Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016207 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

arkadaşlar stadda ortalama bir sıra boyunca kaç prekast var? ve alt-üst sıra sayısı nedir?
kapalı ve numaralı alt 24+3 üst 23 eski açık alt 24+3 üst orta kısım 15 köşelere doğru 16-17-18 diye devam ediyor yeni açık alt kat en az 26 olacak 27 de olabilir 29 da.üst kat 28.en üst sırayada en azından br sıra daha yapılabilecek alan var. @snyormami
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2015, 23:44:15 MURAT ]

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı samet67

@Efe abi belki sürpriz hazırlıyolardır. Yayını açacaklar  bir bakıcaz kirişler bitmiş  :lol:

Çevrimdışı mellfred

Mobilden giriyorum ömrüm son sayfayı açmaya çalışmakla geçiyor son sayfaya git tuşu nerde biri kurtarsın beni acı çekiyorum forumda
aynı sıkıntıyı mobilde bende yaşıyorum

Çevrimdışı Deniz

Akilli telefonuniz varsa tapatalk kullanabilirsiniz.son derece hizli ve pratik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben ve @Necmi abi gibi Windows Phone kullanıyorsanız Mobil temayı kullanmaya hiç ihtiyacınız olmuyor , Direk Masaüstü Seçenegiyle çok daha hızlı baglanıyorsunuz foruma , WindoWs Phone kullanıcılarına duyurulur , Sanırım Wpndows Phone nin en büyük avantajı bu forumda Mobil temayı kullanmadan çok rahat gezinebilmemiz :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

@Efe abi belki sürpriz hazırlıyolardır. Yayını açacaklar  bir bakıcaz kirişler bitmiş  :lol:

halatlar artık ilerlesin kirişleri takmak bi kaç gün sürer ama halatlar 1 aydan fazla sürecek şimdiden onları hızlandırmalılar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErmanS

@mellfred @Paletli Vinç orda baslik yerine resimde muazzam bi sekilde yuvarlak icine aldigim oka basarsaniz son girdignizde kaldiginiz sayfadan getiriyo daha rahat ediyorum ben mobilden :)

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı Oktay

güneşli bir istanbul sabahından tüm beşiktaşlılara günaydın :red_bandana: :red_bandana:

Çevrimdışı yigitcan1903

Kazmacı Mayısın 18'inden günaydın :)
Gel artık bir an önce Vodafone Arena

Çevrimdışı Kartal1903

günaydın numaralınn arkasından sarı vinç yükseliyor kirişin habercisi :D  :busted_cop:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Eyüp Emir

canlı yayın gelöiş ve numaralı yeni açık köşede arkada vinç var sanırım kiriş takılacak

Çevrimdışı Kartal1903

günaydın numaralınn arkasından sarı vinç yükseliyor kirişin habercisi :D  :busted_cop:

alemn kralından bir tane daha geldi şükür  :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Herkese  günaydın.Kirişi bilmem ama paletli  reyiz  kiriş iskelesi takacak.Hazırlanıyor.  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Kartal1903

Adam kirişin üstünde koşar adım gitti ya la :) ben orda kirişe otururum sürüne sürene zor giderim  :D :biggrinking:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Eyüp Emir

Günaydınlar Arena  :aman:
samet günaydın şu gökhan töre min bir sırtından insen diyorum adam seni sırtlayalı sahada yok :lol:

Çevrimdışı Eyüp Emir

numaralı önündeki iskeleerin üzerinde demir çerçeveler var nedir acaba

Çevrimdışı kadir

Çevrimdışı yigitcan1903

Halatlar geldi mi sahaya?
Pek bakamadım son günlerde

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın , güzel havaları değerlendirsek de geceli gündüzlü kolon kiriş bitirilse .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

samet günaydın şu gökhan töre min bir sırtından insen diyorum adam seni sırtlayalı sahada yok :lol:
Günaydın abi haklısın :D

Çevrimdışı Eyüp Emir

Günaydın abi haklısın :D
gs yenilirsek sorumlu senin ilan ediyorum 1 haftan var ona göre :lol: