Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011384 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kyiv

Moral SIFIR...Sabah yataktan kalkarken sanki bir suç işlemişim gibi kalktım, işe geldim çalışasım yok. Vallahi futbolculardan çok üzülmüşümdür. Son zamanlarda hiçbir şeye bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Bugün Vodafone Arenayı sihirli bir değnekle bitirseler ona bile sevinecek halim yok...

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy şirket mi yanlış üretmiş ?
bilmiyorum @Deniz orasını ama bariz bir şekilde birbirine uymuyor nasıl olacak ne şekilde olur bilmem :)

Çevrimdışı ahmetx

bilmiyorum @Deniz orasını ama bariz bir şekilde birbirine uymuyor nasıl olacak ne şekilde olur bilmem :)
inşallah yeni bir kriz olmaz.@SDemirsoy
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Çatıda bu tarz şeylerin olacağı bekleniyordu
Umarım çabuk çözülür

Çevrimdışı Deniz

Ben de yenisinin getirilecegini dusunuyorum.tonlarca yukte agirlik tasiyacak 3 santimlik hata bile buyuk sıkıntılara neden olur ki burada bariz hatalar var.insallah cabuk halledilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

sıkıntı tam olarak nedir arkadaşlar ve hangi tarafta .eski açığa takılan son kirişlerde mi ??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ErsinA.

sahanın içinde tırlar var. Sanırım kule vincin parçaları götürecekler.

Çevrimdışı ahmett.67

Ben de yenisinin getirilecegini dusunuyorum.tonlarca yukte agirlik tasiyacak 3 santimlik hata bile buyuk sıkıntılara neden olur ki burada bariz hatalar var.insallah cabuk halledilir.
Geçenlerde yeni açıkta birbirini karşılamayan kiriş ve kolon yuvaları bu şekilde fotolara yansımıştı, kirişi değiştirmeden hallettiler diye biliyorum

Çevrimdışı ErsinA.

Çatı firmasının şantiye şefine konuyu sordum dolaylı yoldan.  Benzer problemlerin daha öncede yaşandığını söylediler.

O kirişin işi bitmemiş henüz,  yani daha tam olarak oturtmamışlar.  Canlı yayında kalsınlar sürpriz yapcam demiş  :)

Şahsen büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Efe

Selamun Aleyküm. merhaba Arkadaşlar.. 4 aydır forumu takipteyim ama bugün üye oldum.. bundan sonra beraberiz İnşaallah..
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çatı firmasının şantiye şefine konuyu sordum dolaylı yoldan.  Benzer problemlerin daha öncede yaşandığını söylediler.

O kirişin işi bitmemiş henüz,  yani daha tam olarak oturtmamışlar.  Canlı yayında kalsınlar sürpriz yapcam demiş  :)

kesin yeni kiris takacaklar  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

sıkıntı tam olarak nedir arkadaşlar ve hangi tarafta .eski açığa takılan son kirişlerde mi ??
görünen bu abi

Çevrimdışı SDemirsoy

ne süprüzü hocam ver müzüğü :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yuvarlak birlesim yerini kesip tekrar kaynaklarlar belki kolonlarin oynama payi vardir ordan birlestirirler yenisi gelemez ozel uretim onlar burda cozerler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir

Tırlar ne in gelmiş vincin parçalarını almak için mi ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Canlı yayında kalsınlar sürpriz yapcam demiş  :)
Kirişle hareket çekecekler herhalde  :kar:

Bu arada okunmamışlarda birkaç çince konu gördüm
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 12:04:34 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı SDemirsoy

yuvarlak birlesim yerini kesip tekrar kaynaklarlar belki kolonlarin oynama payi vardir ordan birlestirirler yenisi gelemez ozel uretim onlar burda cozerler
illaki abi bir çözümü vardır yaw büyütülcek bir şey değil bence :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı harunmustak

canlı yayında yeni açık arkasında vinç  gözüküyor. kiriş mi geldi acaba :iscrewy: :money:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

canlı yayında yeni açık arkasında vinç  gözüküyor. kiriş mi geldi acaba :iscrewy: :money:
kesin kiris takacaklar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı A_Aydin

Kiriş takmak için yayın mı kesilir yaaaa.Bunuda ye gece takıyorlar ya da yayın kesip takıyorlar.Neyse taksınlarda yayın olmasın varsın.

Çevrimdışı SDemirsoy

Kiriş takmak için yayın mı kesilir yaaaa.Bunuda ye gece takıyorlar ya da yayın kesip takıyorlar.Neyse taksınlarda yayın olmasın varsın.
yayın var abi kesinti yok ki