Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016146 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı harunmustak

Nasılsınız arkadaşlar, bugün stad için neler yapıldı?
armağan biraz hafriyat alındı. numaralının arkasında kiriş için hazırlık yapıldı ama koymadılar iskele bekliyor olabilirler. numaralınıın önünde halat için iskele çalışması yapıldı sanırsam 4 tane koyuldu. numaralı üst düz prekastlardan koydular.
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

ysariusta

• Ziyaretçi

Nasılsınız arkadaşlar, bugün stad için neler yapıldı?
Sen stada gidecektin noldu o iş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

armağan biraz hafriyat alındı. numaralının arkasında kiriş için hazırlık yapıldı ama koymadılar iskele bekliyor olabilirler. numaralınıın önünde halat için iskele çalışması yapıldı sanırsam 4 tane koyuldu. numaralı üst düz prekastlardan koydular.

Teşekkürler.

Çevrimiçi Necmi

@keremfrat1  teşekkür ederiz az olduğu için buraya yükledim birde araya eski karışmış olabilir :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bu stadyum İNŞALLAH bitecek.bahçedeki salatalar canlarını nereye saklayacak😄😄😄

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet67

İlk fotoğraf kameranın bulunacağı yerden galiba. Açısı güzel ben beğendim :)

Çevrimdışı keremfrat1

Fotoğraf lar karismis olabilir :) ama persembe inşallah stadayim :)

Çevrimdışı kralkartal

Yeni üyelerimiz için faydalı olacağından dataları güncelledim.
cokta onemli degil ama tokide 198 degil 217 loca var
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 20:42:28 kralkartal ]

Çevrimdışı Anıl

İlk fotoğraf kameranın bulunacağı yerden galiba. Açısı güzel ben beğendim :)
Kamera daha aşağıda olur abi fotoğraf biraz yukarıdan çekilmiş :tabe:

Çevrimdışı keremfrat1

Kamera daha aşağıda olur abi fotoğraf biraz yukarıdan çekilmiş :tabe:
evet kamera asagida yeride super prekasti ayri onun genişliği belli zatenn :)

Çevrimdışı cagdas44

Yoğun oryantasyon programı sonrasında herkese yeniden merhaba :)

Hafta sonu İstanbul'da olacağım Cumartesi ya da Pazar stadı görmeyi umuyorum :) @Yunus abi kadar olmasak da bir hac yapalım :)

İstanbuldakiler Ankara'dan bir şey ister misiniz :)

Çevrimdışı samet67

@keremfrat1 stada gittiğinde oradan bi foto çekersin artık tam olarak nasıl görünecek kameradan bi bakalım  :eyes

buyuk gun haftaya o zaman  :evillol:

Efe, Hiç kimsenin girmediği, hiç kimsenin giremediği yerlere, araştırmacı kullanıcı olarak girmeyi deneyeceğim.. Kanımda var bu araştırmacı ruh  :lol: :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 stada gittiğinde oradan bi foto çekersin artık tam olarak nasıl görünecek kameradan bi bakalım  :eyes
:ok: :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Yoğun oryantasyon programı sonrasında herkese yeniden merhaba :)

Hafta sonu İstanbul'da olacağım Cumartesi ya da Pazar stadı görmeyi umuyorum :) @Yunus abi kadar olmasak da bir hac yapalım :)

İstanbuldakiler Ankara'dan bir şey ister misiniz :)
Ankaradaki maçlara gelmedin mi @cagdas44 stada gideceğin günü saati bildir özelden belki bizde oralarda oluruz. Epeydir bende göremedim. Belki rastlaşırız. Hac için önkayıtlar kapandı mı sorman lazım.  :D

Çevrimdışı ZEKI

Ankaradaki maçlara gelmedin mi @cagdas44 stada gideceğin günü saati bildir özelden belki bizde oralarda oluruz. Epeydir bende göremedim. Belki rastlaşırız. Hac için önkayıtlar kapandı mı sorman lazım.  :D
:ok: :ok:

Çevrimdışı KUMANOVALI

hımmm bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sor @KUMANOVALI  ya anlatsın sana  :D

Arkadaşlar selam

Bayadır iş yoğunluğumdan dolayı giremiyorum

@Necmi abi detaya girersem ban yerim. :)

Kısaca evlenmeyim

Kendi açımdan şahtim şahbaz oldum
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

Efe, Hiç kimsenin girmediği, hiç kimsenin giremediği yerlere, araştırmacı kullanıcı olarak girmeyi deneyeceğim.. Kanımda var bu araştırmacı ruh  :lol: :lol:
:lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

doğru olursa senin ağzını mübarek ilan ederim @Oktay

ama olmadı tersi için ne ilan ederdin abi?:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı pascal26

Arkadaşlar bugün Başkan bir organizasyona katıldı. Biz çıkışta falan yakalayıp bişeyler sorabilir miyiz derken hiç keyfimiz kalmadı. Çünkü çok keyifsiz, üzgün ve endişeli bi hali vardı. Ağzından kelimeler zorla döküldü. Allah hayır etsin, umarım sadece liderliği kaybetmek olsun sebebi.  Üzüldüm, biraz yıpranmış. Divan'daki enerjinin 30 da 1 bile yoktu. Gelecek hedefleri falan soruldu, sadece şu 4 hafta bitsin, diyebildi. Stad için de Eylül 15 ten itibaren girmek istiyoruz dedi. Ekim olur mu dendiğinde, bunları telaffuz etmiyoruz deyip kapattı sadece.

Arkadaşlar  1. Kat yüksekliği 1.kat eğimi 2.kat yüksekliği 2. Kat eğimi gibi özelliklere göre bizim stadyuma hangi stad benziyo hiç araştıran varmı