Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011510 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

ama zaten cevabı bilinen sorulardı bunlar Armağan söylenmemiş şeyler değilki hepsi biliniyor sen hiç konuşulmamış gizleniyormuş gibi söylüyorsun
ne dendi fransız mühendis kadrosu geldi emekçiler gelecek şu an onların barınabilmesi için mobilizasyon yapılıyor
halatların hazır olduğu bir ay önce söylendi bu haber bir çok kaynaktan geldi bu kaynaklardan biride direk iz inşaat mühendisleri
koltuk dizaynı belli olabilir olmuşturda büyük ihtimal her şeyi hazırdır ama belki tartışmaya açmak istemiyorlar koltuk için demiyorum ama bir çok konuda bilgilenmek istiyoruz haklı yere ama unutmayalım bilgilenmesini istemediğimizde bir çok insan var belki senin için açıklanması önemsiz olan bir bilgi başkaları için altın değerinde olabilir çünkü sen o bilgiyi sadece merak ettiğin için istiyorsun ama diğerleri bunu kullanmak için istiyor mesela aylardır çatı projesini neden açıklamıyorlar diye burda veryansın ettik peki şimdi anladık değilmi neden aylar öncesi açıklanıpta tartışmaya açılmadığını şimdi müdahale edilemeyecek noktada olan bir iş aylar önce müdahale edilebilir bir durumdaydı ne yapsalardı taraftar merak ediyor diye ayağımıza kurşun mu sıksaydık koltuk işinde ne var deme sakın şimdi bende demeyeyim ama ne olduğunu burda hepimiz tahmin ediyoruz ve yönetim tarafından açıklanmayan her konunun altında önemli gerekçeler var unutmayalım biz Beşiktaşız orda bir emekçi osursa belediye istanbul havasını kirlettik diye cezayı yapıştırır bu kadar diyeyim sen gerisini hayal et @Armağan Bozkurt
coca cola nın sırrı neymiş Beşiktaşın yanında bizim devleti yıkmaya çalışmaktan yargılanan taraftarımız var sanki hayat toz pembe inşaat zorluğu dışında zorlandığımız bir şey yokmuş gibi konuşuyorsunuz bazen kardeşim orda en kolay iş inşaatı yapmak
çok basit bir örnek iş kazasını hatırlıyormusun o kaza haberin yapılmasından onbeş gün kadar önce olmuştu  aslında polis kayıtları tutulmuş gerekli prosedür yerine getirilmiş emekçi tedavisi bitmiş hastaneden taburcu olmuştu basına bir sızdırdılar bunu yapanlarda içimizden sonrasında polisler sanki yeni olmuş gibi stadı basıp bir sürü müfettiş teftişi cezalar vs gırla gitti birileri yönetime zarar vermek istedi ve Beşiktaşı cezalandırdı birileride basına sızınca aslında ölüm veya sakatlıkla sonuçlanmamış bir kaza yüzünden de fırsat bilip sağlam yapıştırdı içimizdende bazıları mutlu oldu yönetime zarar verdirdiler ya sanki yönetimin cebinden bir kuruş para gitti tribünde bir gurup toplatıp küfür ettirip hem parasal hemde saha kapatma cezası aldıranlarda aynı kişiler kendi menfaatlerini Beşiktaşın menfaatinin üzerinde görenler olduğu sürece her şey gizlenir
görmüyormusun Fikret Orman Serdal Adalının seçilmesini önlemek için stad yapıyormuş stadı yaparak Serdal Adalının önünü kesmiş diye stadın yapılmasına karşı olan zihniyet var Beşiktaşın içinde bu gün Fikret Orman güçlenecek diye Beşiktaşın şampiyon olmasını istemeyen zihniyette var. Beşiktaşın bir adım daha ilerlemesini sağlayacak projelerle gelmek yerine proje sunan insanları geriye çekmek Beşiktaşta muhalefet oldu
Yaşama Nedenim Sadece Bu cümle, nokta ile bitmiş nefes almışım 5 dk dinlenmişim sonra büyük harfle devam etmişim  :kop: :kop:
Beşiktaşın içinde bu gün Fikret Orman güçlenecek diye Beşiktaşın şampiyon olmasını istemeyen zihniyette var. Beşiktaşın bir adım daha ilerlemesini sağlayacak projelerle gelmek yerine proje sunan insanları geriye çekmek Beşiktaşta muhalefet oldu

Günaydın FOrum

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar , hayırlı bir gün dileğiyle .
@bjk_mabet  i epeydir göremiyorum . bir aksilik mi oldu ?

Çevrimdışı Berk

Abilerim günaydınperkastlar biter bitmez merdivenlere başlanacak diyorlardı neden başlanmadı acaba

Çevrimdışı yavvuzz

Yaşama Nedenim Sadece Bu cümle, nokta ile bitmiş nefes almışım 5 dk dinlenmişim sonra büyük harfle devam etmişim  :kop: :kop:
Beşiktaşın içinde bu gün Fikret Orman güçlenecek diye Beşiktaşın şampiyon olmasını istemeyen zihniyette var. Beşiktaşın bir adım daha ilerlemesini sağlayacak projelerle gelmek yerine proje sunan insanları geriye çekmek Beşiktaşta muhalefet oldu

Günaydın FOrum
@Necmi eline sağlık abi . çok güzel özetlemişsin . Bizim millet hala boş atıp dolu tutmaya çalışsın .Kanımca başkan emekli olup kitap yazdığında her şeyi daha iyi anlayacağız. Bu adamın anasına küfür ettiler ve bjk için bunları yutkundu . Bu kolay bir olay değildir. bunu burada ki herkes kaldıramaz o nedenle eleştirilerimizde tutarlı ve samimi olmakta fayda var.

Çevrimdışı keremfrat1

Günaydın :)  :halay: anca kendime geldim iyiki bu forum var vallahi

Çevrimdışı keremfrat1

@Necmi eline sağlık abi . çok güzel özetlemişsin . Bizim millet hala boş atıp dolu tutmaya çalışsın .Kanımca başkan emekli olup kitap yazdığında her şeyi daha iyi anlayacağız. Bu adamın anasına küfür ettiler ve bjk için bunları yutkundu . Bu kolay bir olay değildir. bunu burada ki herkes kaldıramaz o nedenle eleştirilerimizde tutarlı ve samimi olmakta fayda var.
Fikret Orman Bizim Icin Buyuk bir sanstir Baskanimizin degerini bilmemiz lazim kendisi adam gibi adamdir.

Çevrimdışı ozgurkaracan

Gunaydin Beşiktaş aşıkları. Bir beraberlikle,  iki kolon ya da kiriş problemiyle ensenizi karartmayin. Başkanın konuşmasını dikkatle izledim ve ağır problemlerin altında vakarla duran,  güçlü bir kişilik gördüm.  Hepimiz arkasında durmaliyiz. Çok zor şartlar altında büyük bir hamledir bu stad. Ne zaman biterse kendi adıma kabulüm..

Çevrimdışı yigitcan1903

Şu stadı bir gün bende gezmeye geleceğim. ama forum buna hazır mı, bilmiyorum.
Statla konuştum
Gelmesin diyor  :evillol:

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı yigitcan1903

Fikret Orman Bizim Icin Buyuk bir sanstir Baskanimizin degerini bilmemiz lazim kendisi adam gibi adamdir.
Genel kurul karakter tahlili yapmaz
İcraatları takip etmelidir
Benzer sözcüklerin bir önceki başkan için de telaffuz edildiğini hatırlıyorum başlarda
Tehlikeli sular bunlar

Çevrimdışı Altuğ

Statla konuştum
Gelmesin diyor  :evillol:

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı fore_kazık

Günaydın forum,

@Necmi abi Allah aşkına bir organizasyon yapın ve Armağan Bozkurt u gezdirin şu stadda :D sonraki mesajını çoooookkk ama çok merak ediyorum  :D

gerçi o zaman da bu inşaat çok büyük hayatta ekime yetişmez diyebilir  :kop: :kop:

Çevrimdışı keremfrat1

Benzer sözcüklerin bir önceki başkan için de telaffuz edildiğini hatırlıyorum başlarda
Tehlikeli sular bunlar
icratlari ortada bence

Çevrimdışı mrred

Tehlikeli sular bunlar
Geçen cumartesi genel kurul değil divan kurulu toplantısı yapıldı
ve başkanın o kurula katılma zorunluluğu olmamasına rağmen yönetim tam kadro olarak her divan kurulunda hazır bulunuyor yani herkesi ciddiye alıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı yigitcan1903

icratlari ortada bence
Tamam işte karakteri ayrı tutulur,icraatlar değerlendirilir o zaman
Tabii duyguları karıştırmadan

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın forum,

@Necmi abi Allah aşkına bir organizasyon yapın ve Armağan Bozkurt u gezdirin şu stadda :D sonraki mesajını çoooookkk ama çok merak ediyorum  :D

gerçi o zaman da bu inşaat çok büyük hayatta ekime yetişmez diyebilir  :kop: :kop:
girerse çıkamaz diye organizasyon yapmıyoruz :D

Çevrimdışı Yakup

Dün Facebook'ta okuduğum ve çok beğendiğim bir yazıyı paylaşmak istiyorum.

Tek umudunu Vodafone Arena'ya bağlamış olması bu büyük ve şerefli kulübe, 112 yıllık camiaya yakışmıyor.
Yapılan onlarca yanlış transfer, çöpe giden taraftarın parası, borçların artması, ve "ama stat yapıyoruz" cümlesinin arkasına sığınılması,
Voleybol, basketbol ve diğer branşlardaki utanç verici sonuçlar,
Sorulacak denilen ama bir turlu sorulmayan Yıldırım Demirören hesabi, TFF ve hakemlerin Beşiktaş'ı katletmesini oturup izlenmesi,
Daha sayılacak çok şey var, son olarak basketbolda Fenerbahçe derbisinde Akatlar'da yaşana hakem rezaleti ve maç sonrasında TBF hakemlerinin aleyhimize açıklamaları...
Sahada/salonda Beşiktaş formasını sonuna kadar terletecek sporcular, saha/salon dışında Beşiktaş'in hakkını sonuna kadar savunacak insanları görmek istiyoruz. Başka bir beklentimiz yok.
Çok şey mi istiyoruz?

bizim olayımız bu kadar basit aslında. basketbol maçında yiğiter uluğ ve haluk yıldırım'ın hakem soyunma odasına gidince hemen koşarak komiteye koşması kadar olamayan insanlar var ne yazık ki kulübün çeşitli yerlerinde. gerçekten yazık.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

Geçen cumartesi genel kurul değil divan kurulu toplantısı yapıldı
ve başkanın o kurula katılma zorunluluğu olmamasına rağmen yönetim tam kadro olarak her divan kurulunda hazır bulunuyor yani herkesi ciddiye alıyor
O görevde iken her Beşiktaşlıyı ciddiye alması gerekir zaten
Seçiliyor neticede

Çevrimdışı kadir

Cümleten iyi geceler abilerim,kardeşlerim 1 aydan beri takip ediyorum hep bugün yarın üye olurum dedim ve sonunda oldum:) siteyi çok başarılı buluyorum bu siteyi farkedene kadar stadda ne olup bittiğinden haberim olmuyordu hepinize teşekkür ederim :)
:hosgeldin kardeşim

Çevrimdışı mrred

O görevde iken her Beşiktaşlıyı ciddiye alması gerekir zaten
Seçiliyor neticede
Kesinlikle katılıyorum sana ama yapısal ve işlevsel olarak Divan Kurul bir tavsiye makamıdır herhangi bir yaptırım gücü yoktur Ama beşiktaşa hizmeti olan insanları ciddiye almamak zaten bir beşiktaşlılık duruşuna yakışmaz.Bundan önceki yönetimin bu kurulu ciddiye almayı bırak kaileye bile almadığını düşünürsek büyük bir adım olduğunu düşünüyorum...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Bekrakn

stada kamyonların giriş çıkışında hala sıkıntı çıkarıyorlar mı, bilgisi olan var mı bu konuda? şu düzensizlik bi kalksaydı da rahatlasaydı ortalık.

Çevrimdışı mrred

Çatıcıların (fransadan gelenlerin) mobilizasyonları kuruldu mu yeni açığın arkasına kurulacak deniyordu ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erdem Çözer

Dün Facebook'ta okuduğum ve çok beğendiğim bir yazıyı paylaşmak istiyorum.

Tek umudunu Vodafone Arena'ya bağlamış olması bu büyük ve şerefli kulübe, 112 yıllık camiaya yakışmıyor.
Yapılan onlarca yanlış transfer, çöpe giden taraftarın parası, borçların artması, ve "ama stat yapıyoruz" cümlesinin arkasına sığınılması,
Voleybol, basketbol ve diğer branşlardaki utanç verici sonuçlar,
Sorulacak denilen ama bir turlu sorulmayan Yıldırım Demirören hesabi, TFF ve hakemlerin Beşiktaş'ı katletmesini oturup izlenmesi,
Daha sayılacak çok şey var, son olarak basketbolda Fenerbahçe derbisinde Akatlar'da yaşana hakem rezaleti ve maç sonrasında TBF hakemlerinin aleyhimize açıklamaları...
Sahada/salonda Beşiktaş formasını sonuna kadar terletecek sporcular, saha/salon dışında Beşiktaş'in hakkını sonuna kadar savunacak insanları görmek istiyoruz. Başka bir beklentimiz yok.
Çok şey mi istiyoruz?

bizim olayımız bu kadar basit aslında. basketbol maçında yiğiter uluğ ve haluk yıldırım'ın hakem soyunma odasına gidince hemen koşarak komiteye koşması kadar olamayan insanlar var ne yazık ki kulübün çeşitli yerlerinde. gerçekten yazık.

Selamlar.. pek yazmıyorum forumda ama Başkan'ın hakkı yenilince dayanamıyorum..

Öncelikle yd'den hesap sormanın kulübe en ufak bir katkı sağlamayacağı, adamın yaptığı her şeyin daha önce ibra edildiği, yani hukuken bir hak aramanın mümkün olmadığı bu nedenle kulüp menfaatleri adına yd ile anlaşma yoluna gidilmesinin çok daha mantıklı olduğu defalarca anlatılmışken hala bunu gündeme getirmek Beşiktaş'lılık mıdır yoksa pis muhalefet midir?

Hakemlerle ilgili daha ne açıklama yapılacak acaba? Belli ki bir işe yaramıyor bu açıklamalar.

ve ayrıca;
borçların artması stadsız ve kur böylesine hızlı artarken son derece normal önemli olan yıllık zararın azalması.. ona bakmak lazım

ve yapılan onlarca yanlış transferi de çok merak ettim..

yazık günah biraz adaletli olun..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba