Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6012371 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

kirişlerin mi kolonların mı?  :D
Kolonlarin yeri belli zaten kiriş uymamıştır  :D
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 00:34:34 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu ne demek kolonlar ile kirişler uyuşmamış.

Anaokulu terk adamlaramı yaptırıyoruz biz bu projeyi..

Ciddi iş beyler bunlar, aman canım ne olacak demek olmaz.  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Deniz

Yahu ne demek kolonlar ile kirişler uyuşmamış.

Anaokulu terk adamlaramı yaptırıyoruz biz bu projeyi..

Ciddi iş beyler bunlar, aman canım ne olacak demek olmaz.  :steamed: :steamed:
Abi kesin olan birşey yok sakin ol kesinleşsin sonra karamsarlık zehrini salarsın  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ekesicil

yeni acik arkasina 2 kiris koymuslar bekliyor. bide tirda siyah kirise benzer biseyler var ne acaba

Abi kesin olan birşey yok sakin ol kesinleşsin sonra karamsarlık zehrini salarsın  :evillol: :evillol:

Hee öyle desene. Neyse ben peşin peşin kızayım yinede.  :lol:

Çevrimdışı BlackEagle26

Şampiyon olucaz inşallah Rıza hoca once gs dan sonra fb den puan , puanlar alacaktır geriside bizim elimizde . Şampiyon olsak transfer yapsak Vodafone Arenada CL maçı izlesek ne güzel hayaller...

Çevrimdışı Deniz

Tarihi denilen kulelerde hiç ilerleme yok. Sanırım Stad açıldığında da bitmemiş olacak. Yavaş yavaş yapacaklar.

Çevrimdışı CrossBoy

Uymayan kirişler yeni açığın arkasında yerde duranlar mı??

Çevrimdışı Oktay

evlendirelim onu @Oktay abi  :busted_cop: :busted_cop:
@SDemirsoy u anlı şanlı rumeli düğünüyle makedonyadan evereceğiz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ali Aba

şu bekleyen tırlar çıksın artık statdan ayar olmaya başladım tırlara :money: :money: :money:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı murat_

Demin alintiyi iyi yapamadim sanirim baska bi fotoda gordum yeni acik arkada 2tane daha kiris var ve tirda biseyler daha vardi ama ne oldugunu cozemedim  :eyes :D

Demin alintiyi iyi yapamadim sanirim baska bi fotoda gordum yeni acik arkada 2tane daha kiris var ve tirda biseyler daha vardi ama ne oldugunu cozemedim  :eyes :D

Evet 2 kiriş daha var. Biri diğerinden biraz daha uzun.

Tırda ne olduğuyla ilgili bilgim yok. ÇAtıyla ilgili birşey değil gibi.

Çevrimdışı A_Aydin

Yeni açık tarafına en son takılan kirişler.

Çevrimdışı Efe

Evet 2 kiriş daha var. Biri diğerinden biraz daha uzun.

Tırda ne olduğuyla ilgili bilgim yok. ÇAtıyla ilgili birşey değil gibi.

tırdakileri çözemedim kiriş değil o kesin 2 kiriş var sadece ve arkadaki vinç yeni açıkta duruyor büyük ihtimal yarında kiriş takılacak gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

tırdakileri çözemedim kiriş değil o kesin 2 kiriş var sadece ve arkadaki vinç yeni açıkta duruyor büyük ihtimal yarında kiriş takılacak gibi görünüyor
Artik kirislerin bu ayin sonuna kadar bitmesi lazimki halatlar serilmeye baslansin

Çevrimdışı Efe

hayır yeni açıkta şuan takılı olan son kirişler kolonlarla ağız bölümleri uyuşmamış heralde şimdilik ellemiyorlar diğerlerini yerlerine koyup sonrasında bakılacak yada sökülüp yeni açık arkada işlem uygulanacak yenisinin yapılması diye bişey söz konusu olamaz bu parçalar büyük maliyetli ve zaman alan parçalar oyüzden çözüm stadta bulunacaktır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

hayır yeni açıkta şuan takılı olan son kirişler kolonlarla ağız bölümleri uyuşmamış heralde şimdilik ellemiyorlar diğerlerini yerlerine koyup sonrasında bakılacak yada sökülüp yeni açık arkada işlem uygulanacak yenisinin yapılması diye bişey söz konusu olamaz bu parçalar büyük maliyetli ve zaman alan parçalar oyüzden çözüm stadta bulunacaktır  :)
Kirisin bir kismi ozel testere ile kesilip tekrar kaynak yapilabilir yeni acigin arkasi bu işlemi yapmaya uygun ne dersiniz ?
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 00:35:16 Deniz ]

Çevrimdışı serti67

sanırım o trdakıler ordakı vınc ıcın agırlık tablaları yanlsişş gormedıysemmm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı harunmustak

Kirislerin bir kismi ozel testere ile kesilip tekrar kaynak yapilabilir yeni acigin arkasi bu işlemi yapmaya uygun ne dersiniz ?
Koca kirişi bölüp birleştirmek mantıklı gelmiyor. Su olabilir. Ek yerleri kolonla temas eden yerleri kesilir biraz kaydırılır takılır. Tabi bize en kolay geleni bu. Mühendislik acısından uygun olur mu bilmiyoruz. Tahmin yürütüyoruz  :money:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı sallapati

şu fotoğraftaki durum "Zor Ölüm 3" filmindeki sahneye benzemiş. Tünele giren çıkan kamyonlar  , işçiler vs..
Bruce Willis kamyonla dalıyodu tünele.. tüneli su basıodu vs :D

Çevrimdışı Deniz

Koca kirişi bölüp birleştirmek mantıklı gelmiyor. Su olabilir. Ek yerleri kolonla temas eden yerleri kesilir biraz kaydırılır takılır. Tabi bize en kolay geleni bu. Mühendislik acısından uygun olur mu bilmiyoruz. Tahmin yürütüyoruz  :money:
Birlesim yerlerinde ek plaka var kirisler birbirini tutsun diye, her turlu bu islemde kaynak yapilmasi gerekiyor.

Dediginiz gibi bunlar sadece tahmin belki de boyle birsey yapmak malzemenin yapisina zarar verebilecegi icin mumkun olmayabilir bunu muhendisler bilir.ilerleyen günlerde nasil bir islem yapilacagini hep beraber gorecez..