Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011915 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eyüp Emir

Yeter artık yeter çıldırmak üzereyim gerçekten yese intihar edicem ya bu ne mutsuzluktur acıyorum bize ya ne günah işledik bir kere kalbimiz rahat güzel şeyler olsun hayatımızda denizleri aşıp derede boğulmaktan yoruldum :(( negatif enerji için özür dilerim yazmasam daha da kötü oluyorum. Bitsin şu stat allah rızası için artık ya gücüm kalmadı
kardeşim sabır edin bu stad bitince tüm dertler bitecek ALLAH betirinden korusun BEn sana bir anı analatayım 1987 yılında şampiyonluk maçımız rakip denizli spor kapalıdayım şampiyonluk şarkıları söyliyoruz tam önümüzde serbest atış oldu denizli spordan Erol topun başına geçti ve gol oldu  dakika 86 sonuç şampiton gs oldu diyeceğim oki o günkü halimi bir düşün bakalım dünden daha berbat değilmi hiç kimse stadtan çıkamadı inşallah srad bitince hakemleri de ezeceğiz

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 11 Mayıs 2015 (14:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Geovani   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı mustafa.kuru

şaka yapıyorum ama koltuk montajı için vinç gerekmez ki insan gücü ile montajı sağlanıyor bekli tribünlere montaj öncesi koltukları bırakmak için vinç kullanabilirler

42.000 taraftar gelsin stada, hepsi birer koltuk taksın 2 saate koltuk işi tamam....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

kardeşim sabır edin bu stad bitince tüm dertler bitecek ALLAH betirinden korusun BEn sana bir anı analatayım 1987 yılında şampiyonluk maçımız rakip denizli spor kapalıdayım şampiyonluk şarkıları söyliyoruz tam önümüzde serbest atış oldu denizli spordan Erol topun başına geçti ve gol oldu  dakika 86 sonuç şampiton gs oldu diyeceğim oki o günkü halimi bir düşün bakalım dünden daha berbat değilmi hiç kimse stadtan çıkamadı inşallah srad bitince hakemleri de ezeceğiz
O frikiki  ömrüm boyu  unutamam.Çok büyük şok yaşamıştık o maçta Eyüp.

Çevrimdışı idil

Geçmiş olsun hep kendi kendimize ediyoruz rakiplere kaç maç kaç kupa kaç avrupa hakkı hediye ettik sayamayız...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dün ağlamaktan gözlerim şişti hakediyo mu bu taraftar bunu Beşiktaş ın hakkını yiyen eve gidemesin yzıklar olsun
Güzel kardeşim sen 21 yaşındasın ben 51. Biz zamanıyla çok ağladık. Dün Serdar'ın sarı kartından sonra hakemin maçı katledeceğini anladım. Sonrası 1 şişe viski. ( İyi halt değil elbette ) Maç bitti Üzüntümü sinirimi anlatamam. Takım kötü olur eyvallah dersin. Aslında biz Trabzon maçından sonra Sivok dolayısıyla verilmeyen penaltı için sesimizi çıkaracaktık. Twitter a girdim. Olmaz böyle bir şey. Renkliler lider GS diye TT açmış. Hala Süleyman Seba sezonu ve Beşiktaş'a kıyak diyorlar. Afedersiniz yazdım yazacağımı. Sonra siteye girdim hiç olmazsa biz bize olalım. Yapılan yorumlara bakınca rahatladım biraz. Sonra genç bir denetçi kardeşim yazmış konu dışı yapmayalım diye. Biz sizler gibi doğuştan bilgisayarla tanışmadık, bu siteye bile 1 yıl sonra üye olduk. Mesaj yazmasını bile 3 günde öğrendik. O yüzden bu kötü zamanlarda bizleri mazur görün . Çünkü biz bize olmak bana iyi geliyor, en azından bir tek ben böyle düşünmüyormuşum diyorum. Bir pozisyon dolayısıyla kendi fikrimi ölçmek için taraflı programlara bakmak inanın çok yıpratıcı oluyor. Bu tarafgirlerin ( Eski Beşiktaş'lı geçinenler dahil ) amacı da doğrular değil sadece reyting.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mustafa.kuru

Hatta top kaley giderken görüntü gitmişti, görüntü geldiğinde top ağlardaydı......Orta 2 deydim...ağlamıştım...o günden beri ergun gürsoyu hep "sevgiyle" anarım....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu kirli pis ligde son sözü biz söylecegiz..

Çevrimdışı idil

Güzel kardeşim sen 21 yaşındasın ben 51. Biz zamanıyla çok ağladık. Dün Serdar'ın sarı kartından sonra hakemin maçı katledeceğini anladım. Sonrası 1 şişe viski. ( İyi halt değil elbette ) Maç bitti Üzüntümü sinirimi anlatamam. Takım kötü olur eyvallah dersin. Aslında biz Trabzon maçından sonra Sivok dolayısıyla verilmeyen penaltı için sesimizi çıkaracaktık. Twitter a girdim. Olmaz böyle bir şey. Renkliler lider GS diye TT açmış. Hala Süleyman Seba sezonu ve Beşiktaş'a kıyak diyorlar. Afedersiniz yazdım yazacağımı. Sonra siteye girdim hiç olmazsa biz bize olalım. Yapılan yorumlara bakınca rahatladım biraz. Sonra genç bir denetçi kardeşim yazmış konu dışı yapmayalım diye. Biz sizler gibi doğuştan bilgisayarla tanışmadık, bu siteye bile 1 yıl sonra üye olduk. Mesaj yazmasını bile 3 günde öğrendik. O yüzden bu kötü zamanlarda bizleri mazur görün . Çünkü biz bize olmak bana iyi geliyor, en azından bir tek ben böyle düşünmüyormuşum diyorum. Bir pozisyon dolayısıyla kendi fikrimi ölçmek için taraflı programlara bakmak inanın çok yıpratıcı oluyor. Bu tarafgirlerin ( Eski Beşiktaş'lı geçinenler dahil ) amacı da doğrular değil sadece reyting.

Ağlamayacağımız günler gelir bir gün umarım abi ne kadar daha dayananiliriz bilmiyorum :) paylaşımın için teşekkürler
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

jurkoviçin yediği gol hiç unutmuyorum  :s20:

[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 17:02:25 kcptl ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Vinc numaralida duruyor acaba kiris yerlesimi devam edecek mi ama onun icin ilk iskele koymalari gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@Hasan Tahsin  Abi sonuna kadar katılıyorum, sabahtan beri sıkıntıdan stresten sırtıma ağrılar giriyor, akşamdan beri şuursuz gsli kuzenlerin laflarını dinlemekten gına geldi, her sene aynı terane sonuna kadar geliyoruz bir şekilde önümüz kesiliyor, hakkımızı arasak ağlıyorsunuz deyip yaptıkları kirli işleri örtüyorlar, Allahtan burada sadece Beşiktaşlılar var da yorumlarıyla morelimiz bir nebze de olsa düzeliyor, artık sıkıntı tavan yapınca bari stada bakayım moralim biraz düzelsin dedim inşallah bir iki olumlu gelişme olursa bu ruh alini atlatmamızda faydası olur.

Çevrimdışı ahmetx

Hiç merak etmeyin bizim takımımız arada bir sendelese de gerçekten bir takım ben şampiyonun toki arena da belli olacağını düşünüyorum.
91 yılında gs yi yenip şampiyonluğa yürümüştük

[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 17:02:04 kcptl ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Factatum

Fotolar için teşekkürler.  :ok:

Travmayı da artık atlatmak lazım. Ergen moduna bağlayıp isyan ederek, ağlayarak sızlayarak, rakipleri daha fazla mutlu etmenin anlamı yok. Beşiktaş'ı sevmek ve desteklemek için de öyle hiç umut tacirliğine falan luzum yok. İkinci veya üçüncü bile olacaksak, bunu mağrur şekilde karşılamalıyız.

Doğrusu bu kadro ve teknik heyetle, bu haftaya kadar yarışın içerisinde olmak bile takdiri hakediyor. Bu sene elimiz tamamen boş kaldı diyemeyiz. Hiç değilse bir kazancımız var; Vodafone Arena.

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Altuğ

[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 16:53:15 Altuğ ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin  Abi sonuna kadar katılıyorum, sabahtan beri sıkıntıdan stresten sırtıma ağrılar giriyor, akşamdan beri şuursuz gsli kuzenlerin laflarını dinlemekten gına geldi, her sene aynı terane sonuna kadar geliyoruz bir şekilde önümüz kesiliyor, hakkımızı arasak ağlıyorsunuz deyip yaptıkları kirli işleri örtüyorlar, Allahtan burada sadece Beşiktaşlılar var da yorumlarıyla morelimiz bir nebze de olsa düzeliyor, artık sıkıntı tavan yapınca bari stada bakayım moralim biraz düzelsin dedim inşallah bir iki olumlu gelişme olursa bu ruh alini atlatmamızda faydası olur.
Evde iş yerinde gereksiz yere sırf bu olanlardan dolayı terör estiriyorum. Çok sevdiğim ( Garibim ) çaycıyı ki kendisi fenerlidir ; çay vermeye geldiğinde alttaki resmi ve Ba nın penaltı pozisyonunu gösteriyorum, Serdar'a yapılan faulün Vine'ını ve maç özetini seyrettiriyorum, esir alıyorum anlıyacağın. Maçı seyretmemiş tabi yuh diyor. İnşallah şampiyon biz olacağız inancım tam.
Bu arada konu dışı olmasın diye yazayım Himmet Abey bizim Vodafone Arenada da böyle (Hakaret Yasak)₅ hakemler olacak mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Eyüp Emir

Evet coşkun abi hala içim acıyor

Çevrimiçi Necmi

burası Beşiktaş forumu bir çok şeyi hoş görüyoruz zaten ama bazı konularıda temiz tutmamız lazım burda futbol konuşmasına göz yumsak unutma bir tek yazan olmayacaksın anında binlerce mesaj olur ve bu mesajlar içinde stadla ilgili olanları bulup ayırmak imkansız olur bu forumda bir sürü başlık var her konuyla ilgili olmasada her üye başlık açabilir dediğin gibi her yerde her şey konuşulacak olsa o zaman bir başlık açarız her şey orda konuşulur ve hiç kimse hiç bir konuda tam bilgi alamaz her konu birbirine karışır çorba gibi olur düzensizlik ve karmaşanında hiç iyi görünmeyeceğini hepimizden iyi bilirsin genç arkadaşlarımızın bu konuda bir kabahati yok ben maç günleri forumda olamıyorum malesef en fazla telefondan takip edebiliyorum gerçi stad sınırlarına girdiğimizde onuda yapamıyoruz o nedenle burdaki arkadaşlar özellikle tembihliler özellikle stad başlığında bu konuda katı olun diyen benim çünkü taviz bir kereye mahsus verilmiyor bir kez göz yumdunmu başka bir zaman hemen o örnek gösteriliyor ve adam kayırdığımız söyleniyor bazı arkadaşlar hala Beşiktaşlılık kavramını çözemediği için bizim için tanıdığımız ve tanımadığımız Beşiktaşlıların aynı değerde olduğunu algılayamıyorlar sonuçta maç günleri özellikle burda konu dışı yapılması büyük sıkıntı oluyor bizide düşünün hem Beşiktaşlı dostlarımızı kırmayalım diyoruz hemde başlıkları sağlıklı tutalım her konunun konusuna yazıldığı sağlıklı bir forum olsun diyoruz @Hasan Tahsin

Çevrimdışı mert_

Vodafone Arena 11 Mayıs 2015 (14:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Geovani   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

@Geovani hocam eline emeğine sağlık.

Çevrimdışı Efe

Dun ve bugun toplam 4 kiris kondu zannedersem bi kac gune kirislerde kolaylanacak sira geldi halatlara :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eyüp Emir

perşembe günkü rakibimiz Bülent Yıldırım olarak açıklanmış hepsini çimlere gömmek dileğiyle hayırlısı olsun

Çevrimiçi Necmi

% 100 türk mühendisliği
tamamen hafif malzemeyle uçak tekeri teknolojisiyle üretilmiş
o kadar hızlıymış yani
aldığım bilgi bu yönde :D