Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016243 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı samet67

Üstadlar sağdaki tırda yüklü olan şey nedir? Sanırım çatıyla alakalı bir şey değil. @Efe @Necmi
@Factatum Fotoğrafı silsen iyi olur yoksa yorumun silinir zaten.

Çevrimdışı serti67

valla ne olduklarini tam cozemedim catiyla alakali olacagini sanmiyorum
dunde yazdım onlar sarı vınc ıcın agırlık bencee vınclerın arkasına agırlıklar konuyorr cok agır malzeme kaldırırken sanrım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

Yeni üyelerimiz için faydalı olacağından dataları güncelledim.
@ahmetx abi biraz daha büyük boyutta atabilir misin küçük biraz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 19:33:26 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kale arkası tribünü kale çizgisi seviyesinde mi başlayacak yoksa TT Arena'daki gibi tribün biraz üstten mi başlıyor..
Bilgilendirirseniz sevinirim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi ,o kirişler eğer yeni açık tarafına aitse sıkıntılı kirişin durumu düzeltildikten sonra takılacak olabilir.Bir de biliyorsun kirişler takılmadan önce güvenlik ağları vs kuruluyor ondan sonra takılıyor.Bu yüzden bekleniyor olabilir..
Teşekkür ederim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

@Factatum Fotoğrafı silsen iyi olur yoksa yorumun silinir zaten.
Halledildi, arkadaslar sizden ricamiz olacak. Dunde @Altuğ arkadasimizda belirtmisti. Siz o siteden fotografi paylasiyorsunuz, sonra bizim kulaklarimiz cinliyor. Fotograflari kaldirmak zorunda kaliyoruz. Anlayisiniza tesekkurler

Çevrimdışı ZEKI

Kale arkası tribünü kale çizgisi seviyesinde mi başlayacak yoksa TT Arena'daki gibi tribün biraz üstten mi başlıyor..
Bilgilendirirseniz sevinirim
Benim bildigim hep soylenen ilk siraya oturan kisinin bastigi yer, stad zemininden 30-40cm asagida olacakti.

Çevrimiçi Necmi

Üstadlar sağdaki tırda yüklü olan şey nedir? Sanırım çatıyla alakalı bir şey değil. @Efe @Necmi
hangi tırdan bahsediyorsun ben tır falan görmedim :alala: @Factatum

Çevrimdışı murat

hoşgeldin :D
burdaki evli arkadaşları ve evlenecek olanları gördükçe bekarlık sultanlıktır diyorum
beni örnek evli gösterebilirsin @Necmi abi :D
hoşgeldin :D
burdaki evli arkadaşları ve evlenecek olanları gördükçe bekarlık sultanlıktır diyorum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Benim bildigim hep soylenen ilk siraya oturan kisinin bastigi yer, stad zemininden 30-40cm asagida olacakti.
kim söylüyor :alala: @ZEKI

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Nasılsınız arkadaşlar, bugün stad için neler yapıldı?

Çevrimdışı ahmetx

tribün yüksekliği 33 metre :D @ahmetx
kesit plana göre evet temel betonundan itibaren 33-34 m , bu 30,4 m 1.sıradan itibaren @Necmi abi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

kesit plana göre evet temel betonundan itibaren 33-34 m , bu 30,4 m 1.sıradan itibaren @Necmi abi
yok yok çim zeminden itibaren öyle :D
bakma sen projeye :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

koltuk dizaynında muhtemelen damalı veya üst siyah alt beyazdan biri olacak , armalı benim gönlümde kalır ....
Başkan adayları için propaganda malzemesi almalı koltuk olur artık

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Başkan adayları için propaganda malzemesi almalı koltuk olur artık
armalı yaparlarsa bu stada laf edilecek eski açık yükseklik hariç hiç bir şey kalmaz  :D

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Oktay

Mersin gs 2-1 yenecek
Maçta 1 kırmızı kart var
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 19:40:32 Oktay ]

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Necmi