Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013213 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bursa'nin korkuluklarla cok dalga gecmeyelim bence, bizimkiler de bana ayni gibi geldi. Ayakta durulmasi dusunulerek yapmamislardir heralde, cok sacma olur.

@keremfrat1 kardesim, stattaysan masait oldugunda bi baksan aslinda super olur.
yok onlarinki farkli bizde ust kattaki tum koltuklarin arkasinda olacak onlar bi kac sirada bir ve cok yukaek koymuslar ust katlar cok dik aldatmasin tam oturdugunda kol koyma yuksekliginde demirler
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 14:21:00 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda hareket varr dısardada vınc yukseldı kirişmi takılcak ecepp
baska bi eylem yapma ihtimali yok iskele koyup kiris takacaktir ugarasiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

senın elf gozlere ıhtıyac var bı baksan yaa su eskı acıkta tm ortaarda kı localara cerceve takılmıs gıbı cam yansıması var dogrumudurr kapılar takılmıs gıbı enazında
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ensdndr

Bu stadyum bitecek elbet ama bizde o vakte kadar balataları sıyıracağız herhalde. Bir insan bir değişiklik olmayacağı halde günde 5 kere web sitesinden izler mi yahu ?   :by2:
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı UU1903

yok onlarinki farkli bizde ust kattaki tum koltuklarin arkasinda olacak onlar bi kac sirada bir ve cok yukaek koymuslar ust katlar cok dik aldatmasin tam oturdugunda kol koyma yuksekliginde demirler

Sen diyorsan dogrudur :tabe:
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı SDemirsoy

iskele var zaten abi yoksa yanlış mı görüyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

senın elf gozlere ıhtıyac var bı baksan yaa su eskı acıkta tm ortaarda kı localara cerceve takılmıs gıbı cam yansıması var dogrumudurr kapılar takılmıs gıbı enazında
bakayim 1 dk
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı smtcglr

Stad içinden hiç foto gelmiyor bu aralar  :alala:

Çevrimdışı serti67

bakayim 1 dk
gunes ısı varken daha nettı sımdı senın elf gozlerde goremz karanlıkolmuss ama sameete aynı seyı gordu tabı samaet bu  :D :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erhan

Kolon etrafı iskele yapılmış beyazlarla uğraşmıcaklar galiba

Çevrimdışı Efe

bazilarina takipmis sanki ama net belli degil bu arada kiris icin hazirlik baslamis ama iskele daha koymamislar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

17 NİSAN - 11 MAYIS GENEL DEĞİŞİM  fotolar twitterdan via:@yeniinonustadi

(Tüm kirişler bittiğinde gif yapmak için pusudayım inşAlllah kısa zamanda görürüz)

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı kyiv

Sahanın içindeki toprak malzemeyi kamyonlar boşaltmaya devam ediyor. Bu gidişle hafta sonuna kadar sahayı düzleyecekler.

Çevrimdışı Efe

Kolon etrafı iskele yapılmış beyazlarla uğraşmıcaklar galiba
olma ihtimali yuksek sanki dedigin gibi yapacaklar ortada beyaz iskele yok cunku
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Öncelikle Herkese merhaba 1 haftadır forumu takip etmeye çalışıyorum ve sonunda üye oldum . Adım Birkan ve yaşım 18 belirtin demişsiniz. İstanbul da oturuyorum.

Hoşgeldin @birkanmaraz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

@Necmi abi forumun üye sayısı kaç oldu abi? merak ettim.

Dün bir arkadaşa istediğini sor korkmana gerek yok demişsin  :evillol:  o gazla soruyorum.

An itibarı ile 1788 Üye 1903 'e kalan 115  :tyson:

Çevrimdışı harunmustak

bu alacalıyı anlamıyorum. şuan çatıcılar tam başlamamışken takın merdiven basamaklarını gidin. niye takmıyorsunuz tin tin tin bitmezki. yarın çatıcılar halat sercez dicek ee merdivenler yapılmadı plana göre gitcez. saçlarımız beyazladı  :s20:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ahmetx

koltuk dizaynında muhtemelen damalı veya üst siyah alt beyazdan biri olacak , armalı benim gönlümde kalır ....

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

An itibarı ile 1788 Üye 1903 'e kalan 115  :tyson:

1903. üyeye hediye verilmesi gibi bir mevzular dönüyordu.. bu hediye işini 1903 kişi arasından seçsek belkide daha çabuk katılım sağlanır...dimi @Necmi abi...

Çevrimdışı ahmetx

bu alacalıyı anlamıyorum. şuan çatıcılar tam başlamamışken takın merdiven basamaklarını gidin. niye takmıyorsunuz tin tin tin bitmezki. yarın çatıcılar halat sercez dicek ee merdivenler yapılmadı plana göre gitcez. saçlarımız beyazladı  :s20:
iz inşaat alacalıdan farklı mı sence onlarda tin tin ....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

koltuk dizaynında muhtemelen damalı veya üst siyah alt beyazdan biri olacak , armalı benim gönlümde kalır ....
Damalı güzel görünmüyor
Bu arada kapasite neden 43.903  :naughty: :evillol:

Çevrimdışı harunmustak

iz inşaat alacalıdan farklı mı sence onlarda tin tin ....
iz inşaata hak vermek lazım. fransadan ekip gelecek kadro gelecek kurulucak zaman alıyor. ayrıca geçte kalacaklarını sanmıyorum. ama alacalı zaten ekip şantiyede. bitirin gidin işte. 
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...