Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018508 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı warofpoet

2 tane milli maç arası var.29 Ekim tarihi en makul tarih gözüküyor.3-4 maç kaçırırız maximum

4 maçın 2 si de deplasman olsa 2 maç kaçırırız :)
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı iyimserure

peki sizce stat içindeki ince işçilik eylüle yetişir mi? tuvaletler, localar, soyunma odaları, büfeler, dolaşım alanları, lounge'lar vs...???

Çevrimdışı Oktay

2 tane milli maç arası var.29 Ekim tarihi en makul tarih gözüküyor.3-4 maç kaçırırız maximum
Milli maç Aralarına hep gıcık olmuşumdur bu sefer sevdim;)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çok büyük oranda biter. Locaları ve taraftar dolaşım alanı falan biter belki küfenki sonra biter müze falan sonra olur.

Çevrimdışı Oktay

peki sizce stat içindeki ince işçilik eylüle yetişir mi? tuvaletler, localar, soyunma odaları, büfeler, dolaşım alanları, lounge'lar vs...???
rahat biter .. Bütün tesisatlar bitmek üzere bundan sonrası montaj

ysariusta

• Ziyaretçi

Milli maç Aralarına hep gıcık olmuşumdur bu sefer sevdim;)
Aynen katılıyorum. Belki açılana kadar deplasmanda oynamak falanda mümkün olur bu sefer

Çevrimdışı murat

rahat biter .. Bütün tesisatlar bitmek üzere bundan sonrası montaj
ince işçiliğinde kabası bitti diyorsun yani oktay :D

Çevrimdışı Anıl

Aynen katılıyorum. Belki açılana kadar deplasmanda oynamak falanda mümkün olur bu sefer
Bence çok gerek yok ona, çünkü takım için gereksiz yorgunluk olur her hafta deplasman. Stada 10. haftanın sonunda geçsek, ilk 10 hafta sonunda zirvede kaldığımız sürece bir sorun olmaz. Bu sene belki olur belki olmaz ama seneye belki diye birşey yok seneye ya güzellikle ya da zorla şampiyonuz başka bir ihtimal yok.

Çevrimdışı Oktay

ince işçiliğinde kabası bitti diyorsun yani oktay :D
bizim iş yeri 5 katlı tadilata girdik şu anda Elektirik, su ,kamera, klima vs vs kablosu ve borular Çekildi usta diyoki; zoru bitti bundan sonrası montaj hele bide projeye uygun dört dörtlük tesisatlar çekildiyse montaj o kadar rahat oluyor

Çevrimdışı iyimserure

bazen diyorum ki;

acaba locasız tribün eski açık mı olsaydı... böylece numaralı kapalı ve yeni açık aynı olurdu, eski açık da balkon şeklinde uzayacağından diğerlerine eşit olurdu. Belki yeni açık şimdiki gibi efsane olmazdı ama tüm tribünler dengeli olurdu daha simetrik görünürdü  :dontknow:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

valla ince işçilik için hiç kimse, proje plan diyemez. İnce işçilik ekip işidir. 10 kişilik ekip 5 günde bitirir, 5 kişilik ekip 15 günde bitirir.

Ekip artarsa, süre düşer. Zaten artık herşey hazır. Tak çıkar monte işler. Onlarda çok uzun sürmez sanıyorum.

Çevrimdışı JoseDemba

Tribünler çok dik burada hakem inanılmaz baskı altına girer  :ishock: Ancak Ankaradaki maçta Antep ataktayken taraftarların yarısı ıslıklıyordu yarısı tezahürat yapıyordu. Bu şekilde olmaz inşallah cehennem çukurunda da  :bandit:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gelecek sene Avrupa kupası maçları için Başakşehir gösterilemiyormuydu. Yine Olimpiyatın gösterilmesi hasılat amaçlı mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı iyimserure

kartal gol gol gol! ŞAMPİYONLUK geliyoorr!

Çevrimdışı Deniz

valla ince işçilik için hiç kimse, proje plan diyemez. İnce işçilik ekip işidir. 10 kişilik ekip 5 günde bitirir, 5 kişilik ekip 15 günde bitirir.

Ekip artarsa, süre düşer. Zaten artık herşey hazır. Tak çıkar monte işler. Onlarda çok uzun sürmez sanıyorum.
Baskan ince iscilik =para :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Baskan ince iscilik =para :)

Bulacaklar, Verecekler, Sponsor yaratacaklar, Yapacaklar!

Zamanla yarışıyorsan ve başkansan bunu yapacaksın. Şampiyonlar ligini, inönüde karşılamalıyız!!

Çevrimdışı Deniz

Zamanla yarışıyorsan ve başkansan bunu yapacaksın. Şampiyonlar ligini, inönüde karşılamalıyız!!
İnce iscilikler her turlu yetişir. Çatıyı koyalim catiyi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Eylül ayı bittiğinde ligde ilk 6 hafta oynanmış olacak. 3 maç burdan kaçırıyoruz. Ekim ayının 4'ünde 7. hafta, 18'inde 8. hafta oynanacak. Çok büyük bir değişiklik olmazsa bu haftalar da kaçacak. Yani kaçıracağımız iç saha maçı 4 oldu. 25 Ekim Pazar ve 1 Kasım Pazar günleri 9. ve 10. haftalar oynanacak. Bir aksilik çıkmazsa eğer sezonun 5. iç saha maçını mabedimizde oynarız.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı MamiReyiz_39

4'de 4 Yap Beşiktaş'ım Şampiyonluk Geliyor..Süleyman Seba kupasını Süleyman Seba'nın evlatları kaldıracak..İNŞALLAH <3
:halay: :halay: :halay: :halay:  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Factatum

Sakin olalım. :D Temkinli olmakta her zaman fayda var. Havaya girmeden tam destek verelim. Zira üç takım da boş beleş maçlarda puan kaybedebiliyor.

Çevrimdışı Karabay

yani şimdi bizim bu hafta kaybettiğimiz puanın bir anlamı kalmadı mı :)

bi şampiyon olalım o kaleciler bu stattan zor çıkar zor. kale arkaları resmen üç metre tepelerinde olacak.

ysariusta

• Ziyaretçi

Hayırdır Armağan seçim meydanında halka gaz veren parti lideri gibi..... Bilmiyorum ne kadar takip ediyorsun Başkan dün galiba bir açıklamasında futbol takımının aylık masrafını açıklamış. 110 milyon TL 8 ayda 900 milyon tl. Gelirleri şimdi net hatırlamıyorum. 100 000 000 tl civarı net işletme zararı demektir. Sırf futbol takımını bile karşılayamıyoruz yani. Anlayacağın bu stadı yoktan bulup buraya kadar getirdi yönetim.
Arkadaş bak 500 tane iletin var. toplasan 5 tane pozitif mesajın yok. Hadi sen böyle güzelsin de birde hayatın gülen yüzü var arkadaşım. Manzara ortada. Yönetici dediğin adamlar matbaada para basmıyor. Kaldı ki şimdi gelip kulübe para verecem desen UEFA buna izin vermiyor bile.
Bugüne kadar bunlarda yapılmadı demeyi sevmiyorum. Ancak bak yapılan işi görmek elinden gelen desteği vermek ve umudetmekten başka yapacak bir şey yok.
Bak ben bugün neye sevindim biliyor musun? Burada bir arkadaş canlı yayından görüntü istemiş. Bir diğeri "neden" demiş. İnternet paketim yetmedi cevabı üzerine ekran görüntüsü paylaşılmış. Bu kadar güzel adamlarla tanış olmak bile yeter.  :ok:

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çıkış kapıları dışında merdiven olmayacak değil mi yeni açık alt kat dışında?