Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015168 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Gümüşsuyundan inerken swiss oteli göremeyeceğiz, stad yapılmasın oraya diyen bir iyi aile çocuğu gazeteci vardı. Ne oldu ona?
süzer ucubesini görüyorsa yeter ona  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı martin40

Bana çati, stadin güzelligini bozacak gibi geliyorda.. bakcaz artik.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Gokhan_1903

direkleri görüyormuş şimdi
Direkleri kaybedebilirse swiss oteli'de görebilir üzülmesin  :)

Çevrimdışı ahmetx

dışdan mı içten mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şöyle birşey :)

Tek kelime ile kusursuz bir stad :ok:
Youtubede Bjk Liverpool Maç öncesi Diye yaz Bir video çıkacak onu izle tam Yeni inonunun görüş açısından çekşm yapılıyor stad tepeden görünüyor harika :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bizim Stadımızı Güzel yapan etkenlerden biriside Çatı zaten :ok:
Çok sade Bir stadyum yapıyoruz ve bu yüzdende Demir Yığını bir Çatı yerine , Sade Ama Şık olan Asma Germe sistem Çatı Tercih edildi :bandit:
Çatı ve Kufeki kolonlar birbirini tamamlayacak :halay: @martin40

Çevrimdışı ers1903

Otoparktaki su birikintisi hala yerinde duruyor ciddi ciddi bu su birikintisi nasil gidecek ,gider varmi gider:)

Çevrimdışı Efe

@Efe fotolar için teşekkürler, içeriye almadılar mı?
yok 5 dakkada cektim arkadaslayim o yuzden girmedim  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Youtubede Bjk Liverpool Maç öncesi Diye yaz Bir video çıkacak onu izle tam Yeni inonunun görüş açısından çekşm yapılıyor stad tepeden görünüyor harika :ok:
Ben beğenmedim . Aslında büyük stad takıntım var benim ama son günlerde forumu izledikçe bu takıntım geçti. Videoyu izledim ve seyirciler arasında sanki bir kopukluk var gibi aynen TT arenaya benziyor. Oysa 40 bin kişilik Juve stadı daha baskın görünüyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı martin40

dışdan mı içten mi?

Içten nasil olur bilmem ama disdan inshAllah plastik gibi bir his vermez, kaplamasi neyle yapilacak tam bilmiyorum.

InshAllah dedigin gibi SADE gözükür Bordeaux stadindaki gibi @Yunus Emre Dökmeci

Ben beğenmedim . Aslında büyük stad takıntım var benim ama son günlerde forumu izledikçe bu takıntım geçti. Videoyu izledim ve seyirciler arasında sanki bir kopukluk var gibi aynen TT arenaya benziyor. Oysa 40 bin kişilik Juve stadı daha baskın görünüyor
Aman Abi taşlanırsın Vallaha :bandit:
Bütün forum bu stada hasta , Avrupada Vodafone Arenadan sonra En güzel Stad tartışmasız bu staddır :ok:
Bu Arada Gerçekten ilk defa Bu stadı begenmeyen birisini görüyorum :money:

Içten nasil olur bilmem ama disdan inshAllah plastik gibi bir his vermez, kaplamasi neyle yapilacak tam bilmiyorum.

InshAllah dedigin gibi SADE gözükür Bordeaux stadindaki gibi @Yunus Emre Dökmeci
Atex5000 kaplamanın adı , Bi ara burada Sitenin linki paylaşılmıştı Bi araştır istersen yaptıkları işleri falan :bandit: @martin40
Zaten başkanda söyledi Işık oyunları yapılabilecek ona göre tasarladık diye , Bence buyuk ihtimalle Yarı saydam bir madde olacak kaplama işi , Işık geçirgenligine sahip olacak , Atexin sitesindeki işleri inceledikten sonra bu kanıya vardım :busted_cop:

Bu arada Firmanın Adı Valmiera Glass , Atex5000 kaplama malzemesinin adı :ok: @martin40

Çevrimdışı Tolga

Atex5000 kaplamanın adı , Bi ara burada Sitenin linki paylaşılmıştı Bi araştır istersen yaptıkları işleri falan :bandit: @martin40
Zaten başkanda söyledi Işık oyunları yapılabilecek ona göre tasarladık diye , Bence buyuk ihtimalle Yarı saydam bir madde olacak kaplama işi , Işık geçirgenligine sahip olacak , Atexin sitesindeki işleri inceledikten sonra bu kanıya vardım :busted_cop:
Özellikle şu ışık oyunları stat bittikten sonra çok hoş olacak o yüzden çatı konusunda herkes umduğunu bulacaktır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Aram

numaralı yeni açık tarafı hafta bitmeden bitcek sanki
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Özellikle şu ışık oyunları stat bittikten sonra çok hoş olacak o yüzden çatı konusunda herkes umduğunu bulacaktır :)
Evet , Kufekilerdeki ışıklandırmayla birbirini tamamlayacaktır :ok: Harika olacak harika :ishock: :ishock:
Bir ara Bi Geyik donuyordu sosyal medyada , Yok işte Desibel rekoru kırıldığında Çatı kıpkırmızı şekilde yanacak falan diye , Ben dahil bir çok insan inanmıştı buna , Sanırım Bu Geyik gerçek olacak gibi :ok: @Tolgaozkhrmn
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2015, 17:40:27 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Tolga

Evet , Kufekilerdekş ışıklandırmayla birbirini tamamlayacaktır :ok: Harika olacak harika :ishock: :ishock:
Bir ara Bi Geyik donuyordu sosyal medyada , Yok işte Desibel rekoru kırıldığında Çatı kıpkırmızı şekilde yanacak falan diye , Ben dahil bir çok insan inanmıştı buna , Sanırım Bu Geyik gerçek olacak gibi :ok: @Tolgaozkhrmn
O olur mu bilmiyorum ama olursa çok güzel olur tabi @Yunus Emre Dökmeci  :ok:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aman Abi taşlanırsın Vallaha :bandit:
Bütün forum bu stada hasta , Avrupada Vodafone Arenadan sonra En güzel Stad tartışmasız bu staddır :ok:
Bu Arada Gerçekten ilk defa Bu stadı begenmeyen birisini görüyorum :money:
Haklısınız. Aslında ben derdimi anlatamam. Necmi Bey sanırım elit stadlardan bahsetmişti. Vodafone Arena da elit bir stad oluyor. Ama ben 32 bin kapasiteye yükseltilmeden önceki İnönüyü biliyorum. İnanmazsınız 60 bin kişi alıyordu. Omuz omuza maç seyrediliyordu. Uefa demişki elit stad olsun işte seyirciler rahat etsin, rahat otursun vs vs .Rahat maç seyretmek isteyen evinden de seyredebilir. ( Bu lafım uefa ya ) Bu forumda bile kombineyi aldım ama arkadaşlarımdan uzak kaldım, giderim yanlarına yan yana omuz omuza seyrederim diyen kardeşlerim var. Sanki bana elit stad olunca seyirci bütünlüğü bozulacak gibi geliyor. Aykırı görünmek istemem ama keşke Dortmund stadında olduğu gibi bazı tribünler sökülür takılır olsa ve uefa maçlarında koltukları takıp elit hale getirebilsek
Tek Büyük Beşiktaş

O olur mu bilmiyorum ama olursa çok güzel olur tabi @Yunus Emre Dökmeci  :ok:
O Olmasada olur , Yeterki Çatıda Işıklandırma olsun , İstedigimiz zaman Görsel Şov yapabilelim renk renk yansın :ok:
Ama Bu olayın Çok basit bir işlem olduğunu @Deniz kardeşim söylemişti bana , Bilmem Kaç bin tane Led Ilıkla halledilebilir çok basit bişey bu demişti ama yapılır mı bilinmez , Çatı çok sürprizlere Gebe :busted_cop: @Tolgaozkhrmn

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen abi bi ara helikopter muhabbeti geçmişti o zaman atmıştım o videoyu buraya :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

O Olmasada olur , Yeterki Çatıda Işıklandırma olsun , İstedigimiz zaman Görsel Şov yapabilelim renk renk yansın :ok:
Ama Bu olayın Çok basit bir işlem olduğunu @Deniz kardeşim söylemişti bana , Bilmem Kaç bin tane Led Ilıkla halledilebilir çok basit bişey bu demişti ama yapılır mı bilinmez , Çatı çok sürprizlere Gebe :busted_cop: @Tolgaozkhrmn
Aynen olmasa da niye olmadı denecek birşey değil olursa da çok iyi olur orası ayrı neyse bittiğinde göreceğiz :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Kompakt ve localı bir stad yapmak istiyorsan buna mecbursun @Hasan Tahsin abi, senin sevdiğin tarz stadyumlar 40-50 bin arası çanak tabir ettiğimiz stadyumlar.

wroclaw stadı 42 bin

http://ad009cdnb.archdaily.net/wp-content/uploads/2012/07/4fdb666b7dd1e611be000014_stadium-miejski-wroclaw-jsk__mg_0769.jpg

juve arena 41 bin

http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2012/176/4/0/juventus_stadium_by_yenomaister-d54tumu.jpg

Haklısınız. Aslında ben derdimi anlatamam. Necmi Bey sanırım elit stadlardan bahsetmişti. Vodafone Arena da elit bir stad oluyor. Ama ben 32 bin kapasiteye yükseltilmeden önceki İnönüyü biliyorum. İnanmazsınız 60 bin kişi alıyordu. Omuz omuza maç seyrediliyordu. Uefa demişki elit stad olsun işte seyirciler rahat etsin, rahat otursun vs vs .Rahat maç seyretmek isteyen evinden de seyredebilir. ( Bu lafım uefa ya ) Bu forumda bile kombineyi aldım ama arkadaşlarımdan uzak kaldım, giderim yanlarına yan yana omuz omuza seyrederim diyen kardeşlerim var. Sanki bana elit stad olunca seyirci bütünlüğü bozulacak gibi geliyor. Aykırı görünmek istemem ama keşke Dortmund stadında olduğu gibi bazı tribünler sökülür takılır olsa ve uefa maçlarında koltukları takıp elit hale getirebilsek
Haklısın @Hasan Tahsin abi ama Futbol endustriyelleşti artık , Yapacak bişey yok bizde Bu endustriyel futbola yenik düştük , Vallaha hiç pişman değilim Muazzam bir stadyum yapıyoruz :ok:
2009 Şampiyonluk kutlamalarındada Stadda Rahat 50.000in üzerinde insan vardı :ok: