Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

hımmm bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sor @KUMANOVALI  ya anlatsın sana  :D

arkadaşlar evlilik çok önemlidir.özellikle ilk 6 ay çok önemlidir.sonraki 6 ay daha da önemlidir.ondan sonraki 6 ayların önemini ise tahmin bile edemezsiniz...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar evlilik çok önemlidir.özellikle ilk 6 ay çok önemlidir.sonraki 6 ay daha da önemlidir.ondan sonraki 6 ayların önemini ise tahmin bile edemezsiniz...
söylediği doğru ilk 3 altı ay çok önemli
sonraki altı ay boşanmanın önemi başlıyor :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İnşaattan hele stad inşaatından hiç anlamam ama bazen son vitesteler bazen motor boşta çalışıyor gibi. Düşünüyorum neden beklemek zorunda kalırsın ? Örneğin imalat geldikçe yerine takarsın diyeceğim ama çatı kolonları takılmış, korkuluklar takılmış fakat kirişler yeni açık arkasında yerde bekliyor. Vardır bir bildikleri diyorum da keşke biz de bilebilsek. Haaaa şimdi sakın yönetimin işi gücü yok seni mi bilgilendirecek demeyin sakın. Sorumu foruma yöneltiyorum ben . Yönetime ise minnettarım, stad ne zaman biterse bitsin .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

değişti o :D
ona görede tribünle çatı arası 7 metreydi :bandit:
şimdi dört metreye düştü 3 metre nereye gitti sence :evillol:  @ahmetx
sıra sayısı mı arttı yani @Necmi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anıl

bak bu konuyu ne sen sor nede ben söyleyeyim :alala: @ahmetx
Hani istediğimiz soruyu sorabiliyoduk @Necmi abi :iscrewy: :iscrewy: :D :D

Çevrimdışı gkn190334

Bu stad Beşiktaş tarihi için gelecek yıllar çok önemli olmalı.Juventusun yeni stad ile yaptığı gelişmeyi Beşiktaş olarak yapmalıyız.Basın ve tv giderek kaybolmaya yüz tutan imajımızı yeniden hatta gs ve fb nin üzerine çıkmalıyız.Evet bunlar gerçekçi hedefler .sadece buna plan ve vizyon gerekir.Mevcut yönetim bunu planlama olarak eksiklerine rağmen yapma gayretinde bulundu ama diğer iki kulübün vizyon seviyesine henüz ulaşamadık.Biz Galatasaraylıların fb olmasın bjk olsun Fenerbahçelilerin gs olmasın Beşiktaş olsun sohbetlerinden çıkmalıyız.Kimsenin ikinci takımı değil türkiyenin tek büyüğü olmalıyız.Bu yıl çok önemli şampiyonluk ilerleyen yılların habercisi olabilir.Evet o sene bu sene ...

Çevrimiçi Necmi

Hani istediğimiz soruyu sorabiliyoduk @Necmi abi :iscrewy: :iscrewy: :D :D
istediğiniz soruyu sorabilirsiniz sormayın diyenmi var :bandit:
hepsine cevap vereceğim dedimmi :alala:

Çevrimdışı Anıl

:o_o: :o_o: :pes

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hooaaydaaaaaa
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu stad Beşiktaş tarihi için gelecek yıllar çok önemli olmalı.Juventusun yeni stad ile yaptığı gelişmeyi Beşiktaş olarak yapmalıyız.Basın ve tv giderek kaybolmaya yüz tutan imajımızı yeniden hatta gs ve fb nin üzerine çıkmalıyız.Evet bunlar gerçekçi hedefler .sadece buna plan ve vizyon gerekir.Mevcut yönetim bunu planlama olarak eksiklerine rağmen yapma gayretinde bulundu ama diğer iki kulübün vizyon seviyesine henüz ulaşamadık.Biz Galatasaraylıların fb olmasın bjk olsun Fenerbahçelilerin gs olmasın Beşiktaş olsun sohbetlerinden çıkmalıyız.Kimsenin ikinci takımı değil türkiyenin tek büyüğü olmalıyız.Bu yıl çok önemli şampiyonluk ilerleyen yılların habercisi olabilir.Evet o sene bu sene ...
Juventus örneğine çok katılamayacağım. Juventus sonuç olarak bakınca doğru bir örnek ama statla beraber oluşan bir durum değil, İnter Ve Milan resmen tarihlerinin en kötü dönemlerini yaşıyorlar. Ayrıca Juventus İtalya'nın her zaman en önemli ve en zengin takımı olmuştur 2.lige düştü diye bir anda silip atamayız. Juventus'un sahibi olan aile Agnelli ailesi ki italyanın en büyük ailesi. Bizim durumumuz bundan farklı, stat sadece belli başlı şeyler için araç olacak, önemli olan stattan gelecek parayla doğru bir yapılanma kurmak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal1903

koltuk ihalesi yapılmadı ya,neye göre koltuk siparişi verecez   :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Eyüp Emir

Kombineyi 429 bloktan alan varmi?
ben ve 2 oğlum  409 blok 21.sıra  10-11-12 koltuk sanki takılanlar bizim ki gibi değilsede benim diye sevineyim  :sevinc

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

İnşaattan hele stad inşaatından hiç anlamam ama bazen son vitesteler bazen motor boşta çalışıyor gibi. Düşünüyorum neden beklemek zorunda kalırsın ? Örneğin imalat geldikçe yerine takarsın diyeceğim ama çatı kolonları takılmış, korkuluklar takılmış fakat kirişler yeni açık arkasında yerde bekliyor. Vardır bir bildikleri diyorum da keşke biz de bilebilsek. Haaaa şimdi sakın yönetimin işi gücü yok seni mi bilgilendirecek demeyin sakın. Sorumu foruma yöneltiyorum ben . Yönetime ise minnettarım, stad ne zaman biterse bitsin .
@Hasan Tahsin abi ,o kirişler eğer yeni açık tarafına aitse sıkıntılı kirişin durumu düzeltildikten sonra takılacak olabilir.Bir de biliyorsun kirişler takılmadan önce güvenlik ağları vs kuruluyor ondan sonra takılıyor.Bu yüzden bekleniyor olabilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Factatum

Üstadlar sağdaki tırda yüklü olan şey nedir? Sanırım çatıyla alakalı bir şey değil. @Efe @Necmi
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 18:33:27 ZEKI ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı Efe

Üstadlar sağdaki tırda yüklü olan şey nedir? Sanırım çatıyla alakalı bir şey değil. @Efe @Necmi
valla ne olduklarini tam cozemedim catiyla alakali olacagini sanmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

ağır tonajlı vincin ağırlık zımbırtıları adına her ne deniyorsa.

Çevrimdışı ahmetx

Yeni üyelerimiz için faydalı olacağından dataları güncelledim.
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 19:33:55 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum