Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018138 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

yani şimdi bizim bu hafta kaybettiğimiz puanın bir anlamı kalmadı mı :)

bi şampiyon olalım o kaleciler bu stattan zor çıkar zor. kale arkaları resmen üç metre tepelerinde olacak.
üç metre falan değil @Karabay bildiğin tam tepende. öyle mesafe falan yok.

Çevrimdışı Karabay

üç metre falan değil @Karabay bildiğin tam tepende. öyle mesafe falan yok.
harika olacak gerçekten.

ysariusta

• Ziyaretçi

130 ziyaretçimiz var ne güzel.  :icool: gelsenize be ya  :friendship:

Çevrimdışı Efe

yarın kısa süreliğine stada uğrayacağım foto atarım bakalım nasıl olmuş ay sonuda şampiyonluk maçına geleceğim şu 3 maçı kazanırsak inşallah  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben anlamam abi, para yoksa girmeyecekti bu işlere. PAra yok bahanesi, beşiktaşın yönetimindeki adamların yapması gereken iş değil. Benden daha iyi beşiktaşlılar diye mi yönetime giriyor bunlar? Benden daha iyi yönetim kabiliyeti, var diye ama %80 benden daha zenginler diye giriyorlar. Türkiye de iş budur.

Taraftara, ağustosta tamam ocakta tamam, mayısta staddayız diye beklenti pompalayıp durdular, sabır mabır kalmadı vallahi bende.

Çevrimdışı samet67

yarın kısa süreliğine stada uğrayacağım foto atarım bakalım nasıl olmuş ay sonuda şampiyonluk maçına geleceğim şu 3 maçı kazanırsak inşallah  :D
3 maçı alırsak bende Ankara'ya son maça gelmeyi düşünüyorum ama tek maç içinde passoya para veresim yok :D

Çevrimdışı ZEKI

Ben anlamam abi, para yoksa girmeyecekti bu işlere. PAra yok bahanesi, beşiktaşın yönetimindeki adamların yapması gereken iş değil. Benden daha iyi beşiktaşlılar diye mi yönetime giriyor bunlar? Benden daha iyi yönetim kabiliyeti, var diye ama %80 benden daha zenginler diye giriyorlar. Türkiye de iş budur.

Taraftara, ağustosta tamam ocakta tamam, mayısta staddayız diye beklenti pompalayıp durdular, sabır mabır kalmadı vallahi bende.
Para yok ama transfer istiyor taraftar. Ha ekimde acilmis ha kasimda Denizi gecmisiz deredemi bogulacagiz artik.

Çevrimdışı Efe

sabır değil aslında projenin işleyişi bu yönde armağan adamlar 2 senelik bi proje benimsemişler ve harfi harfine gidiyorlar söylemler ayrı iş planı ayrı iş planı eylül sonu diyor eğer eylül sonunu geçerse o zaman eleştiriyi yapabiliriz ama şuan geciken yada geride kalan bişey yok  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

3 maçı alırsak bende Ankara'ya son maça gelmeyi düşünüyorum ama tek maç içinde passoya para veresim yok :D

bir ömre beden o tek maç ben vodafone arena açılışı için kombine aldım sadece o açılış için bu son maçta stadsız parasız şampiyon olan tek takım olarak bizi tarihe geçirecek tabi topu şu kalelere sokabilirsek artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Efe, plan proje bu ise, tamam ben herşeye ok diyorum.

Ama diyorum ki, En az 5 kere tarih verdiler. İnsanlara umut pompalayıp, yeni sezona yetiştiremezsen insanlar kızar, ondan önemlisi üzülür.

Bende madem bu kadar "kandırdılar", Son düzlükte maddiyata dayanan işler için biraz daha fedakarlık yapmaları gerektiğini söylüyorum.

Çevrimdışı Aram

Yemeden atılcak 4 gol yetiyo. Her maça 1 tane.  :D
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı samet67

bir ömre beden o tek maç ben vodafone arena açılışı için kombine aldım sadece o açılış için bu son maçta stadsız parasız şampiyon olan tek takım olarak bizi tarihe geçirecek tabi topu şu kalelere sokabilirsek artık :icool:
Para kulübe gitse acımam veririm parasını ama başkasının cebine giriyo :D neyse mecbur vericez  artık yeter ki 3 maçı alalım  :D

Çevrimdışı Efe

çatı havaya tam kalktıktan sonra diğer işler atkı kedi yolu gibi işlere 1 ay  verilmiş çatıyı kaldırdık 1 ay sonra saha yapımı başlayacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

çatı havaya tam kalktıktan sonra diğer işler atkı kedi yolu gibi işlere 1 ay  verilmiş çatıyı kaldırdık 1 ay sonra saha yapımı başlayacak :)

O zaman eylül diye hikaye anlatmaya gerek yok. Ekim sonu. :ebebe:

Çevrimdışı Karabay

3 maçı alırsak ankaraya insan sığmaz

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Ama diyorum ki, En az 5 kere tarih verdiler. İnsanlara umut pompalayıp, yeni sezona yetiştiremezsen insanlar kızar, ondan önemlisi üzülür.

Bende madem bu kadar "kandırdılar", Son düzlükte maddiyata dayanan işler için biraz daha fedakarlık yapmaları gerektiğini söylüyorum.
İnsaat yapmak sanildigi kadar kolay degil,paran yoksa hic değil.

Bak sana en basitinden ornek verim,benim uzerime ev yaptirdik,10 tane isci calistirdik, yemin ediyorum bir daha ev mev isine girmem param varda hazirini alirim yoksa yaptirmayla hic ugrasmam.tovbe ettim o derece..

O kadar prosedur var ki hangi biriyle ugrasacagini sasiriyorsun.en sonunda sinir hastasi oldugunla kaliyorsun.

Usta calistirmak ayri dert.her gun birinin birseyi cikiyor.ben 10 iscinin 10 unun da bir arada calistigini hic gormedim.mutlaka hasta olani,dugunu olani,cocugu olani vs her halti olani cikiyor.

Maliyet hesabi yapiyorsun en basta.ben 100 bin hesapladim 150 binle kendimi zor kurtardim.masabasinda hesap yapmakla realite arasinda cok fark var.hicbiri tutmuyor.
Ve ben bu evi tahmin ettigim tarihten 3 ay sonra bitirebildim.

Bunu niye anlattim biliyor musun,ben dag basindaki kiytirik eve 10 tane isciyi bile zor calistirirken istanbulun en merkezi yerine dunyanin en guzel stadlarindan birini yapmak yurek ister,paran yoksa yurekten fazlasini ister.
Paran yok,buna ragmen 500 işçi calistir,elli tane firmayla ugras,devlet prosedurleri ile ugras,milyon dolarlik malzemeler al,bu islerin koordineli ilerlemesi icin cabala dur,en guzel yapilardan birini inşa et sonucta oldu ya birak eylülde degil ekimde bitsin 1 aydan ne bu kulup batar ne de bu taraftar telef olur :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Eylülde açabileceksek ne ala. Milli maç arasıda var, bir küçük fikstür ayarlamasıyla maksimum 3 maç kaçırırız içeride. o bile çok ya gerçi.
@Armağan Bozkurt  hayırlısı olsun kardeşim eylülde açmışız ekimde açmışız önemi yok yeterki açtıktan sonra hayrını görelim ilk maçları kaçırmanın bir önemi yok zaten bu kadro lige iyi başlıyor tam düşüş yaşayacağı zamanda stada geçeceğiz doping olacak :D

Çevrimiçi Necmi

@Armağan Bozkurt bir gün mutlaka bir buluşmaya gel sana nedenlerini anlatayım bak o zaman fikrin nasıl değişecek
zaten yapılıyor o fedakarlık bütün işler ihale edilmiş şu anda yapılıyor kimisi stadda monte ediliyor kimisi imal ediliyor final atışları yapıldı
zorun kolayı kaldı  bu stad için çok büyük fedakarlıklar yapılıyor gerek yönetim olsun gerek çalışan firmalar olsun gerekse taraftar olsun bu kadar emeğin
olduğu yerde başarıda olur

Arkadaşlar  1. Kat yüksekliği 1.kat eğimi 2.kat yüksekliği 2. Kat eğimi gibi özelliklere göre bizim stadyuma hangi stad benziyo hiç araştıran varmı

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar  1. Kat yüksekliği 1.kat eğimi 2.kat yüksekliği 2. Kat eğimi gibi özelliklere göre bizim stadyuma hangi stad benziyo hiç araştıran varmı
Ahmetx abi sana liste halinde sunar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kralkartal

Benim korkum taraftar baskisindan dolayi cim tam hazır olmadan stada gecilip cimin mahvedilmesi. Necmi abi boyle birsey olabilirmi??

Çevrimdışı Efe

O zaman eylül diye hikaye anlatmaya gerek yok. Ekim sonu. :ebebe:

yok onlar ağustosta bitecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Benim korkum taraftar baskisindan dolayi cim tam hazır olmadan stada gecilip cimin mahvedilmesi. Necmi abi boyle birsey olabilirmi??
Olmaz  merak etme.O kadar  beklemişiz gerekirse  10*15 gün  daha  bekler  zamanı  gelince  oynarımız  maçımızı.Gerekirse  ama.