Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018193 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

arena ya kombine alanların kombineleri stat açıldıktan sonra aktif olur bence bundan sonra. ocakta açılma durumu olursa kombineliler dahil o zamana kadar maçları oynayacağımız statlara girmek için bilet almak gerekir. belki 5 ayllık geçerli olacak kombine çıkarırlar, ki bunun olma ihtimali %99. kombineli bir taraftar olarak da uygun olanın bu olacağını düşünüyorum  :ok:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Anıl

Peki Senin düşüncen nedir İşlerin kaplumbağa hızından çıkıp Tavşan hızına dönüşmesi. İçin @anilt
İyi de ben işlerin kaplumbağa hızında gitmediğini düşünüyorum. Sadece halatlarla alakalı 1 haftalık bir gecikme var. Onun dışında her şey planlandığı gibi gidiyor şuan. Eğer planlandığı gibi gitmeyen bir iş biliyorsan söyle ben de öğreneyim :)

Çevrimiçi Necmi

Peki Senin düşüncen nedir İşlerin kaplumbağa hızından çıkıp Tavşan hızına dönüşmesi. İçin @anilt
kaplumbağa hızında gittiğini nerden biliyorsun biz burda aylar öncesinde söyledik prekast bittikten sonra herkes iş durdu ilerleme olmuyor diye isyan edecek
çünkü yapılan işler gözle görünmeyecek buda iş yapılmıyor havası doğuracak demedikmi
tamam şantiyede para problemi olabilir ama bu çatıyı bağlamaz kardeşim başkan açıkladı 8 M€ peşin ödeme yaptım diye hakediş yapmadan para diye gelemezler hakediş yapsalar bile bu önceki avanslarından düşülür ki daha hiç hakediş yapmadılarki orda iş göstermek zorundalar buda yetmez malzemelerini hazır göstermek zorundalar ya firmaya yüzde elli para vermişsin daha şantiyeye emekçisini sokmamış siz para problemi var diyorsunuz bu nasıl bir mantık daha adamların Türkiyede çalışma izinleri çıkmadı gecikmenin brokratik kaynaklı olmadığını nerden biliyorsunuz adamların çalışmaya başlaması için ön görülen tarih haziran başı adamlar işe başlamamış bu şartlarda kaplumbağa hızında ilerlemesi bile bayağı hızlı denebilir birde başlamadan kaplumbağa hızında yapabiliyorlarsa demekki başladıklarında uçacaklar :evillol: iz inşaatta büyük ihtimalle yabancı emekçilerin geliş tarihine göre kendini ayarlamıştır geldiklerinde işi hazır eder herhalde bakalım bekleyip göreceğiz ama şu an için görünen 3 haftalık bir gecikme olacağı bakalım bunun ne kadarını çalışırken telafi edebilecekler bunuda zaman gösterecek şimdiden karalar bağlamayalım sonraya bırakalım şu an anlamsız belki geldiklerinde çok iyi çalışacaklar farkı kapatacaklar ha olmazsa o zaman ver yansın ederiz ama şimdiden doğmamış bebeğe don biçmeyelim benim merak ettiğim yabancı işçiler bayram tatili yapacaklarmı  :bandit: gelenler fransız inşallah müslümanları getirmiyorlardır birde ramazan bayram uğraşmayalım :bandit:

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Forum'a 1-2 haftadır bakmıyordum 1-2 hafta sonra baktım birşey değişmemiş.Taş üste taş koymamışlar.

Çevrimdışı Deniz

ladies and gentlemen, futbol bölümümüze alalım sizi  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kaplumbağa hızında gittiğini nerden biliyorsun biz burda aylar öncesinde söyledik prekast bittikten sonra herkes iş durdu ilerleme olmuyor diye isyan edecek
çünkü yapılan işler gözle görünmeyecek buda iş yapılmıyor havası doğuracak demedikmi
tamam şantiyede para problemi olabilir ama bu çatıyı bağlamaz kardeşim başkan açıkladı 8 M€ peşin ödeme yaptım diye hakediş yapmadan para diye gelemezler hakediş yapsalar bile bu önceki avanslarından düşülür ki daha hiç hakediş yapmadılarki orda iş göstermek zorundalar buda yetmez malzemelerini hazır göstermek zorundalar ya firmaya yüzde elli para vermişsin daha şantiyeye emekçisini sokmamış siz para problemi var diyorsunuz bu nasıl bir mantık daha adamların Türkiyede çalışma izinleri çıkmadı gecikmenin brokratik kaynaklı olmadığını nerden biliyorsunuz adamların çalışmaya başlaması için ön görülen tarih haziran başı adamlar işe başlamamış bu şartlarda kaplumbağa hızında ilerlemesi bile bayağı hızlı denebilir birde başlamadan kaplumbağa hızında yapabiliyorlarsa demekki başladıklarında uçacaklar :evillol: iz inşaatta büyük ihtimalle yabancı emekçilerin geliş tarihine göre kendini ayarlamıştır geldiklerinde işi hazır eder herhalde bakalım bekleyip göreceğiz ama şu an için görünen 3 haftalık bir gecikme olacağı bakalım bunun ne kadarını çalışırken telafi edebilecekler bunuda zaman gösterecek şimdiden karalar bağlamayalım sonraya bırakalım şu an anlamsız belki geldiklerinde çok iyi çalışacaklar farkı kapatacaklar ha olmazsa o zaman ver yansın ederiz ama şimdiden doğmamış bebeğe don biçmeyelim benim merak ettiğim yabancı işçiler bayram tatili yapacaklarmı  :bandit: gelenler fransız inşallah müslümanları getirmiyorlardır birde ramazan bayram uğraşmayalım :bandit:
Aynen @Necmi abi Fransızlar İnş Gayrimuslim dir :bandit:
Yoksa Ramazan tatili ve tatil donuşu derken 1 Ay heba olur yine :by2:
Biz bunu Kaba İnşaatta yaşadık , Çatıda da yaşarsak Kalbimiz kaldırmaz :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Factatum

Ekonomik rasyolar pek iç açıcı değil. Bunu Beşiktaş özelinde söylemiyorum. Türkiye geneli için söylüyorum. Seçim ekonomisi yüzünden piyasalar olduğundan daha iyi görünüyor. Ancak bu durum, şüphesiz seçim sonrasında değişecek. Tüm uluslararası rating kuruluşları, Türkiye için kriz uyarısında bulunuyor. Zaten döviz üzerinden borçlu olan firmalar ki buna Beşiktaş da dahil, devalüasyon yüzünden %20 ilave şekilde borçlandı. Yıl sonu kur tahminleri 2.90 TL, 2016 için 3 TL üzeri ön görülüyor. Neyse fazla uzatmaya gerek yok, arzu edenler ekonomi sayfalarından tefsilatlı bilgiye ulaşabilir.

Özetle stad yaparken de döviz üzerinden borçlanmış oluyorsunuz. Ekonomik belirsizliklerin arttığı dönemde borçlanmak, risk yükünüzü arttırır. Üstelik bir yığın borca sahipken, bir dolu gelirleriniz temlikliyken, eliniz kolunuz resmen bağlıdır.

Herşeye rağmen işlerin ağır aksak da olsa yürüyor olması, bence ümit verici. Zira ben daha kötüsü, stad inşaatının bile durabileceği endişesini bile taşıyordum. Hatta forumda dile de getirmiştim. Şu ana kadar korkttuğum şey gerçekleşmedi. Ancak bu gerçekleşmeyeceği anlamına hiç gelmez. Türkiye, geçmişte siyaset çalkantılar yüzünden parasını pul etmiş bir ülke. Siyasiler basiret göstermeyip seçim sonrasında bazı dayatmalarda ısrar ederlerse, geçmişte olduğu gibi manzara çok çabuk değişebilir. İşte o zaman da borçlananın veya borçlanacak olanın işi zor.

Çevrimdışı kadir137

@Necmi dostum haklısın da, her gün twitterda yeni stad fotoğrafı bekleyip geldiğinde tek tek bir önceki fotoğrafla karşılaştırmaktan ciğerim soldu be  :alala:
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimiçi Necmi

Necmi sanırım şampiyonluk kaçtıktan sonra birde işlerin yavaş gitmesiyle herkeste bir karamsarlık havası oluştu. Bu ortamda da ortalığı bulandırmak kolaylaştı. Ben bile çok pozitif biriyken bugünlerde negatifleştim biraz. Umarım bu hava dağılır kısa zamanda.
hepimiz için aynı durum geçerli hayat ışığımız söndü ciddi şampiyonluk beklentisi vardı
işler yavaşmı gidiyor ben bilemiyorum bilgisizce hüküm vermem doğru değil yavaş gidiyor diyenede bir şey demek istemiyorum
ama negatif konuşmanında mantığı yok bende ters davranmamak için forumda bile yazmak istemiyorum durduk yere birilerini kırmakta olmaz
o yüzden duygularımızı bir kenara bırakıp sağduyulu davranmamız gerekir  @Alparslan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hepimiz için aynı durum geçerli hayat ışığımız söndü ciddi şampiyonluk beklentisi vardı
işler yavaşmı gidiyor ben bilemiyorum bilgisizce hüküm vermem doğru değil yavaş gidiyor diyenede bir şey demek istemiyorum
ama negatif konuşmanında mantığı yok bende ters davranmamak için forumda bile yazmak istemiyorum durduk yere birilerini kırmakta olmaz
o yüzden duygularımızı bir kenara bırakıp sağduyulu davranmamız gerekir  @Alparslan
:alala: :alala: :alala: :alala:
Bana diyorsun Ama :by2: @Necmi abi
Kırıyorsunda , Ters davranıyorsun da :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

Günler sonra herkese merhaba, haftasonu mabedimizi yakından gördüm hacı olmasak da bir umre yapmış kadar olduk  :biggrinking:

Gazilerin önünden geçerken @ZEKI @ahmet türken  ve @Yunus abilerimle tanıştım, kendileriyle tanışmak çok mutlu oldum, iyi ki Beşiktaşlıyım, iyi ki Beşiktaş var  :)
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 10:55:47 cagdas44 ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi dostum haklısın da, her gün twitterda yeni stad fotoğrafı bekleyip geldiğinde tek tek bir önceki fotoğrafla karşılaştırmaktan ciğerim soldu be  :alala:
:D

Çevrimdışı mrred

Ya neden bu kadar acelecisiniz ?
Bir dava ortalama 3 yıl sürer
Bir vücut streoidsiz doğal yolla eğer ortalama yağlı ise iyi antremanla 3 yılda yapılır
Müvekkillerim gelir ya avukat bey bu dava ne zamana biter? 3 yıl dediğimde aaa çok uzunmuş ya falanca avukat 1 yılda çözerim demişti siz neden öyle söylüyorsunuz diye sorarlar? Bense o zaman onunla sözleşme yap ve davanı ona ver derim.Sonuç 1 yıl sonra gelirler ya biz çok pişman olduk sizinle çalışmadığımıza... Bu ülkede adam akıllı hiçbir dava 3 yıldan aşağı sonuçlanmaz memlekette birinci sınıf adalet var da! Anlatırız ama dinlemezler çünkü illa yalan söyliceksin bunlara yalan söyleyince de vay efendim avukatlar yalancı ama sen yalanı seviyorsun avukat ne yapsın !
Sporcu çocuklar antremana gelir abi biz bu yaza vücut yapıcaz senin gibi yapar mıyız diye sorarlar? Önce gülerim anlam veremezler sonra  3 yıl derim aaa çok uzunmuş falanca salondaki çocuk 6 ayda vücut yapmış derler o zaman o salona gidin derim sonra hemen streoid protein tozu satarlar o çocuklara, peki olan kime olur ? Sabırsız olana olur hem vücut yapamaz hem parasını da çarçur eder.
Biz neden böyle sabırsız bir yapıdayız?
Ve daha önemlisi neden bilen insanları dinlemiyoruz ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Efe

İnşaatı sadece twitter üzerinden @yeniinonustadi 'nın paylaşımlarıyla taki edebiliyorum. Gördüğüm kadarıyla inşaat çok çok yavaşladı. Siz ne düşünüyorsunuz?
yavaslama degil yapilacak is kalmadi halatcilari bekliyoruz onlar basladigi zaman herkesin keyfi yerine geliR
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Batu K.çetin

aydınlatmaları açmışlar arenamız ayrı bi güzel..

Çevrimdışı ebabil

stadta hemen hemen hiçbirşey yapılmıyor olmasının sebebini bilen var mı? parasal bir kriz falan mı yaşanıyor acaba_?

Çevrimdışı talha

stadta hemen hemen hiçbirşey yapılmıyor olmasının sebebini bilen var mı? parasal bir kriz falan mı yaşanıyor acaba_?

Ya kim dedi yapılmıyor diye. İçeride hummalı bir çalışma var. Dışarının bu kadar duurağan gözükmesi normal. Bundan sonra dışarıda pek iş kalmadı. 1. Çatı 2. Drenaj ve Kedi Yolları 3. Çim 4.Membran. 5.Koltuklar. 5 ana iş bölümü var. Ortalama süreleri 5-6 hafta. Artık hep böyle göükür gözünüze. :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı eski inönü

Mayısta çatıyı havaya kaldırıp zemine geçiyorduk hey gidi günler..  :money:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

yeni acikta takilan bir tane kiris indirilmis....

Çevrimdışı serti67

mabet whatsapp gurubunda soruları yanıtlıyormuss buraya ugramamasının bı sebebı varmı acabaaa sıkıntımı varr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bence stadda herşey yolunda. muazzam hızla bir çalışma var, ışık hızını bile aştıkları için biz göremiyoruz sadece. İyi birer insan olursak, görebiliriz belki, kim bilebilir?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bence stadda herşey yolunda. muazzam hızla bir çalışma var, ışık hızını bile aştıkları için biz göremiyoruz sadece. İyi birer insan olursak, görebiliriz belki, kim bilebilir?
Bende nerede  kaldın diyordum kendikendime.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt