Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013018 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Aram

çimler 12-17 temmuz arası takılcakmış. 80 günde de oynanır hale gelirmiş. arkadaşın kuzeni o firmada çalışıyormuş. ondan aldım bilgiyi.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı serti67

hava 20:00dan sonra kararıyor ama statta ısler 18 son buluyo gün ışığından faydalanamıyoruz sankı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Kartal Ç

çimler 12-17 temmuz arası takılcakmış. 80 günde de oynanır hale gelirmiş. arkadaşın kuzeni o firmada çalışıyormuş. ondan aldım bilgiyi.
tohum ekme şeklinde mi hazır rulo şeklinde mi acaba?

Çevrimdışı guney_k

umarım seyirci korkulukları böyle yüksek ve düz olmaz

alçak ve seyirciye doğru eğimli olur

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/30/Allianz-Arena-Rang.3.JPG/1024px-Allianz-Arena-Rang.3.JPG

Komediye bak adamlar göz hizasına yapmışlar demiri  :evillol:

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Aram

tohum ekme şeklinde mi hazır rulo şeklinde mi acaba?
onu da sorarım ama tahminim ekilicektir

Çevrimdışı yldrmaydn

umarım seyirci korkulukları böyle yüksek ve düz olmaz

alçak ve seyirciye doğru eğimli olur

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/30/Allianz-Arena-Rang.3.JPG/1024px-Allianz-Arena-Rang.3.JPG

açıkçası fotolarda ve daha önce kapalı alttaki örnek modelde demir oldukça yüksek. umarım bursadaki gibi bir hata yapılmaz.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı serti67

daha cım ıhalesı yapılmadı hangı sırketmıskı buuu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

onu da sorarım ama tahminim ekilicektir
Bir de şirket ismi alabilirsek harika olur  :)

Çevrimdışı Aram

daha cım ıhalesı yapılmadı hangı sırketmıskı buuu
desso. evet ihale yapılmadı ama anlaşılmış büyük oranda. arkadaşım beni trollemiyosa ki pek yapmaz öyle dedi yani. kuzeni o firmada çalışıyomuş ona da o demiş.

Çevrimdışı serti67

desso. evet ihale yapılmadı ama anlaşılmış büyük oranda. arkadaşım beni trollemiyosa ki pek yapmaz öyle dedi yani. kuzeni o firmada çalışıyomuş ona da o demiş.
ınsallh trollememıstır he olede yapsa kendı bılır sonucta bı fırma yapıcak bu cımlerııı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Anıl

Pek troll olduğunu sanmıyorum eğer trollse de elinde iş planı olan bir troll :D

Çevrimdışı Aram

benimki sadece duyum yani. kesin bişey diyemem bende. zaten en iyisi desso bildiğim kadarıyla. arkadaşımda beşiktaşlı trollemez heralde beni.  :evillol:

Çevrimdışı serti67

Pek troll olduğunu sanmıyorum eğer trollse de elinde iş planı olan bir troll :D
en tehlıkleısı egıtımlı trolll  :lol: :lol:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı CrossBoy

Bu çatıcılar neden çalışmıyor bilen biri varsa izah edebilir mi :akuma:

Kiriş takmıyorlar madem bari şu halatların geleceği yerlere tahtaları falan serseler , iskeleleri yapsalar neden yapılmıyor , neden böyle boşa harcanıyor günler :s20: :s20:

Çevrimdışı Aram

valla desso grassmaster dedi arkadaşım. bir firma mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum. araştırmadım açıkçası

Çevrimdışı Sedat_BJK

Koltuklari dosemeye boyle ulu orta baslamazlar heralde degil mi?

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı birkanmaraz

Öncelikle Herkese merhaba 1 haftadır forumu takip etmeye çalışıyorum ve sonunda üye oldum . Adım Birkan ve yaşım 18 belirtin demişsiniz. İstanbul da oturuyorum.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Öncelikle Herkese merhaba 1 haftadır forumu takip etmeye çalışıyorum ve sonunda üye oldum . Adım Birkan ve yaşım 18 belirtin demişsiniz. İstanbul da oturuyorum.
Hosgeldin kardesim.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ErsinA.