Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6010465 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Kurtuluşumuz bu stad başka çare yok. Ayak uyduramıyoruz düzene.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Factatum

Kurtuluşumuz bu stad başka çare yok. Ayak uyduramıyoruz düzene.

Sportif başarı anlamında söylüyorsan, hiç katılmıyorum. Sportif başarının evrensel bir matematik formülü var. Bu formülü doğru kuran, formüldeki bilinmeyen faktörünü en aza indirgeyen sportif başarıyı kazanır.   

Bu stad bizi finansal anlamda rahatlatacak. Daha rekabetçi kılacak. Ancak bunun olması da öyle pek kolay olmayacak. Mali disiplin ve doğru kaynak kullanımı fevkalade önemli. Belli bir süreç gerektiriyor elbet bu.

Bence en önemlisi; Bu stad en güzel aşkları yaşayan taraftara, hakettiği rahat ve konforlu maç izleme deneyimi sunacak. Adeta dikensiz bir gül olacak.   :ok:

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Sportif başarı anlamında söylüyorsan, hiç katılmıyorum. Sportif başarının evrensel bir matematik formülü var. Bu formülü doğru kuran, formüldeki bilinmeyen faktörünü en aza indirgeyen sportif başarıyı kazanır.   

Bu stad bizi finansal anlamda rahatlatacak. Daha rekabetçi kılacak. Ancak bunun olması da öyle pek kolay olmayacak. Mali disiplin ve doğru kaynak kullanımı fevkalade önemli. Belli bir süreç gerektiriyor elbet bu.

Bence en önemlisi; Bu stad en güzel aşkları yaşayan taraftara, hakettiği rahat ve konforlu maç izleme deneyimi sunacak. Adeta dikensiz bir gül olacak.   :ok:

Bugünkü maç ile ilgili söyledim ağabey. Sportif olarak anlaşılması gerekiyorsa ve öyle anlaşıldıysa haklısın :)
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimiçi Kartal Ç

sincanda istanbuldan maç için gelen araçlara taş atmışlar Necmi abilerde bi sıkıntı yoktur inşallah.

Çevrimdışı idil

olmadı. zaten tek büyük biziz diğerleri peşimizden gelir hileyle hurdayla büyüklük olsaydı dünyanın en büyük insanları mafya babaları olurdu. @mactaupe

kesinlikle katılıyorum en büyük arzum bunu avrupaya da kabul ettirmek
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

sincanda istanbuldan maç için gelen araçlara taş atmışlar Necmi abilerde bi sıkıntı yoktur inşallah.
bi sıkıntı yok dönüyorlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sam

Diğer forumdan beri takip ediyorum ancak yazmayı sevmeyip okumayı sevdiğim için yazmadım bunca zaman üyeliği daha önce almama rağmen.

Bu stadyum bitmeli bir an önce artık, olmuyor böyle.

Çevrimdışı Deniz

Diğer forumdan beri takip ediyorum ancak yazmayı sevmeyip okumayı sevdiğim için yazmadım bunca zaman üyeliği daha önce almama rağmen.

Hocam çok gecikmişsiniz  :hosgeldin diyelim  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin Sam

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Günaydın arkadaşlar.

Pazartesi günü zaten başlı başına bir sorun iken bir de bu güne buruk bir şekilde uyanmak...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı mert_

kapalı-eski açık köşeye kiriş takılmış artık kameradan görülüyor orası da.
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 08:35:24 kcptl ]

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese hayırlı haftalar , bu hafta her şey güzel olacak .

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın arkadaşlar dün 15-20 dakikalığına stada girdim fazla gezme şansım olmadı ama yeni açıkta takılan 2 adet kiriş sanırım hatalı yuvaları birbirine oturmuyor galiba yenisini getirecekler

Çevrimdışı Aram

Günaydın. @SDemirsoy 3-5 gün gecikme olcak ozaman. Var mıydı bari yeni kiriş ?
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı SDemirsoy

fotoğrafını çekmeye çalıştım yandan vidalarla tutturulmuş şimdilik

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın. @SDemirsoy 3-5 gün gecikme olcak ozaman. Var mıydı bari yeni kiriş ?
valla göremedim dediğim gibi fazla gezme şansım olmadı

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Herkese günaydın.Umarım bu haftamız güzel geçer.

Çevrimdışı fore_kazık

herkese günaydın...
haftasonunun moralsizliğini çatıcıların bu hafta telafi etmesi dileğiyle hepinize iyi haftalar dilerim...

Çevrimdışı mrred

Herkese hayırlı haftalar , bu hafta her şey güzel olacak .
Bence de herşey güzel olacak tek kale top oynadık gol atamadık ama stadımız bitiyor az kaldı güneşli günlere
The great gig in the sky

Çevrimdışı Efe

kapalı-eski açık köşeye kiriş takılmış artık kameradan görülüyor orası da.
dun takmislar o zaman harika :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Günaydın arkadaşlar dün 15-20 dakikalığına stada girdim fazla gezme şansım olmadı ama yeni açıkta takılan 2 adet kiriş sanırım hatalı yuvaları birbirine oturmuyor galiba yenisini getirecekler
koskoca muhendislere akıl vermek gibi olmasın; kirişe denk gelen yuvarlagın kaynağını stat da (yeni açık arkası müsait) yapsalar hesap kitap hatası diye bişey olmaz
@SDemirsoy