Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013180 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı fore_kazık

yarın 5 tane kiriş taksalarda bu moral düzelmez. futbolcular saolsun hayallerimize kiriş taktılar...  :akuma: :bandit:

bir umudum sensin anlıyormusun vodafone arena.....

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı harunmustak

arkadaşlar bugün mabete twitterda kiriş işi var mı diye sordum. bjk maçı var dedi. ne zaman gelecek dedim. kirişler stadta dedi. hepsi geldimi dedim fav lamış. bilginiz olsun ama ben fotolarda kiriş göremedim nereye sakladılar ki  :iscrewy: :alala:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimiçi Necmi

Eski açık üstten çekilmiş bir foto
kalecinin tam tepesini görürsün
taraftar rakip kaleciyi tükürükle boğar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Eski açık üstten çekilmiş bir foto
kalecinin tam tepesini görürsün
taraftar rakip kaleciyi tükürükle boğar
Ben sahanın içinde çalışan biri de resmin içinde olduğu zaman tribünlerin dehşetini iyice anlıyorum. Saha içindeki karınca gibi kalıyor @Necmi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

ve bu gün kombineleri üstten almadığımız için çok mutlu olduk
koltuk tepesine çıkıp zıplasınlarda görelim :D
eski açık bile deli yüksek en üstten kalenin geleceği yere kuyunun ağzından kuyuya bakar gibi bakıyorsun
bu gün iyiki alttan aldırmışsın kombineleri dedi herkes alt katta bile osmanlı stadının en üstünde oturuyormuş gibi düşünsün bilen arkadaşlar ve ordan daha dik üst gerçek anlamda felaket

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Eski açık tam kale arkası bloktan aldım ben. 121 mi neydi. Onunda üstlere doğru olan sıra 18 yada 19.

İyi yapmışız öyleyse  :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Ben sahanın içinde çalışan biri de resmin içinde olduğu zaman tribünlerin dehşetini iyice anlıyorum. Saha içindeki karınca gibi kalıyor @Necmi
sahanın içindekini tanıma imkanın yok stada baktığında büyüklük hissi vermiyor ama kafanı çevirip sahaya baktığında ürperiyorsun tam altımızda eski açığın önünde hafriyat tırı vardı herkes yollarda görmüştür büyüklüğünü bilir onu otomobil gibi görüyorsun ben hafriyat alınırken girişten seyretmiştim emekçiler karınca gibi görünüyordu baktığım yerde birinci loca katı hizasıydı sanırım

Çevrimiçi Necmi

Eski açık tam kale arkası bloktan aldım ben. 121 mi neydi. Onunda üstlere doğru olan sıra 18 yada 19.

İyi yapmışız öyleyse  :ishock:
20. sırada ben varım oralar dutluk 16. sıradan yukarı doğru her taraf buranın tayfası
bu gün gittim koltuğumun olduğu yere oturdum saha mükemmel görünüyor başını kıpırdatmadan bütün sahaya hakimsin

20. sırada ben varım oralar dutluk 16. sıradan yukarı doğru her taraf buranın tayfası
bu gün gittim koltuğumun olduğu yere oturdum saha mükemmel görünüyor başını kıpırdatmadan bütün sahaya hakimsin

121 sıra 18 koltuk 19

İyidir o vakit  :ishock: :halay:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sahanın içindekini tanıma imkanın yok stada baktığında büyüklük hissi vermiyor ama kafanı çevirip sahaya baktığında ürperiyorsun tam altımızda eski açığın önünde hafriyat tırı vardı herkes yollarda görmüştür büyüklüğünü bilir onu otomobil gibi görüyorsun ben hafriyat alınırken girişten seyretmiştim emekçiler karınca gibi görünüyordu baktığım yerde birinci loca katı hizasıydı sanırım
Yeni açığın arkasında yerde duran kirişlerin resimlerinde kirişlerin hemen yanında otomobiller vardı. İnsan o arabalarla yan yana görünce büyüklüklerini anlıyor. Halbuki takıldıkları yerde pek de heybetli durmuyorlar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Yeni açığın arkasında yerde duran kirişlerin resimlerinde kirişlerin hemen yanında otomobiller vardı. İnsan o arabalarla yan yana görünce büyüklüklerini anlıyor. Halbuki takıldıkları yerde pek de heybetli durmuyorlar
ben o kirişleri barbarosta bir gece tır önümden geçerken görmüştüm giden parça kapalıya ilk konanlardandı en uzunlardan biriydi normal boyda bir tır taşımıyor sanırım yanımda bjk_mabet vardı bune ya dedim bu kesin stada gidiyor oda anlamadı ne olduğunu TIR ın üzerinde devasa bir şey var 20 metre rahat boyu vardı kafamda hesap yapıyorum nereye koyarlar böyle bir şeyi diye kiriş olacağı jetonu sonradan düştü mabete kiriş bu dediğimi hatırlıyorum müthiş şaşırmıştım o kadar büyük olacağı hiç aklıma gelmemişti  :D

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 14 Mayıs 2015 (23:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

hep gündüz baktık birde gece bakalım  :photo:

Çevrimdışı Tolga

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Gece sürprizi yaptın Necmi abi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vay anasını..

Sabah uyanacaklara sürpriz :D

Cümleten kandilimiz mübarek olsun :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Vay anasını..

Sabah uyanacaklara sürpriz :D

Cümleten kandilimiz mübarek olsun :)
Yusuf iyi hatırlattın ben de forumdaki herkesin kandilini kutluyorum :)

Kandiliniz Mübarek Olsun...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Altuğ

Beşiktaş Arena ailesinin kandilini kutlarım. Kandiliniz mübarek olsun.

Çevrimiçi Necmi

Yok abi yok, ben sabırsızlanıyorum. İstiyorum ki yazı geçirmeden açalım şu stadı. Maç sabahı semtte kahvaltı edelim, akşamüstü "Şalgama " düşelim.. Sonra ağaçlı yoldan, sohbet muhabbet eşliğinde yürüyelim..

2 maç bile kaçırmak kanıma dokunuyor, 2 sene ya dile kolay geçti gitti.

Çevrimdışı kralkartal

2015-2016 sezonunun baslamasına tam 90 gün var. Stadın hazır olmasına 135 gün.

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı KLEBERR

@Deniz  Beşiktaşlının nefreti elektriğe dönüşseydi Vodafone Arena yı biz aydınlatırdık. Projede kendi elektriğini üretecek diyorlar acaba bize mi güveniyorlar  :)

:tabe: :tabe: güzelmiş hatta uzayı bile aydınlatabiliriz...o kadar nefret doluyuz...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı A_Aydin

Gününüz aydın kandiliniz mübarek olsun.

Çevrimdışı ZEKI

Hayırlı Sabahlar ve Mirac kandiliniz Mubarek olsun, gece Vodafone arena ayri bir guzel, Gece fotograflari sitede uyanan arkadaslara supriz olsun.

Çevrimdışı ers_an

Günaydın herkese. Ger ne kadar net üzerinden almış olsam da 120 No lu blok dan aldığım dönemde acaba endişesi taşıyordum. Üst katlardan alıp almama konusunda ki itiraf etmeliyim yükseklik korkum baskın gelmişti iyi ki de öyle yapmışım. O açılardan yorumlar geldikçe sevindim. Her ne kadar etkinlik anlamında forum üyelerini tanıyamıyor olsam da en azından Beşiktaşlı abilerim ve kardeşlerim ile aynı havayı ve ruhu soluyacak olmanın şansı beni de çok mutlu etti. Artık tüm gözler arena da. Umarım kazasız belasız biter de o cehennem çukuru nun zengin mönülerinden ligimiz takımları başta renkliler olmak üzere ziyadesiyle alırlar.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam