Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017169 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

günaydın bugünün haberini ben vereyim numaralıda kiriş takılır hazırlıklar tamam gibi  :steamed:
Herkese günaydın  :) Şu tarihlerin üstünün kapalı olduğu fotoyu tekrar paylaşacak bir arkadaş var mıdır? Programın neresindeyiz en azından biraz anlamış oluruz. Tabi bir program varsa  :akuma:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Herkese günaydın  :) Şu tarihlerin üstünün kapalı olduğu fotoyu tekrar paylaşacak bir arkadaş var mıdır? Programın neresindeyiz en azından biraz anlamış oluruz. Tabi bir program varsa  :akuma:
Tarihler doğru değil

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı kadir

Çevrimdışı yigitcan1903

[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2015, 10:05:51 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2015, 10:06:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı sametbagan

-Herkese günaydın şimdi bişeyler karalayacağım öğrendiğimde ben de çok üzüldüm ama gerçekler acıdır napalım.İlk önce şunu söylemek istiyorum bu stad ne kadar gecikirse geciksin açıldığı gün bütün yapılan olumsuz eleştriler unutulup gidecek bence yorumlarınızı ona göre yapın.
-Edindiğim bilgiye göre çatı bir ayda havaya kalkacak normalde 40-45 gün sürüyormuş ama sahaya kurulan iskeleler 10 gün kazandırıyormuş.
-İşlerin yavaş ilerlemesi tamamen maddiyat başka bir sebebi yok çünkü işin başındakiler gördüğüm kadarıyla işin ehli insanlar.Para akışı fazlalaştığı zaman işlerin gününden önce biteceğine eminim yeter ki parayı bulalım
-Çatı örtüsünü Fransa'dan profesyonel dağcılar yapacak onun ne zaman biteceğini bilemiyorum şunu söyleyebilirim çatı kaplanırken altında kesinlikle çalışma olmayacak saha içersini söylemiyorum dikkat yani koltuk falan takılamayacak güvenlik amaçlı
-Ha birde biz kameranın çektiği yeri görüp işler ilerlemiyor diye düşünebiliriz ama  sıkı durun günde ortalama 350 - 400 emekçi stadımızı bitirmek için ha gayret çalışıyor bu rakam en az ortalama
 Şimdi edindiğim bu bilgilerden sonra yönetimin ne kadar zor durumlarda iş bitirmeye çalıştığını düşünürsek bence Stad ekim değil ocakta bile açılsa(gönül ağustosta açılsın ister ama) bana göre gerçekten mucize bi işe imza atılmış olacak.Eleştiri yapan arkadaşlar bence haksızlık yapıyor diye düşünüyorum gelinen sürece bakacak olursak muazzam bi özveri ve emek harcandığını görmemek için Metin Şentürk olmak lazım kusura bakmayın biraz uzattım sabrınız için teşekkür ederim

Çevrimdışı MERTG

Resimde işaretli kolonların çevresine daha önce uygulanmayan bir ilave destek uygulanıyor, sebebi ne olaki?  :alala:
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı Anıl

@anilt avrupada tuttuğum tüm takım formaları bunlar Beşiktaş ,Barcelona ,Borussia Dortmund ,Arsenal ,Juventus sıralamam bu benim :D
Benim de tuttuğum takımlar bunlar abi hepsinin formasını aldım muazzam :bandit: @Efe

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Anıl

Halat iskelesi 5 olmuş, Numaralıya bugün 2 tane kiriş takılır büyük ihtimalle :)

Çevrimdışı ahmetx

yer yokluğunda istanbul için ideal çözüm.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Forum

2 haftadan sonra rahat rahat pc den girebildim :ishock: :ishock:

@Efe nasılsın iyimisin :upto:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ErsinA.

Resimde işaretli kolonların çevresine daha önce uygulanmayan bir ilave destek uygulanıyor, sebebi ne olaki?  :alala:

onlar ilave destek değil. Kirişi kolonlara vidalarken işçiler o iskeleyi kullanıyor.  Çalışma iskelesi yani onlar destek değil.   :ok:

Çevrimdışı Erhan

Günaydın millet

Evet numaralıda hummalı bi çalışma var takılsın bugün kirişleri inşallah

Çevrimdışı MERTG

onlar ilave destek değil. Kirişi kolonlara vidalarken işçiler o iskeleyi kullanıyor.  Çalışma iskelesi yani onlar destek değil.   :ok:

Eyvallah hocam, bunca zaman takip ettim izledim ama neredeyse işin sonunda dikkatimi çekti  :) Başından beri her kiriş montajı yapılacak kolona kuruldu mu çalışma iskelesi?

Çevrimdışı Eyüp Emir

Günaydın ahali
gübaydın kadir gaziler caddesinde no.51 de mali müşavirlik ofisim var beklerim

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Emre.Guler

Bu işlem her çatı kolonuna uygulandı. Belki sen kaçırmışsındır kirişler takılırken işçilerin kullandığı iskele onlar

Çevrimdışı ahmetx

çatıda sıkıntı var anlaşılan ilerleme çok yavaş.

Çevrimdışı ahmetx

Adamı niye ifşa ettin Ahmet abi  :D
tüh ya hiç aklıma gelmedi ifşa edeceğim  :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı MERTG

Senin memleket karışık bu ara abi , sen de kayboldun ortalıktan dedim eyvah !  :steamed: @KUMANOVALI