Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018768 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bakis acina gore degisir. Bana gorede bu imkanlarla iyi gidiyoruz. Bekledigimden de hızlıyız. Bende uzgunum.

ama siz hızlı dediniz diye moralim bozulup farklı şeyler düşünmeye başlamadım.

*
peki neye göre yavaş onuda açıklada bilelim hangi inşaata göre yavaş ?

efe yazdım ya yukarıda. kazmayı vurduklarından beri 10 tane tarih söylendi, bugün 11.tarihi biz bulmaya çalışıyoruz. Beşiktaş başkanının, 2. başkanının söylediği söze göre hareket etmeyeyim mi? onlar bu tarihleri verdi, bende o şekilde beklentiye girdim.

Çevrimdışı ZEKI

ama siz hızlı dediniz diye moralim bozulup farklı şeyler düşünmeye başlamadım.
Dusunmenizi beklemiyorum ki zaten. İnsan neyi gormek istiyorsa onu gorur zaten.

Armağan abi,forumun açıldığından beri takipçisiyim.Birbirini hiç sekmeyen sıralamayla izleyen 3 olay var.

1-Yetkili kişi içeriden aldığı bilgiyle tarih söylüyor
2-Tarihler tutmuyor
3-E sizin tarihler gene tutmadı diyenlere stad yapılıyo stad bak öncekiler bunu da yapamadı nası olsa biticek deniyor.

Malesef genel bir sorun. Birşeyi eleştirince, Yd ci oluyorsun, birşeyi savununca Fikretçi. Kardeşim umrumda dahi değil ikiside. Ben beşiktaşlıyım, babam olsa yukarıdakiler, yanlış olduğunu düşündüğüm şeyi yazarım, doğru bulduğum şeyi savunurum.

Çevrimdışı Efe

efe yazdım ya yukarıda. kazmayı vurduklarından beri 10 tane tarih söylendi, bugün 11.tarihi biz bulmaya çalışıyoruz. Beşiktaş başkanının, 2. başkanının söylediği söze göre hareket etmeyeyim mi? onlar bu tarihleri verdi, bende o şekilde beklentiye girdim.

evt o konuda haklısın ama şunu net şekilde söyleyebilirim bir stad inşaatına göre kesinlik çok iyi bir sürede bitecek yıkım haricinde çatısı sahası iç bölümleri toplamda 20-22 ayda bitecek çok çok iyi bir süre hele devasa bi hafriyatı kaldırdıktan sonra bizde  bunu anlatamıyoruz işte evt söylenen tarihler tutmadı ama biz hep hıza göre çok önlere tarihler koyduk aslında olan normali olan şuanki durum ve gayet iyi stad inşaaatlarına göre kıyasla :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CrossBoy

Stadla ilgili birisi olumsuz bir eleştiri yapınca neden bazı arkadaşlar hemen sert tepki veriyor anlamıyorum.

Zaten şampiyonluk da gitti , tek umudumuz bu stat kaldı.Onda da bir sıkıntı var belli ki.Bariz yavaşladı işler.Görünen köy kılavuz istemez.

Çevrimdışı harunmustak

arkadaşlar bu yavaş mevzusunu kapatalım artık. Morallerimiz zaten bozuk  :s20:
@Efe yeni açık kapalı birleşiminde bir kiriş indirilmiş. niye indirildi bilginiz var mı? ayrıca yeni kirişte gelmiş yerine yanlış görmediysem. onun yerine takılacak muhtemelen. buda demek oluyor ki yeni açık arkadaki hatalı olan kiriş değişecek onarılmayacak
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

Armağan abi,forumun açıldığından beri takipçisiyim.Birbirini hiç sekmeyen sıralamayla izleyen 3 olay var.

1-Yetkili kişi içeriden aldığı bilgiyle tarih söylüyor
2-Tarihler tutmuyor
3-E sizin tarihler gene tutmadı diyenlere stad yapılıyo stad bak öncekiler bunu da yapamadı nası olsa biticek deniyor.

evt yapamadı iyikide yapamadılar bitanesi hele bi başlaslasaydı tribün tribün yapacaktı :kop: :kop: ancak gülünür adam 8 metre kazdı yerin dibine indi yüzlerce kazık çakıldı üstüne 70 bin kamyon hafriya alındı 50 bin kişilik yapılı sütünlarıyla beraber dikti boğazın ortasına bitecek nasıl olsa bitecek herkeste görecek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Malesef genel bir sorun. Birşeyi eleştirince, Yd ci oluyorsun, birşeyi savununca Fikretçi. Kardeşim umrumda dahi değil ikiside. Ben beşiktaşlıyım, babam olsa yukarıdakiler, yanlış olduğunu düşündüğüm şeyi yazarım, doğru bulduğum şeyi savunurum.

Buna ilk başta Ağustos 14 gibi dalga geçer bi tarihle başladılar,sonra ocak 15 oldu,mayıs 15 oldu şimdi biraz akıllandılar eylül-ekim diyip 2 aylık tarih aralığı veriyolar ki stadın 1 eylülde bitmesiyle 29 ekimde bitmesinin arasında dağlar kadar fark var ama açılırsa tutturduk diyecekler.Ben taraftar olarak başkanın sözünü baz alıyorum,ve rahat 6. defa falan kandırılıyoruz

Çevrimdışı Alparslan

evt o konuda haklısın ama şunu net şekilde söyleyebilirim bir stad inşaatına göre kesinlik çok iyi bir sürede bitecek yıkım haricinde çatısı sahası iç bölümleri toplamda 20-22 ayda bitecek çok çok iyi bir süre hele devasa bi hafriyatı kaldırdıktan sonra bizde  bunu anlatamıyoruz işte evt söylenen tarihler tutmadı ama biz hep hıza göre çok önlere tarihler koyduk aslında olan normali olan şuanki durum ve gayet iyi stad inşaaatlarına göre kıyasla :)

Efe diğer stat inşaatlarına göre iyi gerçekten haklısın. Yalnız şöyle bir durum da var. Şu ana kadar çok iyi geldi ama birden bire durdu. Yapılan işler görünmüyor desek bile son günlerde ciddi bir yavaşlama olduğunu kabul etmek lazım. Bu pek normal gelmedi bana da. İmalat gecikmesi gibi durmuyor pek ama bilemiyorum. Şu andan itibaren artık kaybedecek hiç vaktimiz kalmadı. Önümüzdeki seneyide kaybedersek bizi stat bile kurtaramayabilir.

Çevrimdışı Mehmet92

Mayıs 2015 tarihi ile güncel devam eden işlerden hem tribün basamakları hem de çatı kirişleri gayet yavaş ilerliyor.Bunu söyleyenlere neden kızıyosunuz ki?

Çevrimdışı Efe

Stadla ilgili birisi olumsuz bir eleştiri yapınca neden bazı arkadaşlar hemen sert tepki veriyor anlamıyorum.

Zaten şampiyonluk da gitti , tek umudumuz bu stat kaldı.Onda da bir sıkıntı var belli ki.Bariz yavaşladı işler.Görünen köy kılavuz istemez.

stad yavaşa ben kızıyorum abi neye göre yavaş biri diyor çok yavaş biri diyor bi yavaşlık var neye göre kime göre hangi yapıya göre yavaş bunlarıda açıklasınlar yazarken stad çok hızlı arkadaş hemde çok ben bursada yaşıyorum timsah arena 1 haziran 2011 de temel atma töreniyle başladı yıl kaç avrupada 2-3 seneden önce biten bu denli büyük  bir stad inşaatı yok o yüzden takımın aldığı başarızsız sonuçlar stad yavaşa dönüyor burda oda çok net :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

ilk defa @Armağan Bozkurt 'a katıldım :) bu 2 haftadır çatı işleri çok ama çok yavaş kendimizi kandırmayalım. eylülde bitecek denmesine rağmen ben hep 29 ekime ümit ediyordum ancak mayıs sonuna kadar kolon ve kirişler bitmediği sürece 29 ekim de yalan olacak gibi :(

ben birde şuna kızıyorum. kiriş hatalı yeniden imal edilip gönderilecek deniliyor. abicim kirişi beklerken kolonlara destek iskelelerini takamıyormuyuz? tribünlere serilen halat için yapılan iskeleleri takamıyormuyuz? veya neden takmıyoruz? onları bitirsinler bari kiriş geldiğinde yapacak başka bir iş kalmazsa 1 günde 5 kiriş bile rahatlıkla takılır. dediğim şeyler yapılsa kirişler geldiğinde 1 haftaya halatlara geçilir ama bu halde beklenirse halata 3 haftadan önce geçilmesi hayal olur.

Fikret Orman yönetimini her fırsatta savunan biri olarak bu konuda yavaş kaldığımızı belirtmek yanlışın görülmesi açısından da önemlidir. Dost acı söyler derler. içerde olanları göremiyoruz ama mayıs ayı stad inşaatı açısından hiç ama hiç verimli geçtiğini söyleyemeyeceğim :(

Çevrimiçi Necmi

Haklısın Necmi. Ben işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla ileti yazamadım. Ama sürekli takip ettim. Senin mantıklı duruşunu takdir ediyorum. Zaten sağduyulu olmadan
bu zor günlerin içinden çıkamayız. Ben bile evde son zamanlarda agresif davranıyorum. Işığımız söndü ama içimize atmak zorundayız. Bu arada sen daha iyi cevap verebilirsin merak ettiğim bir durum var. Mabet kırgınmı buraya. Bana öyle gibi geldi. Whatsup grubunda soruları yanıtlıyor bu akşam ama ben uzun zamandır burada kendisinin selamını bile görmedim. Bir sorun var gibi. Özel bir durumsa pm den yazabilirsin. @Necmi
yoo onun buraya kırgın olması bize kırgın olması demektir. Biz sürekli görüşüyoruz bir problem yok. @bjk_mabet  çok iyi bir Beşiktaşlıdır tanıyanlar bilir o asla Beşiktaşlılara kırılmaz aslında bugün maç için gene toplanacaktık ama ben gitmedim ama onlar toplandı birlikte izlediler. Bu gün benimde dikkatimi çekti yaklaşık 20 gündür foruma girmiyor doğru söylüyorsun bir kulağını çekelimde gelsin böyle olmaz işleri yoğun biraz ama bu tabiki mazeret değil sanırım bilgileri zaten biz verdiğimiz için stad dışı boş zamanlarını özel işlerine ayırıyor @Alparslan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

stad yavaşa ben kızıyorum abi neye göre yavaş biri diyor çok yavaş biri diyor bi yavaşlık var neye göre kime göre hangi yapıya göre yavaş bunlarıda açıklasınlar yazarken stad çok hızlı arkadaş hemde çok ben bursada yaşıyorum timsah arena 1 haziran 2011 de temel atma töreniyle başladı yıl kaç avrupada 2-3 seneden önce biten bu denli büyük  bir stad inşaatı yok o yüzden takımın aldığı başarızsız sonuçlar stad yavaşa dönüyor burda oda çok net :bandit:
Bursa stadıyla kıyaslamak bence çok anlamsız.Birincisi Bursa'nın stadını Belediye yapıyor ve herhangi bir tahahüdü yok, bir sorumluluğu yok herhangi bir kuruma veya takıma karşı. İkincisi Bursa'nın hali hazırda maçlarını oynadığı bir stadı var bizim gibi statsız değil o yüzden biz mümkün olduğunda hızlı bitirmeliyiz. Durum böyleyken bizim stadı Bursa Stadıyla kıyaslamak çok doğru değil. Madem kıyaslayacağız Konya stadıyla kıyaslayalım madem.
Konya Stadı:
Temel atma   17 Ekim 2012
Açılış   13 Eylül 2014
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cmravclr

Yeni açık kapalı dönüşünde bi tane çatı krişi sökmüşler sanırım.

Çevrimdışı Mehmet92

Yeni açık-kapalı tarafında önceden takılan 1 kiriş söküldü bugün forumda kimse farkına varmamış

Çevrimdışı Factatum

Hem stad, hem rekabetçi takım oluşturmak zor zanaat. Bizde kervan yolda düzülür anlayışı mevcut. Yönetim sağlam bir planlama yapmadan o hafta oynayacağımız stadın ne olduğu belli olmadığı bir sezon geçirdi. Nitekim olmadı.

Hem kariyer yaparım, hem de çocuk modunda yola çıkarsanız. Yaptığınız çocuğa siz değil başkaları annelik eder, kariyer hedeflediğiniz koltuğa da başkası oturur.

Şimdi bu gelir-gider tablosuyla stadı mı tamamlayacaksınız? yeni stad için rekabetçi kadro mu oluşturacaksınız?

Ben söyleyeyim; yönetim yine bu sene yaptığını yapmaya çalışacak. Hem stadı hem de rekabetçi kadro kurmayı deneyecek. Bu yüzden sezon ortasında bir dolu eksikleri olan stada kavuşacak, vasat teknik adam ve futbolcu transferleri gerçekleştireceğiz.   

Fikret Orman'ı stad hamlesi ve sponsorluklar dışında, çok fazla doğru iş yaptığını düşünmüyorum. Herkesi aynı anda mutlu etmeye çalışırken, maalesef herkesi aynı anda mutsuz kılıyor.

Çevrimdışı Alparslan

Bu arada Mabet whatsup grubundaki soru cevaplarda ocak ayı falan demiş bitiş için galiba. Mabetin sayfayı kontrol ederken gördüm. O şekilde cevap vermiş. Eğer doğruysa o zaman stat yavaş dememize gerek yok zaten. Bu haliyle hızlı demektir.

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar bu yavaş mevzusunu kapatalım artık. Morallerimiz zaten bozuk  :s20:
@Efe yeni açık kapalı birleşiminde bir kiriş indirilmiş. niye indirildi bilginiz var mı? ayrıca yeni kirişte gelmiş yerine yanlış görmediysem. onun yerine takılacak muhtemelen. buda demek oluyor ki yeni açık arkadaki hatalı olan kiriş değişecek onarılmayacak

demekki o kaapalı tarafındaki kiriştede problem vardı oda değişecektir yoksa sökülmezdi yeni açıktakide değişecektir önemli olan halat işleri halat işleri hızlanmalı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bursa stadıyla kıyaslamak bence çok anlamsız.Birincisi Bursa'nın stadını Belediye yapıyor ve herhangi bir tahahüdü yok, bir sorumluluğu yok herhangi bir kuruma veya takıma karşı. İkincisi Bursa'nın hali hazırda maçlarını oynadığı bir stadı var bizim gibi statsız değil o yüzden biz mümkün olduğunda hızlı bitirmeliyiz. Durum böyleyken bizim stadı Bursa Stadıyla kıyaslamak çok doğru değil. Madem kıyaslayacağız Konya stadıyla kıyaslayalım madem.
Konya Stadı:
Temel atma   17 Ekim 2012
Açılış   13 Eylül 2014
konya stadınıda belediye yaptı onunda bir sorumluluğu yoktu değil mi :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CrossBoy

2013 te Çekirgede kaldığım otel Timsah Arenaya bakıyordu.Geçtiğimiz Şubat ayında yine stadı gördüğümde şaşırmıştım.Hiç bişey yapılmamış gibiydi.Ancak ordaki durum farklı.Ben takım başarısız sonuçlar almadan önce de aynı düşüncelerimi yazmıştım.Stat belli aşamaya kadar senin de söylediğin gibi gayet hızlı bir şekilde gelmiş olabilir evet ama ben son günlerden bahsediyorum.3 günde 1 kiriş takılıyorsa bence yavaşlamıştır işler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

konya stadınıda belediye yaptı onunda bir sorumluluğu yoktu değil mi :lol:
Demek istediğim nokta o zaten. İroni yapmak istedim ama anlaşılmadı. Bursa stadı doğru örnek değil onu söylemek istedim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet92

Demek istediğim nokta o zaten. İroni yapmak istedim ama anlaşılmadı. Bursa stadı doğru örnek değil onu söylemek istedim.

Bizden başka stadını kendi yapan hiç bir kulüp yok? Fener stadı yapılalı 12-13 sene oldu onu geçiyorum artık

Çevrimdışı Efe

ona bakarsan konya stadı hiç iyi bir örnek değil anlatmak istediğimiz bu zaten hangi yapıya göre yavaş neye göre yavaş stad çok iyi gitti inşallah iyi bir sürede de bitecek  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK