Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018186 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar bugün Başkan bir organizasyona katıldı. Biz çıkışta falan yakalayıp bişeyler sorabilir miyiz derken hiç keyfimiz kalmadı. Çünkü çok keyifsiz, üzgün ve endişeli bi hali vardı. Ağzından kelimeler zorla döküldü. Allah hayır etsin, umarım sadece liderliği kaybetmek olsun sebebi.  Üzüldüm, biraz yıpranmış. Divan'daki enerjinin 30 da 1 bile yoktu. Gelecek hedefleri falan soruldu, sadece şu 4 hafta bitsin, diyebildi. Stad için de Eylül 15 ten itibaren girmek istiyoruz dedi. Ekim olur mu dendiğinde, bunları telaffuz etmiyoruz deyip kapattı sadece.

bencede eylülde gireriz tam bitmez herşey ama saha ve tribünler hazır olacak eylül sonuna doğru ilk maç oynanır inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

bizim saha kenarları da böyle eğimli olacak  :halay:

Çevrimdışı pascal26

bencede eylülde gireriz tam bitmez herşey ama saha ve tribünler hazır olacak eylül sonuna doğru ilk maç oynanır inşallah :)
Amin @Efe. Yarın Uefa'yı kazasız atlatalım stad tarihi çok umrumda değil artık açıkçası.  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

evet kamera asagida yeride super prekasti ayri onun genişliği belli zatenn :)
Tam ordan bi foto bekliyoruz o zaman :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Arkadaşlar  1. Kat yüksekliği 1.kat eğimi 2.kat yüksekliği 2. Kat eğimi gibi özelliklere göre bizim stadyuma hangi stad benziyo hiç araştıran varmı

Çevrimdışı cagdas44

Ankaradaki maçlara gelmedin mi @cagdas44 stada gideceğin günü saati bildir özelden belki bizde oralarda oluruz. Epeydir bende göremedim. Belki rastlaşırız. Hac için önkayıtlar kapandı mı sorman lazım.  :D

Yok @Yunus abi gelemedim yoğun bir ders dönemindeyim pek hareket etme şansım olmadı. Gün saat konusunda şuan benimde fikrim yok SOLOTÜRK gösterileri var onlara göre bir ayarlama yapacağım :)

Abi hac kayıtları dolduysa umre yaparız olmazsa niyet önemli der yinede o güzelliği görürüz :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok @Yunus abi gelemedim yoğun bir ders dönemindeyim pek hareket etme şansım olmadı. Gün saat konusunda şuan benimde fikrim yok SOLOTÜRK gösterileri var onlara göre bir ayarlama yapacağım :)

Abi hac kayıtları dolduysa umre yaparız olmazsa niyet önemli der yinede o güzelliği görürüz :)
SOLOTÜRK adamdır :ok: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

ilk kez göreceksen yüzü kaslarını ısıtmadan gitme, en azından çene kaslarını çalıştır. Sakız falan çiğne giderken. Çok fena  :nerd:

Çevrimdışı Anıl

Amin @Efe. Yarın Uefa'yı kazasız atlatalım stad tarihi çok umrumda değil artık açıkçası.  :)
UEFA ? :alala:

Çevrimdışı Factatum

UEFA lisansları tehlikede olan takımlar içerisinde Beşiktaş da var. Bu sene avrupaya gidemeyebiliriz. Öyle bir ihtimal mevcut.   

Çevrimdışı kadir

UEFA lisansları tehlikede olan takımlar içerisinde Beşiktaş da var. Bu sene avrupaya gidemeyebiliriz. Öyle bir ihtimal mevcut.
Kardeşim biz anlaşma yaptık ya uefayla 2019 kadar bizlik bişey yok asıl gsliler korksun

Çevrimdışı cagdas44

ilk kez göreceksen yüzü kaslarını ısıtmadan gitme, en azından çene kaslarını çalıştır. Sakız falan çiğne giderken. Çok fena  :nerd:

İlk olacak abi ama hazırlıklıyım  :ok:

Büyüklük konusundaki ölçüler ve 3D yi zihnimde oturttum :) ama tabii burası Beşiktaş ne olacağı belli olmaz :)

Çevrimdışı Factatum

Ben bu haberin yalancısıyım. İnşallah böyle bir faciayı tekrar yaşamayız. Artık yürek dayanmaz bu drama.
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2015, 00:29:45 Necmi ]

Çevrimdışı kadir

Ben bu haberin yalancısıyım. İnşallah böyle bir faciayı tekrar yaşamayız. Artık yürek dayanmaz bu drama.

Kaynak hürriyetse be beklenirki fenerin tetikçi gazetesi :)
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2015, 00:30:02 Necmi ]

ysariusta

• Ziyaretçi

beyler Takımla ilgili sayfalarımız mevcut  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

kardeşim bıkmadan usanmadan bu Beşiktaş düşmanı gazetelerin linklerini neden buraya yapıştırıp hit kazandırıyorsunuz
bunların yaptıkları bütün Beşiktaş haberleri bize zarar vermek içindir sayfalarına bile girmemeniz gerekirken birde linklerini yayıyorsunuz :bandit: @Factatum
burda kolayca yasaklarım linklerini ama bunu benim zorlamamla sansürcü zihniyetle değil sizin gönülden yapmanız gerekir artık protesto etmeyi öğrenin
lig tv nin yanlı tutumundan şikayet ediyorsunuz almayacaksınız bu tip yanlı basını okumayacaksınız bunların anladığı dil bu boykot etmezseniz şikayette etmeye hakkınız olmaz 7 yıldır lig tv almıyorum yıllar vardır o gazetenin sayfasını tıklamadım hem Beşiktaş düşmanlığı yapıp hemde benim sırtımdan geçinemezler kimin borusunu öttürüyorlarsa gitsinler onun sırtına binsinler

Çevrimdışı Factatum

@Necmi

Bu haber tüm spor basınında yeraldı. Hürriyet'i de örnek diye alıntıladım.

Basının bize mesafeli ve maksatlı olduğu kesin. Yıllardır şikayet ettiğimiz bir mevzu bu. Yıllardır boyalı spor basınını ve diğer kanatta tarafını açıkça belirlemiş olanları evime sokmuyorum. Bir tarafta amacı çok belli yayıncı kuruluş; diğer tarafta elindeki mezroyu fenerin maçlarına göre biçen  yorumcu; diğer tarafta hoayda çeken, medyumculuk yapan siyaset yazarları ve hakem eskisi. Türk futbolunun hamuru bu, pişen şey de ona göre bir şey olacak elbette.

Bir şeylerden haberdar olmak için pek fazla seçeneğimiz de yok. Asgari nitelikleri karşılayalara şüpheyle kulak veriyoruz. Her okuduğuna inanan değil, her okuduğunu sorgulayan olmaya gayret ediyoruz.

Gönülden bağlıyız bu renklere. İlgimiz ve sevgimizden bu saatte oturmuş forumda klavye tıkırdatıyorsak, bu çaba yeni bir şeyler öğrenmek için. Yani kafamızı kuma gömüp de yaşayamayız ki! 

Ayar vermeye çalışmadan önce, bir de böyle düşünmek gerek.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bir haberi vermek istiyorsanız en uygun yöntem haberi buraya kopyalamaktır
burası büyük bir forum ve burda birinin linkinin geçmesi o siteye ciddi avantaj verir
bize dost olanların linklerini tabiki paylaşırız ama sürekli bize düşmanlık yapanların buralarda linklerini geçirerek hem hit vermiş oluyorsunuz
hemde google sıralamasındaki yerini yükseltiyorsunuz yani iyilik yapıyorsunuz zaten bu tip haberleri yapmalarınında nedeni bu haber yapıyorlar yayıyorsunuz hit kazanıyorlar bu sefer daha fazlasını yapıyorlar gene yayıyorsunuz bu böyle devam ediyor ve onların menfaatine çalışan bir döngünün içine girmiş oluyorsunuz

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Bugün Mersin Stadı'nın çatısını inceledim  :D Sanırım bizim iç şeffaf halka buna benzer birşey olacak.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Bu haber tüm spor basınında yeraldı. Hürriyet'i de örnek diye alıntıladım.

Basının bize mesafeli ve maksatlı olduğu kesin. Yıllardır şikayet ettiğimiz bir mevzu bu. Yıllardır boyalı spor basınını ve diğer kanatta tarafını açıkça belirlemiş olanları evime sokmuyorum. Bir tarafta amacı çok belli yayıncı kuruluş; diğer tarafta elindeki mezroyu fenerin maçlarına göre biçen  yorumcu; diğer tarafta hoayda çeken, medyumculuk yapan siyaset yazarları ve hakem eskisi. Türk futbolunun hamuru bu, pişen şey de ona göre bir şey olacak elbette.

Bir şeylerden haberdar olmak için pek fazla seçeneğimiz de yok. Asgari nitelikleri karşılayalara şüpheyle kulak veriyoruz. Her okuduğuna inanan değil, her okuduğunu sorgulayan olmaya gayret ediyoruz.

Gönülden bağlıyız bu renklere. İlgimiz ve sevgimizden bu saatte oturmuş forumda klavye tıkırdatıyorsak, bu çaba yeni bir şeyler öğrenmek için. Yani kafamızı kuma gömüp de yaşayamayız ki! 

Ayar vermeye çalışmadan önce, bir de böyle düşünmek gerek.

yok kimseye ayar vermek haddime değil bir bilgilendirme yapmanın farklı yollarıda var en temizi yazıyı kopyalamak ama link vermek ciddi anlamda oraya menfaat sağlıyor bu konuda emin ol buraya yapıştırdığın bir linkte en az 30000 kişiyi gönderirsin oraya bu onlara hit sağlar birde burda adı geçtiği için artı avantaj sağlar
kaldıki bu gazete asgari nitelikleri bile taşımıyor Beşiktaş düşmanlarını bir liste yapsan bu gazete listede bir numaraya oturur Beşiktaşla ilgili hiç bir iyi haberi sayfalarında yazmaz ama sürekli Beşiktaşı kötüleme ve bir şeyler iyi giderken taş koyma gibi bir misyonu vardır ne yapalım burda ekmeğine yağmı sürelim seni ikaz ettim zaten bilseydin gelipte burda linkini paylaşmazdın bu tipleri en azından Beşiktaş sayfalarında ödüllendirmeyelim onların sayesinde bir şey öğreneceğime bırak karanlıkta kalalım @Factatum

Çevrimdışı Efe

Bugün Mersin Stadı'nın çatısını inceledim  :D Sanırım bizim iç şeffaf halka buna benzer birşey olacak.

fotoyu daha ters koyamazmışsın kafam  döndü :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GökhanG

Benim kafama takılan bişey var. tıka basa stad dolu olduğunda locadakiler stadı nasıl görecek? Bide sizce bu stad cidden Eylül ayında biter mi?malum iş programına göre hareket ediliyor o programa göre eylülde mi bitiyor :alala:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Efe

@anilt avrupada tuttuğum tüm takım formaları bunlar Beşiktaş ,Barcelona ,Borussia Dortmund ,Arsenal ,Juventus sıralamam bu benim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Benim kafama takılan bişey var. tıka basa stad dolu olduğunda locadakiler stadı nasıl görecek? Bide sizce bu stad cidden Eylül ayında biter mi?malum iş programına göre hareket ediliyor o programa göre eylülde mi bitiyor :alala:

eylül sonu bitmesi gerekiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK