Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Kiris takilabilir diyen arkadaslar hali hazirda kiris varmi stat da
Merhabalar,
bugun sag olsun ilkinde sevgili mabet ile etraflica bir tur attik nerdeyse tum katlari gezdik. İkincisinde de divan bitince fotograf cekebilirmiyim diye izin alarak cektim.
Stadta hersey yolunda gidiyor, gorulmeyen heryerde calismalar var, bir cok malzemenin ornekleri gelmis. Loca icin cam ornekleri de gelmis ama yassah deyince cekmedik. Yeni acigin arkasi toparlanmis oraya konteynerlar gelecekmis. Ve yeni muhendisler oraya yerlesecekmis (benim anladigim) cunku yer yok, eski acigin oraya iki tane yerde yatan kirisler var bugun yarin en gec pazartesi takilir gibime geliyor. Yuruyen merdivenlerin konulacagi alanlar hazirlanmis, vaziyette zaten resimlerden asansor bosluklarinida gordunuz.
Bugun divan icin ayarlanan alan eski acigin oradaki alan. Ama İş guvenlikciler demir aglarla tedbir almislar kimsenin sizinti yapmasina izin vermiyorlardi.
Zaten locanin disina dusunulen kaplama ornekleride resimlerde var.
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2015, 19:37:01 ZEKI ]

Çevrimdışı ddc1979

Arkadaşlar stadın tüm tribünlerinde mi katlanır koltuk olacak ya da yeni açıkta sabit koltuk olacak mı ? Bilgisi olan var mı?
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar stadın tüm tribünlerinde mi katlanır koltuk olacak ya da yeni açıkta sabit koltuk olacak mı ? Bilgisi olan var mı?
Sabit koltuk yok, onlar eskide kaldı
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ddc1979

Fenerin kale arkaları sabit diğerleri katlanır koltuk... Keşke bizde de bu şekilde olsaydı :(
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Anıl

Fenerin kale arkaları sabit diğerleri katlanır koltuk... Keşke bizde de bu şekilde olsaydı :(
Niye kale arkasındakiler insan değil mi :D

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı idil

bence koltuksuz kale arkaları izni için ne grekeiyorsa yapılmalı  :tabe:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı mert_

Merhabalar,
bugun sag olsun ilkinde sevgili mabet ile etraflica bir tur attik nerdeyse tum katlari gezdik. İkincisinde de divan bitince fotograf cekebilirmiyim diye izin alarak cektim.
Stadta hersey yolunda gidiyor, gorulmeyen heryerde calismalar var, bir cok malzemenin ornekleri gelmis. Loca icin cam ornekleri de gelmis ama yassah deyince cekmedik. Yeni acigin arkasi toparlanmis oraya konteynerlar gelecekmis. Ve yeni muhendisler oraya yerlesecekmis (benim anladigim) cunku yer yok, eski acigin oraya iki tane yerde yatan kirisler var bugun yarin en gec pazartesi takilir gibime geliyor. Yuruyen merdivenlerin konulacagi alanlar hazirlanmis, vaziyette zaten resimlerden asansor bosluklarinida gordunuz.
Bugun divan icin ayarlanan alan eski acigin oradaki alan. Ama İş guvenlikciler demir aglarla tedbir almislar kimsenin sizinti yapmasina izin vermiyorlardi.
Zaten locanin disina dusunulen kaplama ornekleride resimlerde var.
@ZEKI abi ellerine sağlık çok güzel fotolar.

Çevrimdışı Efe

bu tarz modern bi stadta kesinlikle koltuksuz tek bir prekast bile olmamalı bu benim görüşüm görünüş ve taraftarın rahatı için katlanır koltuk şart şimdi biz ayakta seyrediyoruz ama arasıra oturmakta güzel olur o koltuklara :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı idil

bu tarz modern bi stadta kesinlikle koltuksuz tek bir prekast bile olmamalı bu benim görüşüm görünüş ve taraftarın rahatı için katlanır koltuk şart şimdi biz ayakta seyrediyoruz ama arasıra oturmakta güzel olur o koltuklara :icool:

tak çıkar olabilir bence. derbi ve avrupa maçlarında çıkarılır kapasite de artmış olur. ama neden imkansız bu ülkede anlamıyorum
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı BlackEagle26

Halatları ne zaman gorücez ? Kirişler stadda yokda o yuzdenmi takilmiyor. Yoksa takması kolay gibi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O çağlar geçeli çok oldu :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

tak çıkar olabilir bence. derbi ve avrupa maçlarında çıkarılır kapasite de artmış olur. ama neden imkansız bu ülkede anlamıyorum
Toplum,halk değiliz
Tebaayız çünkü
Lütfettikleri kadarız

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 22:58:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Sorun şu ki adamların zaten istediği bizim oraya 50 bin kişi girmememiz.

Koltuksuza izin verecek olsalar 50 bine de verirler hemen 50 bin olur stad zaten ona müsait.

O yüzden çok zor :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

ben 2.30 a kadar kirişleri gözetleyecem :D
:ishock: :ishock: :ishock: ekran görüntüsü bekliyoruz... kiris takilmasından

Çevrimdışı ZEKI

Bu gece kirisin yaninda cati icin vinc de gelecekmis @Efe ona gore bence sen hic yatma

Çevrimdışı Ali Aba

kirişleri numaralıya takarlarsa görürüzde eski açıgın oraya takarlarsa göremeyiz yeni açıkta gözüküyor inşallah numaralı ile yeni açık tarafına takarlar

Çevrimdışı ZEKI

kirişleri numaralıya takarlarsa görürüzde eski açıgın oraya takarlarsa göremeyiz yeni açıkta gözüküyor inşallah numaralı ile yeni açık tarafına takarlar
eski aciga takilacak zaten bugun yerdeydi..

Çevrimdışı Ali Aba

sabah işe gidecegim ama yinede bende bekleyeyim bakalım 02.00  a  kadar

Çevrimdışı Tolga

Sorun şu ki adamların zaten istediği bizim oraya 50 bin kişi girmememiz.

Koltuksuza izin verecek olsalar 50 bine de verirler hemen 50 bin olur stad zaten ona müsait.

O yüzden çok zor :)
Aynen öyle :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ali Aba