Bulacaklar, Verecekler, Sponsor yaratacaklar, Yapacaklar!
Zamanla yarışıyorsan ve başkansan bunu yapacaksın. Şampiyonlar ligini, inönüde karşılamalıyız!!
Hayırdır Armağan seçim meydanında halka gaz veren parti lideri gibi..... Bilmiyorum ne kadar takip ediyorsun Başkan dün galiba bir açıklamasında futbol takımının aylık masrafını açıklamış. 110 milyon TL 8 ayda 900 milyon tl. Gelirleri şimdi net hatırlamıyorum. 100 000 000 tl civarı net işletme zararı demektir. Sırf futbol takımını bile karşılayamıyoruz yani. Anlayacağın bu stadı yoktan bulup buraya kadar getirdi yönetim.
Arkadaş bak 500 tane iletin var. toplasan 5 tane pozitif mesajın yok. Hadi sen böyle güzelsin de birde hayatın gülen yüzü var arkadaşım. Manzara ortada. Yönetici dediğin adamlar matbaada para basmıyor. Kaldı ki şimdi gelip kulübe para verecem desen UEFA buna izin vermiyor bile.
Bugüne kadar bunlarda yapılmadı demeyi sevmiyorum. Ancak bak yapılan işi görmek elinden gelen desteği vermek ve umudetmekten başka yapacak bir şey yok.
Bak ben bugün neye sevindim biliyor musun? Burada bir arkadaş canlı yayından görüntü istemiş. Bir diğeri "neden" demiş. İnternet paketim yetmedi cevabı üzerine ekran görüntüsü paylaşılmış. Bu kadar güzel adamlarla tanış olmak bile yeter.