Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013616 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Sevgili takımdaşlarım BEŞİKTAŞKLARIM, uzun zaman önce foruma üye olmuştum ama konuları takip etmekten duyduğum keyifle biran hiç yorum yapmadığımı fark ettim :)
Bu forum sayesinde günbe gün stadımız hakkında bilgilendim.Emeği geçen tüm arkadaşlara tşk. ediyorum.İzmirden sevgiler...
:hosgeldin
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

sağlık olsun kardeşim ama dikkat edersek iyi olur bir başlarsa önünü alamayız sonra arkadaşlarda üzülüyor mesajları silinince
bizde üzülüyoruz diğer forumlardada en büyük şikayetimiz mesajlarımızın silinmesiydi burda kendimiz yapınca kötü oluyor
problem degil abi alisacagiz artik yavastan her gonderiyi ilgili basliga yazmaya ,dedigin gibi takip edenler acisindan sikinti olmamasi lazim forumu daha fazla kisinin takip edip bilgilenmesi icin :)

Çevrimdışı Sedat.Y

hoşgeldin kardeşim
paylaşımda bulunmakta güzel birbirimizi daha iyi tanımış oluyoruz

Hoşbulduk Necmi bey...

Çevrimdışı Sedat.Y

Çevrimiçi Necmi

Hoşbulduk Necmi bey...
:nerd:
sadece ismimi söylesen yeterli olur böyle çok mesafeli olmuş :D

Çevrimdışı Sedat.Y

İlk hitap öyle oldu biraz kibar kaçmış  Necmi    :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İsim Necmi , ünvan Sistem Yöneticisi, resim kırmızı gözlü haşin bakışlı Kartal ; ben de korkmuştum ne yalan söyleyeyim  :busted_cop:
( @Efe kardeşim silebilrsin )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

Sevgili takımdaşlarım BEŞİKTAŞKLARIM, uzun zaman önce foruma üye olmuştum ama konuları takip etmekten duyduğum keyifle biran hiç yorum yapmadığımı fark ettim :)
Bu forum sayesinde günbe gün stadımız hakkında bilgilendim.Emeği geçen tüm arkadaşlara tşk. ediyorum.İzmirden sevgiler...
Vaayy hosgeldin en sonunda uye oldun lise arkadasim :D @lopm

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ers1903

Necmi abi su birikintileri ne olacak ,yağmur yaginca bildigin gölet oluyor o su birikintisi nasil gidecek?

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi su birikintileri ne olacak ,yağmur yaginca bildigin gölet oluyor o su birikintisi nasil gidecek?
sıcaklarda içine girer serinleriz :D
inşaat daha kaba halinde giderler yapılmadı zemin döşemeleri yapılmadı giderler yapıldıysa bile yüksektedir zemin döşemesine göre ayarlanmıştır
yani su gidecek bir yol bulamazsa kalır zemin bittiğinde su giderlere doğru akıntıyla yönlendirilir sorun kalmaz şu an çözümü yok finalde çözüm sağlanır.

Çevrimdışı ers1903

sıcaklarda içine girer serinleriz :D
inşaat daha kaba halinde giderler yapılmadı zemin döşemeleri yapılmadı giderler yapıldıysa bile yüksektedir zemin döşemesine göre ayarlanmıştır
yani su gidecek bir yol bulamazsa kalır zemin bittiğinde su giderlere doğru akıntıyla yönlendirilir sorun kalmaz şu an çözümü yok finalde çözüm sağlanır.

Ohh iyi ,rahatladim :) sağol.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı ekesicil

günes isigindan pek faydalanilmiyor sanki?

Çevrimdışı doganay

günes isigindan pek faydalanilmiyor sanki?

Yatip guneslenerek faydalaniyor olabilirler mi!  :D

Çevrimdışı murat_

Numarali arkasina vinc mi geldi banami oyle geliyor kiris icin bi hareket var sanki  :eyes :money:

Çevrimdışı Efe

İsim Necmi , ünvan Sistem Yöneticisi, resim kırmızı gözlü haşin bakışlı Kartal ; ben de korkmuştum ne yalan söyleyeyim  :busted_cop:
( @Efe kardeşim silebilrsin )
o kadar olur abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numarali arkasina vinc mi geldi banami oyle geliyor kiris icin bi hareket var sanki  :eyes :money:
insallah gelmistir 2 gundur hic hareket yoktu kirisler icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı ahmetx

Forum olarak prekasttan sonra rahatladık, iz inşaat firmalar arasında bence en yavaşı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Kartal Ç

"tarihi" duvarın hali de harapmış. taş kaplamalar söküldükçe daha da belli oluyor.
dış tarafının sökülen küfekilerle yeniden kaplanacağını bir kenara ayırırsak şimdi bu duvar yeniden yapılırken normal beton duvar olarak mı yapılacak yoksa taş duvar olarak mı yapılacak? Orjinal halinin nasıl bir teknikle yapılmış olduğunu fotoğraflardan anlayamadım pek.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ibrahim

Kapalı alttaki 1903 locasını , 2.kat loca gibi bölerlerse ilerde loca sayısı kaça çıkar 147den hesaplayan biri oldumu yaklaşık olarak?

Çevrimiçi Kartal Ç

Kapalı alttaki 1903 locasını , 2.kat loca gibi bölerlerse ilerde loca sayısı kaça çıkar 147den hesaplayan biri oldumu yaklaşık olarak?

yaklaşık 24 localık yer kaplıyor. 147+ 24=171 olur.