Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013092 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

valla bu gidişle ömrümüz uzun olmayacak sevinmek için sevmedik ama bu kadarda üzülmeyeydik iyidi. :s20:

Beyler biliyorum herkesin morali bozuk ama ben bugün çok güzel bir paylaşım yaptım, hadi yüzümüz gülsün biz beşiktaşımızı sevinmek için sevmedik

Çevrimdışı ErsinA.

Bu sene şampiyon olsaydıkta stad ocakta martta açılsaydı. 

ooooffff offf  :s20:

Çevrimdışı ACAB1903

Bu sene şampiyon olsaydıkta stad ocakta martta açılsaydı. 

ooooffff offf  :s20:

zaten ocakta açılacak :))

Çevrimdışı ErsinA.

zaten ocakta açılacak :))

Başkan Eylül sonu dedi. Tarih konusunda güvenim sonsuz başkana  :steamed: :ranting2:

Çevrimdışı ahmetx

Insanlar bizde rahat mac izleyicekler ama cok kopuk olucak .her prekastan10 cm alsaydi 3...4 sira daha kazanirdik

kutu gibi stadyumda kopuk olunması imkansız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

Geçen sene Eylül müydü yoksa başkanın dediği  :D

haklısın abi şu stad bir an önce yetişmeli her şey stad ve sportif başarıya endeksli önümüzdeki 10 sene bizim senemiz olacak inşallah  :icool:
biz bundan sonra tarih yazarız ama herşeyi stada endekslemeyelim akhisara deplasmana giderken stadı yanımızda götürmeyeceğiz tabiki futbolcular da bu işe inanmalı bence onlar bu işe inanmadılar

Çevrimdışı sametbagan

Herkese günaydın hayırlı cumalar hayırlı kandiller Allah herkesin dualarını kabul etsin Beşiktaşım ŞAMPİYON olsun Amin

Bursasporlu, Karabüklü, Eskişehirli de aynı şeyleri söylüyor. Bu arabesk ağızları bırakmak gerek.

Elalem kendi büyüklüğünü tariflere sığdıramazken, biz Ferdi'den güfte çalıyoruz. Ha gayret Kasımpaşa,  Başakşehir seviyesine şunun şurasında ne kaldı.
biz bunu söylerken senin bu adını saydığın takımları kaale bile almıyoruz arabesk i beşiktaş taraftarı bilmez bunlar slogandır tribünlere yazılan pankartlardır

Çevrimdışı ACAB1903

Geçen sene Eylül müydü yoksa başkanın dediği  :D

o kadar çok tarih verdi ki  :iscrewy:

Çevrimdışı SDemirsoy

Moral bozmaya gerek yok oldu bitti artık arkadaşlar işimize bakalım

halatları hava da yakaladım numaralıya taşıyorlar yada saha zeminine mi indiriyor

Moral bozmaya gerek yok oldu bitti artık arkadaşlar işimize bakalım

halatları hava da yakaladım numaralıya taşıyorlar yada saha zeminine mi indiriyor
ben de yerda yakaladım geç kaldın

Çevrimdışı ahmet türken

Başkan Eylül sonu dedi. Tarih konusunda güvenim sonsuz başkana  :steamed: :ranting2:
Eylül sonu açacağım demedi. Eylül sonu açmak için uğraşıyoruz dedi. Arada ciddi fark var. Bende aynen senin gibi başkanın sözüne güvenim sonsuz. Fakat böyle söyleyince yetişmezse bu sefer aportta bekleyen kesim bak işte dedi yapmadı oluyor. Gerçekten çok büyük bir inşaat alanı ve büyük bir iş var . Bu sebepten eylül sonuna şartlamayalım kendimizi. Koskoca inşaat 2-3 ay gecikme olursa başarıdır. Yinede sesim çıkmaz tebrik ederim. Geç olsun güç olmasın. Bu saatten sonrada açılırsa ekime zaten :ok:

Çevrimdışı ahmet türken

Hemen hesap kitap yapalım :bandit: :D
Sahiden yahu bu işte bir gariplik var , 42.000 lik stadları inceliyorum Bizimki çogundan buyuk duruyor , Boşuna demiyoruz biz bu stadın gerçek kapsitesi 42.000 değil diye :bandit:
evet kapasite 42,000 değil. 41,903

Çevrimdışı Efe

Sahaya halatlar iniyor arkadaslar paletli reyiz :ishock:
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 12:12:11 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Bu arada numaralidaki iskele saysida 10 olmus anladigim kadariyla merdivenler cari havaya kalktiktan sonra takilacak saha ortasina yigdilar merdivenleri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Bilmiyorum daha önce farkedildimi ama 3 adet koltuk takılmış yeni açığa
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Deniz

Bu arada numaralidaki iskele saysida 10 olmus anladigim kadariyla merdivenler cari havaya kalktiktan sonra takilacak saha ortasina yigdilar merdivenleri
Ben de oyle dusunuyorum merdivenler takilip koltuk montajina gecilecektir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Factatum

Bilmiyorum daha önce farkedildimi ama 3 adet koltuk takılmış yeni açığa

Takıldığı gün farkedildi üstelik. Elf gözlülerden kaçar mı hiç?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı serdart

Kaç gündür stadda bir gelişme olmuyor gibi sanki. çatı için kirişler neden durdu ya da biz mi farkedemiyoruz. ne zaman canlı yayını açsam her şey durmuş halde. kirişler mi yok, gelmesi mi bekleniyor, sahadaki gereksz şeyler ne zaman çıkartılacak bi ara toprak atıyorlardı ortadan. sanki beşiktaş ligden koptu stad durdu gibi...

Çevrimdışı kartal14

Arkadaslar istanbulda birarkadaşın akrabasına acil 0 RH - kan lazımmış. Yardımcı olursanız sevinirim.  Gamze kavcıoğlu 05446583882.

Kaç gündür stadda bir gelişme olmuyor gibi sanki. çatı için kirişler neden durdu ya da biz mi farkedemiyoruz. ne zaman canlı yayını açsam her şey durmuş halde. kirişler mi yok, gelmesi mi bekleniyor, sahadaki gereksz şeyler ne zaman çıkartılacak bi ara toprak atıyorlardı ortadan. sanki beşiktaş ligden koptu stad durdu gibi...
şu an bu görüntünün oluşacağını zaten söylüyorduk ama içeride bizim göremediğimiz hızda çalışmalar oluyor çatı işleride normal seyirinde gidiyor daha da hızlanır inşallah diyelim