Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011946 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Hasan Tahsin

senin ayıbın bunca zaman forumdasın 100 mesaj atamamışsın :D
çaktırmadan her başlığa bir mesaj bıraksan bir günde kurtulurdun :evillol:
E bunun ustası var, beyazı var, karası var daha yeni büyüdük  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

@Efe abi görür belki  :icool:
arkada bi vinc var sanki ama ufak vinclerden galiba biseyler karistiriyorlar yine bu arada planda caticilar geriye dustu bunuda belirteyim halatlar 15 ine kadar baslamaliydi temmuzu gececek catiyi havaya kaldirmak :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

necmi abi çelik kiriş 25 mayıs , halatlar 7-14 mayıs demişitn. öyle not almışım. planda geriye düştük anlaşılan  :akuma:
çelik kirişler takvime uyuyor kolonlar gecikti ama kiriş takvime uyarsa kolon gecikmesinin önemi yok
halat işide geciktimi onu bilmiyorum işin gerçeği şimdi iskeleleri kuruluyor eğer buda takvimin içindeyse gecikmeyi bırakın çok erken bile başlandı denilebilir
halatların bitirilmek için bir ayı var o yüzden gecikti diyebilmemiz için bir ayın geçmesi lazım çatı süreçleri hep erken başlıyor o yüzden bence bitiş tarihleri baz alınmalı
sonuçta bir sonraki işin başlama süresini geriye atmıyor

Çevrimdışı Tolga

Deme abi oyle demee.benim bildigim armagan bozkurt bu postu okuduktan sonra tekel bayiye dogru yola cikar
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı keremfrat1

Nevzat demiride ölçtük :) 3.numarali saha gs macindan sonra yenilenicek

Çevrimdışı keremfrat1

Ayrica guzel isler yapilcak nevzat demir tesislerinde baskanimizin danismaniyla tanistim iyi isler yolda sadece bunu soylim :)

Çevrimdışı keremfrat1

17 milyon euro verildi cati halatlarina gemiyle gelicekmis fransadan gelmis daha dogrusu

Çevrimdışı Tolga

17 milyon euro verildi cati halatlarina gemiyle gelicekmis fransadan gelmis daha dogrusu
:upto: :upto:

Çevrimdışı Deniz

Soyleseydin de azicik hizlansaydilar kağnı gibi kiris takiyorlar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alparslan

Çatı işini biraz ağırdan almalarının nedeni orta yuvarlak ve asıl halatların henüz gelmemiş olması sanırım. Daha önceki konularda imalatın henüz bitmediği gibi bir duyum söylenmişti. Bu doğruysa belki biraz ağırdan alıyorlardır. Ama eğer gemiyle ulaşmışsa bir an önce stada getirilmesi gerekiyor artık. Kiriş takılan yerlerden halatlar başlayabilir. Kirişlerin çok işi kalmadı gibi. Biraz sıksalar 2-3 güne biter. Ama stada bakıp da dış tarafta pek çalışma olmadığını görünce insan üzülüyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Rakamdan eminmisin ? Çatı halatları 17 milyon euro. 1.7 olmasın  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı keremfrat1

eminim :) kulagimin yalancisiyim yani toplam toplam :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

28 Mayıs 2014 tarihinde inşaat GM  İhsan Coşkun'un bir röportajı var Oy ki oy. Şimdi çatı maliyeti için google a bakarken tesadüfen çıktı  :busted_cop:
http://www.zaman.com.tr/spor_besiktas-en-gec-2015-ocakta-yeni-stadinda-olacak_2220657.html   
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı keremfrat1

Dedigim gibi 17 milyon euro dogru kesin duydum niye yanlis duyimki :) maliyeti 17 milyon euro

Çevrimdışı Hasan Tahsin

28 Mayıs 2014 tarihinde inşaat GM  İhsan Coşkun'un bir röportajı var Oy ki oy. Şimdi çatı maliyeti için google a bakarken tesadüfen çıktı  :busted_cop:
http://www.zaman.com.tr/spor_besiktas-en-gec-2015-ocakta-yeni-stadinda-olacak_2220657.html   
Bu röportajı okumanızı şiddetle tavsiye ederim. İllet olmayın ama  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı samet67

Dedigim gibi 17 milyon euro dogru kesin duydum niye yanlis duyimki :) maliyeti 17 milyon euro
Çatının maliyeti 17 m.€ peşin olarak ödenen miktarı da 8m. € diye biliyorum ben.

Çevrimdışı Alparslan

Çatının toplam maliyeti 17 milyon Euro. Bu doğru. Forumda da zaten geçmiş sayfalarda bahsedildi. Hatta 8.5 milyon Euro peşin ödendi. Başkan özel bir çatı olmasını istemişti. Bu nedenle maliyetten kaçınılmadı. Biz de artık bu özel çatımızı bir görebilsek :D

Çevrimdışı ahmetx

Membran,halatlar,mühendislik, big Lift dahil 17 mil.€ çatının maliyeti.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sedat.Y

Sevgili takımdaşlarım BEŞİKTAŞKLARIM, uzun zaman önce foruma üye olmuştum ama konuları takip etmekten duyduğum keyifle biran hiç yorum yapmadığımı fark ettim :)
Bu forum sayesinde günbe gün stadımız hakkında bilgilendim.Emeği geçen tüm arkadaşlara tşk. ediyorum.İzmirden sevgiler...

Çevrimiçi Necmi

Sevgili takımdaşlarım BEŞİKTAŞKLARIM, uzun zaman önce foruma üye olmuştum ama konuları takip etmekten duyduğum keyifle biran hiç yorum yapmadığımı fark ettim :)
Bu forum sayesinde günbe gün stadımız hakkında bilgilendim.Emeği geçen tüm arkadaşlara tşk. ediyorum.İzmirden sevgiler...
hoşgeldin kardeşim
paylaşımda bulunmakta güzel birbirimizi daha iyi tanımış oluyoruz

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin