-Herkese günaydın şimdi bişeyler karalayacağım öğrendiğimde ben de çok üzüldüm ama gerçekler acıdır napalım.İlk önce şunu söylemek istiyorum bu stad ne kadar gecikirse geciksin açıldığı gün bütün yapılan olumsuz eleştriler unutulup gidecek bence yorumlarınızı ona göre yapın.
-Edindiğim bilgiye göre çatı bir ayda havaya kalkacak normalde 40-45 gün sürüyormuş ama sahaya kurulan iskeleler 10 gün kazandırıyormuş.
-İşlerin yavaş ilerlemesi tamamen maddiyat başka bir sebebi yok çünkü işin başındakiler gördüğüm kadarıyla işin ehli insanlar.Para akışı fazlalaştığı zaman işlerin gününden önce biteceğine eminim yeter ki parayı bulalım
-Çatı örtüsünü Fransa'dan profesyonel dağcılar yapacak onun ne zaman biteceğini bilemiyorum şunu söyleyebilirim çatı kaplanırken altında kesinlikle çalışma olmayacak saha içersini söylemiyorum dikkat yani koltuk falan takılamayacak güvenlik amaçlı
-Ha birde biz kameranın çektiği yeri görüp işler ilerlemiyor diye düşünebiliriz ama sıkı durun günde ortalama 350 - 400 emekçi stadımızı bitirmek için ha gayret çalışıyor bu rakam en az ortalama
Şimdi edindiğim bu bilgilerden sonra yönetimin ne kadar zor durumlarda iş bitirmeye çalıştığını düşünürsek bence Stad ekim değil ocakta bile açılsa(gönül ağustosta açılsın ister ama) bana göre gerçekten mucize bi işe imza atılmış olacak.Eleştiri yapan arkadaşlar bence haksızlık yapıyor diye düşünüyorum gelinen sürece bakacak olursak muazzam bi özveri ve emek harcandığını görmemek için Metin Şentürk olmak lazım kusura bakmayın biraz uzattım sabrınız için teşekkür ederim