Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018502 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Mayısta çatıyı havaya kaldırıp zemine geçiyorduk hey gidi günler..  :money:

maalesef hiç düşündüğümüz gibi olmadı sağlık olsun diyelim parasız bu kadar oluyor  ancak stadı açamadığımız her saniye bize sıkıntı olarak dönüyor maalesef napıp edip biran önce bitirmeliyiz bitmeli başka çare yok  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bence stadda herşey yolunda. muazzam hızla bir çalışma var, ışık hızını bile aştıkları için biz göremiyoruz sadece. İyi birer insan olursak, görebiliriz belki, kim bilebilir?
Abi senin meslek ne bilmiyorum ama muhendis olmadigini dusunuyorum.sen muhendis olsan her hafta bir isci santiyede kendini intihar eder
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu meslek falan önemsiz.

Geldik hazirana neredeyse, ne kiriş tamam ne kolon tamam, ne halat gördük. hiç mi rahatsız olmuyorsunuz kardeşim, birşey yavaş geliyorsa size, yavaş deyin. Beğenmediğiniz şeyi söyleyin.

Bilir kişi değiliz elbette de, sadece bilir kişileri konuşturacaksak bu konularda, 2 kişi kendi arasında muhabbet eder durur.

e yavaş işte.

Taraftarın endişeli, acaba çatı kapanmayacak mı diye, böyle sen ben gibi çok fazla incelemiyorda konuları, ama bakıyor o günden beri 1 tane çatı kolonu takılmamış. Git kardeşim, 1 tane dahi olsa tak. 1 tane takmak senin arkadan birşey alıp indirmeni engellemez, yüreklere su serp sadece.

Biraz bu şekilde bakmak olaya, insanlar istim üstünde, umutsuz zaten hemen her konuda. bugün itibari ile net 3 ay kaldı yeni sezon başlamasına.

Çevrimdışı ZEKI

Yahu meslek falan önemsiz.

Geldik hazirana neredeyse, ne kiriş tamam ne kolon tamam, ne halat gördük. hiç mi rahatsız olmuyorsunuz kardeşim, birşey yavaş geliyorsa size, yavaş deyin. Beğenmediğiniz şeyi söyleyin.

Bilir kişi değiliz elbette de, sadece bilir kişileri konuşturacaksak bu konularda, 2 kişi kendi arasında muhabbet eder durur.

e yavaş işte.

Taraftarın endişeli, acaba çatı kapanmayacak mı diye, böyle sen ben gibi çok fazla incelemiyorda konuları, ama bakıyor o günden beri 1 tane çatı kolonu takılmamış. Git kardeşim, 1 tane dahi olsa tak. 1 tane takmak senin arkadan birşey alıp indirmeni engellemez, yüreklere su serp sadece.

Biraz bu şekilde bakmak olaya, insanlar istim üstünde, umutsuz zaten hemen her konuda. bugün itibari ile net 3 ay kaldı yeni sezon başlamasına.

Yavas  iste 18 ayda stadin geldigi nokta ortada, neyin kafasini yasiyorsunuz anlamiyorum. Bursanin stadina bak, Toki arenaya bak kac ayda bitmis. Surekli yavas yavas diyip zaten sinirleir bozuk insnalarin sinirlerini dahada ayaga kaldirmanin anlami nedir?

Çevrimdışı sağduyu

hepimiz için aynı durum geçerli hayat ışığımız söndü ciddi şampiyonluk beklentisi vardı
işler yavaşmı gidiyor ben bilemiyorum bilgisizce hüküm vermem doğru değil yavaş gidiyor diyenede bir şey demek istemiyorum
ama negatif konuşmanında mantığı yok bende ters davranmamak için forumda bile yazmak istemiyorum durduk yere birilerini kırmakta olmaz
o yüzden duygularımızı bir kenara bırakıp sağduyulu davranmamız gerekir  @Alparslan
Birisi beni mi andı.?ı. :aman:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Yavas  iste 18 ayda stadin geldigi nokta ortada, neyin kafasini yasiyorsunuz anlamiyorum. Bursanin stadina bak, Toki arenaya bak kac ayda bitmis. Surekli yavas yavas diyip zaten sinirleir bozuk insnalarin sinirlerini dahada ayaga kaldirmanin anlami nedir?

Yavaş değil, çok yavaş. 18 ay değil, 24 ay oldu.

Ha bana, ağustosları mayısları ağustosları mayısları tekrar tekrar söyleyen de, iç sesim değil.

Çıkıp, Bittiği zaman gireceğiz deselerdi ses etmezdik.

Ben yukarıda yazdım, ben bilir kişi değilim. Bu işlerin de içinde değilim. Bana göre yavaş, ben yavaş dedim diye moralini bozacak varsa da, psikojik sorunları var demektir, doktora gitsin. elimden gelen yardımı yaparım kendisine.  :ok: :lol:

Çevrimdışı ZEKI

Ha bana, ağustosları mayısları ağustosları mayısları tekrar tekrar söyleyen de, iç sesim değil.

Bittigi zamanda girecegiz.. ne zmaan biterse ekim 2015 mi olur ocak 2016 mi olur  mayıs 2016 mi ne zamaan biterse girecegiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kedidir o diyenler.
Korku akıl katilidir.

Bittigi zamanda girecegiz.. ne zmaan biterse ekim 2015 mi olur ocak 2016 mi olur  mayıs 2016 mi ne zamaan biterse girecegiz.

Eyvallah. Yani ilk söylenen Ağustos lafına göre çoooooook yavaş, sonra söylenen mayısta son maçları stadda oynarıza göre çoook yavaş, sonra dillendirilen yine ağustosa göre çok yavaş, ekim 29 a göre stabil sağlıklı bir gidişat var.

Mutlu olmak isteyen, tersten okusun. Stada giremediğimiz her gün, kayıp gün, kayıp yıl demektir hatta.

Çevrimdışı adnan

sayın başkan senin en cok arkanda duranlardan birisiyim ama sen stadı da bitirme boşverr biran önce bırakıp gidersen biliçide alıp makbule geçicek.ben artık her maç sonu stadda ağlayan BEŞİKTAŞLI görmeye dayanamıyorum yeterr su taraftarın ızdırabı.mıy mıy konusup takımın hakkını başkalarına yedirme artık daha fazla
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı mert_

yalnız o 24 ayın içinde eski şeref bey'in yıkılışı da var.

İnkar etmiyorum. Total süreye bakıyorum, diyorum ya, hazirandan hazirana 24 ay. Bana yukarıda dediğim tarihleri vermeselerdi, şuan gayet hoş bir şekilde kolon mu takılmış kiriş mi takılmış, keyfini sürüyor olurdum.

10 tane tarih verip 11.ye hazırlayın kendinizi beklentisi yaratmak başka, bu insanları üzüp moral bozmayacak, ben yavaş deyince insanların morali bozulacak. Entresan bence.  :)

Çevrimdışı ZEKI

-YD nin mayis kazma vurma senlikleirne gore 36-48-60-72 ay bile oldu.. nerden bakarsan ordan gorursun..@kcptl hocam. Bardak dolumu bosmu olayi. Bazilarimiz Bardagi bos goruyor, bazilarimiz dolu.
Ama zaten milletin siniri tepesindeyken surekli bardak bos, bardak bos ne zamaan bu bardak dolu demeye baslarsan, bir noktadan sonra artik insanlar farkli dusunmeye baslar.

Çevrimdışı Mehmet92

Senin de bitmeye çok niyetin yok gibi,memnunsun halinden 2 senedir kafa dinliyosun 60-70 sene üstüne

Çevrimdışı Efe

Eyvallah. Yani ilk söylenen Ağustos lafına göre çoooooook yavaş, sonra söylenen mayısta son maçları stadda oynarıza göre çoook yavaş, sonra dillendirilen yine ağustosa göre çok yavaş, ekim 29 a göre stabil sağlıklı bir gidişat var.

Mutlu olmak isteyen, tersten okusun. Stada giremediğimiz her gün, kayıp gün, kayıp yıl demektir hatta.

napalım şimdi parasızlıktan bitmiyorsa paramı yaratacağız yok işte klavyeden yazıp duruyoruz bide gerçekler var beşiktaş kayıp 8 senenin acısını çekiyor hala stad bütün paraları hortumladı gelir 0 ne yapacağız aa ağustosta bitmedi hadi gidin mi diyeceğiz gelen adam bir ayda stadı bitirip 10 tane yıldız mı alacak bunları geçin artık stad ekimde açılır açılmaz ama şu bi gerçek 2 senede bu denli sıkıntılı bir dönemede stadı yapmak başlı başına bir olay kimse cesaret edemezdi he stad yıkılmayıp devam edilseydi ne olurdu derseniz gelecekte şuanki tablodan çok farklı bi konumda olmazdık üzerine bide stad çökerdi herkes mutlu olurdu işte :bandit:
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 00:22:41 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Ne YD ciyim, ne Fikretci, Ne biliçciyim, ne sametci.

Münferit Beşiktaşlıyım, o kadar. Rahatsız olacaksanız diye de, yavaş olduğunu düşündüğüm şeye, normal demem. üzgünüm.

Çevrimdışı Alparslan

hepimiz için aynı durum geçerli hayat ışığımız söndü ciddi şampiyonluk beklentisi vardı
işler yavaşmı gidiyor ben bilemiyorum bilgisizce hüküm vermem doğru değil yavaş gidiyor diyenede bir şey demek istemiyorum
ama negatif konuşmanında mantığı yok bende ters davranmamak için forumda bile yazmak istemiyorum durduk yere birilerini kırmakta olmaz
o yüzden duygularımızı bir kenara bırakıp sağduyulu davranmamız gerekir  @Alparslan
Haklısın Necmi. Ben işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla ileti yazamadım. Ama sürekli takip ettim. Senin mantıklı duruşunu takdir ediyorum. Zaten sağduyulu olmadan
bu zor günlerin içinden çıkamayız. Ben bile evde son zamanlarda agresif davranıyorum. Işığımız söndü ama içimize atmak zorundayız. Bu arada sen daha iyi cevap verebilirsin merak ettiğim bir durum var. Mabet kırgınmı buraya. Bana öyle gibi geldi. Whatsup grubunda soruları yanıtlıyor bu akşam ama ben uzun zamandır burada kendisinin selamını bile görmedim. Bir sorun var gibi. Özel bir durumsa pm den yazabilirsin. @Necmi

napalım şimdi parasızlıktan bitmiyorsa paramı yaratacağız yok işte klavyeden yazıp duruyoruz bide gerçekler var beşiktaş kayıp 8 senenin acısını çekiyor hala stad bütün paraları hortumladı gelir 0 ne yapacağız aa ağustosta bitmedi hadi gidin mi diyeceğiz gelen adam bir ayda stadı bitirip 10 tane yıldız mı alacak bunları geçin artık stad ekimde açılır açılmaz ama şu bi gerçek 2 senede bu denli sıkıntılı bir dönemede stadı yapmak başlı başına bir olay kimse cesaret edemezdi he stad yıkılmayıp devam edilseydi ne olurdu derseniz gelecek şuanki tablodan çok farklı bi konumda olmazdık üzerine bide stad çözkerdi herkes mutlu olurdu işte :bandit:

Efe, neden yavaştır diyormuyum ben? Yavaş diyorum. Nedenini bilemem işte bilir kişi değilim. Hızlı olmasını istemekten başka ne gelir elimden.

Beşiktaşa transfer de yapamam, ama oyuncuları eleştiriyorum. Teknik direktörünü de değiştiremem ama gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı şey.

Çevrimdışı ZEKI

Münferit Beşiktaşlıyım, o kadar. Rahatsız olacaksanız diye de, yavaş olduğunu düşündüğüm şeye, normal demem. üzgünüm.
Bakis acina gore degisir. Bana gorede bu imkanlarla iyi gidiyoruz. Bekledigimden de hızlıyız. Bende uzgunum.

Çevrimdışı Efe

*
peki neye göre yavaş onuda açıklada bilelim hangi inşaata göre yavaş ?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Volkan Başaran

napalım şimdi parasızlıktan bitmiyorsa paramı yaratacağız yok işte klavyeden yazıp duruyoruz bide gerçekler var beşiktaş kayıp 8 senenin acısını çekiyor hala stad bütün paraları hortumladı gelir 0 ne yapacağız aa ağustosta bitmedi hadi gidin mi diyeceğiz gelen adam bir ayda stadı bitirip 10 tane yıldız mı alacak bunları geçin artık stad ekimde açılır açılmaz ama şu bi gerçek 2 senede bu denli sıkıntılı bir dönemede stadı yapmak başlı başına bir olay kimse cesaret edemezdi he stad yıkılmayıp devam edilseydi ne olurdu derseniz gelecek şuanki tablodan çok farklı bi konumda olmazdık üzerine bide stad çözkerdi herkes mutlu olurdu işte :bandit:

http://www.cagdasbesiktas.com/

Burada detaylı bir yazı var.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet92

Armağan abi,forumun açıldığından beri takipçisiyim.Birbirini hiç sekmeyen sıralamayla izleyen 3 olay var.

1-Yetkili kişi içeriden aldığı bilgiyle tarih söylüyor
2-Tarihler tutmuyor
3-E sizin tarihler gene tutmadı diyenlere stad yapılıyo stad bak öncekiler bunu da yapamadı nası olsa biticek deniyor.