varsa yanlış olsa bile alalım şu haberleri üzerinde tartışmak istiyoruz o bile iyi geliyor

stat bitmiş .:)

Çevrimdışı ozan062

stadımız cok ama cok hızlıdır
cnk basında Fikret Orman var
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Koca kulüpte yolunda giden birşey var mı? :)
Maalesef Yok :by2:
Futbol takımı dibe vurdu , Voleybol küme düştü , Erkek basket 20 Yıl sonra ilk kez Play off dışında kaldı , Tek umudumuz bu Stad , Burada da işler in pek iyi gittiği soylenemez , Hepimiz uzgunuz , Kahroluyoruz , Hayal kırıklığı yaşıyoruz ama Allah Aşkna artık burada stadı eleştiren Yavaş diyen insanlara Renkli , Troll muamaelesi yapmaktan Ve Hemen savunma mekanizmasına geçmekten Vazgeçin artık !! İnsanların canı sıkkın buraya gelip burada Paylaşmak istiyor , Dünden beri telefonum susmuyor , Renkli arkadaşlarım akarabalarım arayıp duruyor , Kufurbaz Haydoya döndüm dun onume gelene her arayana sallayıp kapattım , Tek Umudum bu forum ve stad sizde uzmeyin bari bizi .. 
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık