Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011774 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İnsan localara zarar verilmesin diye konulan kalasları bu güne kadar neden koymadınız, ne gibi bir engel vardı diye düşünmeden edemiyor  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 16 Mayıs 2015 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @ZEKI   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

İnsan localara zarar verilmesin diye konulan kalasları bu güne kadar neden koymadınız, ne gibi bir engel vardı diye düşünmeden edemiyor  :evillol:
katılıyorum :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

Tamam burası Beşiktaş'ın stadı. Hadi diyelim ki tüm işleri Beşiktaş taraftarı firmalara verdik. Dedik ki sadece Beşiktaş'lı insanlar çalışacak. Mümkün değil ya, oldu diyelim. O işçilerin hepsi gerçekten büyük bir özveriyle çalışırlar. Ancak gün gelip parasını alamayan adamlar biraz daha uzun süre dinlenmek isterler. Her geçen gün biraz daha düşer motivasyonları. Gün gelir vazgeçerler. Çünkü Beşiktaş, futbol, spor (eğer profesyonel değilseniz) gerçek hayat değildir. Zaten bizlerde gerçek üstü bir şey hele hele Beşiktaşlılık. @mactaupe nin hazırladığı içerik bunu gayet güzel anlatmış. Para yoksa olmaz abi. O hak edişler ödenecek ki insanlar emeklerinin karşılığını alıp evine ekmek götürecek. Burada insanlar "kul hakkı" ya da bana göre insan emeği konusunda hassaslar. Paralarını alacaklar ki emeklerini helal etsinler. Çiçekler İnşaatın yaptığı jest o nedenle çok büyük bir jesttir. Ancak kimse bunu yapmak durumunda da değildir. Beşiktaş'ta kimsenin parası kalmaz. Ancak kimse de çok büyük paralar kazanmıyor. Futbolcu gibi değil bu insanlar. Futbolcu 3 taksit alsın 3 5 senelik geçimine yeterli olur.
Ben 40 yıllık Beşiktaşlıyım  :biggrinking: sen 51 yıllık Beşiktaşlısın @Hasan Tahsin abi. Elbette heyecanın daha fazla, onu anlıyorum. Ama evet abi para olsa bu statta bu sezon oynamıştık bile. Bi de inşaat şefi olaydı....

Çevrimdışı Emre.Guler

yeni açık arka taraf ve numaralı arka tarafa dökülen toprak ne için? yeşillendirme olacakmı oralarda?

Çevrimdışı mert_

@ZEKI abi eline emeğine sağlık.

bu fotoda kirişlerin üzerindekiler nedir?

Çevrimiçi Necmi

yeni açık arka taraf ve numaralı arka tarafa dökülen toprak ne için? yeşillendirme olacakmı oralarda?
oralar belediyeye ait artık ne isterse onu yapar

Çevrimdışı BlackEagle1989

prekastler bitde bu aralarina sikilan kit her yere uygulandi mi ?

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı samet67

dışarıdaki vincin üstünden çalışan işçiler  :biggrinking:
Ne yapıyolar demek istemiştim @Yunus abi :D

ysariusta

• Ziyaretçi

sanmam o bitmemiştir daha.

Çevrimiçi Necmi

yok uygulanmadı daha

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı cisse557

Alacalı'nın üst kat merdivenleri bitirmesini engelleyecek hiçbir neden yok keza çatı kirişlerinin konması için. Neyi bekliyoruz onu merak ediyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Alacalı'nın üst kat merdivenleri bitirmesini engelleyecek hiçbir neden yok keza çatı kirişlerinin konması için. Neyi bekliyoruz onu merak ediyorum.

Planda yoktur. Olsaydı duramazlardı.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tamam burası Beşiktaş'ın stadı. Hadi diyelim ki tüm işleri Beşiktaş taraftarı firmalara verdik. Dedik ki sadece Beşiktaş'lı insanlar çalışacak. Mümkün değil ya, oldu diyelim. O işçilerin hepsi gerçekten büyük bir özveriyle çalışırlar. Ancak gün gelip parasını alamayan adamlar biraz daha uzun süre dinlenmek isterler. Her geçen gün biraz daha düşer motivasyonları. Gün gelir vazgeçerler. Çünkü Beşiktaş, futbol, spor (eğer profesyonel değilseniz) gerçek hayat değildir. Zaten bizlerde gerçek üstü bir şey hele hele Beşiktaşlılık. @mactaupe nin hazırladığı içerik bunu gayet güzel anlatmış. Para yoksa olmaz abi. O hak edişler ödenecek ki insanlar emeklerinin karşılığını alıp evine ekmek götürecek. Burada insanlar "kul hakkı" ya da bana göre insan emeği konusunda hassaslar. Paralarını alacaklar ki emeklerini helal etsinler. Çiçekler İnşaatın yaptığı jest o nedenle çok büyük bir jesttir. Ancak kimse bunu yapmak durumunda da değildir. Beşiktaş'ta kimsenin parası kalmaz. Ancak kimse de çok büyük paralar kazanmıyor. Futbolcu gibi değil bu insanlar. Futbolcu 3 taksit alsın 3 5 senelik geçimine yeterli olur.
Ben 40 yıllık Beşiktaşlıyım  :biggrinking: sen 51 yıllık Beşiktaşlısın @Hasan Tahsin abi. Elbette heyecanın daha fazla, onu anlıyorum. Ama evet abi para olsa bu statta bu sezon oynamıştık bile. Bi de inşaat şefi olaydı....
:tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı harunmustak

:bandit: :bandit: :bandit:
plana göre geciktiler
necmi abi çelik kiriş 25 mayıs , halatlar 7-14 mayıs demişitn. öyle not almışım. planda geriye düştük anlaşılan  :akuma:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...