Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013290 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçınn

Arkaslar merhaba. Biz konumuzdan devam edersek çok takip edemedim. Bugun çalışmalar nasildi verimli birgün gecti mi?

Çevrimdışı Efe

neyse stadyuma dönelim artık. elveda lig hoş geldin vodafone arena  :ok:

sizi burda görmek iyi değil yakup bey :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Nereye gidelim @Efe abi gidecek yer mi bıraktılar :s20:

Çevrimdışı Efe

Arkaslar merhaba. Biz konumuzdan devam edersek çok takip edemedim. Bugun çalışmalar nasildi verimli birgün gecti mi?

çatı kirişleri için ağları koydular bugün eski açığa bide hafriyat vardı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yakup

@Efe lig bitti döndük yine stadyuma ne yapalım  :kop: söyle ne zaman açılır stadyum o kadar uzağım ki anlatamam  :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

yeni açığa çatı iskeleside konmuş gördüğüm kadarıyla :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe lig bitti döndük yine stadyuma ne yapalım  :kop: söyle ne zaman açılır stadyum o kadar uzağım ki anlatamam  :alala:

eylül sonu iş planına göre abi bare o yüzümüzü güldürsede açılsa :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açığa 2 kirişlik daha iskele konmuş yarın eski açığada konabilir kirişlerde bitişe yaklaştı artık halat işleri başlamalı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

yeni açığa 2 kirişlik daha iskele konmuş yarın eski açığada konabilir kirişlerde bitişe yaklaştı artık halat işleri başlamalı :)
Kirişler mayıs sonu kesin bitecektir. 10 gün içinde halatlar da başlasın da yüzümüz gülsün en azından..

Çevrimdışı Efe

Kirişler mayıs sonu kesin bitecektir. 10 gün içinde halatlar da başlasın da yüzümüz gülsün en azından..
zaten stad olmasa yüzümüzünde güleceği yoktu iyiki başladıda bitti bu buhran dönemlerinde yapılmasıda iyi oldu eylül sonu açılsada herkes artık rahatlasa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

valla 10 gün geç bence bi kaç güne çalışmalar başlamalı 1 temmuzda havada görmek istiyorlarsa tabi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kiriş yok mu kiriş.. Hayallerimizi umutlarımızı, gençliğimizi sağlığımızı birbirine kenetleyecek kiriş takılmalı bugün stada.

Çevrimdışı Efe

Kiriş yok mu kiriş.. Hayallerimizi umutlarımızı, gençliğimizi sağlığımızı birbirine kenetleyecek kiriş takılmalı bugün stada.

iskeleler konmuş kiriş ne zaman konur ben uyurken olabilir genelde öyle oluyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı adnan

hatalı kirişlerle ilgili sorun cözüldümü arkadaşlar? hangi tribündeydi hatalı kirişler
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Deniz

hatalı kirişlerle ilgili sorun cözüldümü arkadaşlar? hangi tribündeydi hatalı kirişler
Hatali olan tek bir kiris var hocam yeni acikta.yenisi uretilip onunla degistirilecek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu saatten sonra yönetimin en önemli görevleri stadı en erken bi şekilde açmak ve o stada yakışmayacak topçuları satmak örn;M.pektemek,Olcay,Serdar,Tolga,Ersan.. Ki bu adamlarla sözleşme uzatan yönetim böyle bişey yapmaz.Bu yüzden Vodafone arena açılsada değişen tek şey kendi semtimizde kanser olmamız olur. "Stad çok güzel olacak" diyim de konu dışı olmasın.
:lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi son sıraya koltuk koyarlar diyoruz ama toki de koymamışlar.

http://r1309.hizliresim.com/1f/8/sg8bz.jpg
son sıraya çıktım dolaştım şunu söyleyeyim oraya iki sıra bile koltuk konabilir o kadar yer var @ahmetx

Çevrimdışı adnan

Hatali olan tek bir kiris var hocam yeni acikta.yenisi uretilip onunla degistirilecek..
ben daha büyük bir sorun var diye düşünüyodum.o zaman söylediğine göre hızımızı düşürecek ya da aksatacak cok büyük bir sorun değil gibi görünüyor tek bir kiriş olması
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Deniz

ben daha büyük bir sorun var diye düşünüyodum.o zaman söylediğine göre hızımızı düşürecek ya da aksatacak cok büyük bir sorun değil gibi görünüyor tek bir kiriş olması
Aynen hocam kiris imalati hizli yapilirda sikinti yok
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

son sıraya çıktım dolaştım şunu söyleyeyim oraya iki sıra bile koltuk konabilir o kadar yer var @ahmetx
HAni sen henüz stada  girmediydin??? :D

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aynen hocam kiris imalati hizli yapilirda sikinti yok
@Deniz  Beşiktaşlının nefreti elektriğe dönüşseydi Vodafone Arena yı biz aydınlatırdık. Projede kendi elektriğini üretecek diyorlar acaba bize mi güveniyorlar  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

@Deniz  Beşiktaşlının nefreti elektriğe dönüşseydi Vodafone Arena yı biz aydınlatırdık. Projede kendi elektriğini üretecek diyorlar acaba bize mi güveniyorlar  :)
Koltuklarda sinirleri atmak icin yumruk atma yerleri olacakmis abi.yumruk attikca taraftardan alinan gucu elektrige cevirecekmisiz :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Koltuklarda sinirleri atmak icin yumruk atma yerleri olacakmis abi.yumruk attikca taraftardan alinan gucu elektrige cevirecekmisiz :)
:lol:
Tek Büyük Beşiktaş