Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6008382 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Drenaj için vinçlerin çıkması gerekiyor. Konu şu benim anladığım. Bu çelik halkayı tutacak olan büyük vinçler (paleti gibi) drenaja zarar veriyor. Ancak örneğin ışıkları takmak için o kadar büyük vince gerek yok. Kamyon üstünde olanlar falan yeter. Onlarda zarar vermez. Yani drenaj çim biter sen gelir aydınlatmayı takarsın yada tüm diğer elemanlar yandan uzatılır. Engel olan büyük vinçler

Çevrimiçi Necmi

Başkan çatıyı 1 Temmuz'da kaldıracağız dedi ama 2 Temmuz'da çime başlayamazsın ki, önce drenaj ve kedi yolu yapılacak, bunlar iki ay sürse, Eylül'de ancak çime başlarsın, yani ikinci devre başına yetişir bu hesapla, tabi çatı 1 Temmuz'da kalkar mı orası da muamma.
bunumu anladın  :D çatı bir gündemi kalkıyor plana göre çatı tamamen mekanik anlamında bitmiş demektir verdiği tarih ben bunu anladım temmuz başı kaplama başlar çim başlar zaten söylenende hep bu temmuz ağustos çim yapılır ağustos sonuna doğru 45-60 gün arası çim biter eylül süreci çimin büyüme sürecidir yani çim için verilen süre azami süredir şu anki program yürüyüşü işlerin yapım ve bitme süreleri eylülü işaret ediyor bunu şimdi söylemiyorum aylardır bana PM atan arkadaşlara Eylülde maç yaparız dedim Başkanın verdiği tarihler makul tarihler
nasıl gecikir para krizi yaşanır işde öngörülemeyen sorunlar çıkar ancak o zaman bu tarihler atar
Arkadaşlar artık ince işler yapılıyor firmaların verdiği tarihler üç aşağı beş yukarı tutar yani onların iş başlama ve bitirme sürelerine göre program yapılır ve bu programda ufak tefek sapma bile olsa yakalanır işin özeti bu stad eylül ayında açılır hadi olumsuz bakalım sapmalar oldu sapmada olsa bu en fazla ekim demektir yeterki brokratik engellemelerle karşılaşmayalım işin kendi içindeki zorluklar olsun ama bunu yüzde yüz bitme diye algılamayalım maç oynanacak duruma gelme diyelim sıfır bitiş yıl sonunu bulacaktır ben ön cephenin bitmesinin bu sürelere sığacağını sanmıyorum

Çevrimdışı Deniz

Belirleyici faktör çatı olacak.
Çatı havaya kalkacak,iskeleler toplanacak,koltuk montajı başlayacak.
O sırada drenaj ve çim için ekipler çalışmaya başlayacak.Tabi membran döşeme de hızla yapılacak.
Drenaj işleri bittikten sonra çim işine geçilecek.Eğer işler koordineli gider ve saçma sapan aksaklıklar olmazsa 29 ekime stad açılır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kartal Ç

Nevzat demir tesislerine bu yıl 5 milyon tl yatırım yapılacak açıklaması bugünün en güzel haberlerinden biri bence. bu kadar para harcanacağına göre 3 sahanın 3 ü de tamamen yenilenecek sanırım. hadi inşallah  :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Necmi son derece haklı. Stadın tamamen bitmesi ile maç oynanacak hale gelmesi farklı şeyler.Zorunluluk nerelerde ise onlar bitse yeter. Mesela varsın küfekiler tamamlanmasın, loca içlerinde eksikler kalsın, asansörler tamamlanmasın, yerler kaplama olmasın, wc lerin seramikleri eksik olsun, vs vs . Ben bunların tamamlanacağına inanıyorum da uç örneklerle düşüncelerimi açıklamaya çalıştım.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 09 Mayıs 2015 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @ZEKI   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

Nevzat demir tesislerine bu yıl 5 milyon tl yatırım yapılacak açıklaması bugünün en güzel haberlerinden biri bence. bu kadar para harcanacağına göre 3 sahanın 3 ü de tamamen yenilenecek sanırım. hadi inşallah  :)
sanmam o parayı zaten hibrit tek saha yer birazda makyaj yaparlar o kadar :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

@ZEKI abi fotolar için teşekkürler ellerine sağlık :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bir de keşke koltukları mecbur tutmasalar. İnönü stadının aşağı inilerek 32 bin koltuk seviyesine çıkılmadan önceki koltuksuz halinde , yani şu koşu pistinin olduğu zamanlarda stada 55 bin biletli seyirci giriyordu. Amatör futbolcularda da bedava giriş kartları vardı ve yaklaşık 5 bin kişi ve basın kartlıları düşünün. Stad yıkılırken demirlerini gördük. Sanırım Vodafone Arena da 10 kat fazla demir - beton kullanılmıştır. Yani vodafone arena koltuksuz 100.000 kişiyi rahat ağırlar. Birde Dortmund olayı var tabi sökülür - takılır koltukları kale arkasında kullanıp seyirci sayısını artırıyorlarmış. Sanırım sadece Bundesliga maçlarında
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Belirleyici faktör çatı olacak.
Çatı havaya kalkacak,iskeleler toplanacak,koltuk montajı başlayacak.
O sırada drenaj ve çim için ekipler çalışmaya başlayacak.Tabi membran döşeme de hızla yapılacak.
Drenaj işleri bittikten sonra çim işine geçilecek.Eğer işler koordineli gider ve saçma sapan aksaklıklar olmazsa 29 ekime stad açılır.

söyleye söyleye ekim sonuna sarkıtacaksınız işi  :bandit:

Çevrimdışı baro19

Stadyumdaki en önemli iş bence drenaj umarım çok kaliteli bir drenaj sistemi yapılır...

Çevrimdışı Deniz

söyleye söyleye ekim sonuna sarkıtacaksınız işi  :bandit:
Abi burda ekime razi olmayan 1 kisi bile yok ki :D.bence ekim sarkma degil büyük bir basaridir.
Yonetimin de planlari bu yönde.eger aksilikler cikmazsa Cumhuriyet Bayramimizda stadımıza kavudmamizi kutlariz :)

Çevrimdışı Mehmet92

Abi burda ekime razi olmayan 1 kisi bile yok ki :D.bence ekim sarkma degil büyük bir basaridir.
Yonetimin de planlari bu yönde.eger aksilikler cikmazsa Cumhuriyet Bayramimizda stadımıza kavudmamizi kutlariz :)

29 ekim demek stadın 22 ayda bitmesi demek,bence de inanılmaz büyük bi başarı olur yetişirse

Çevrimdışı Kartal Ç

Ben kongre üyesi olmayı da geçtim divan kurulu üyesi olup da, istanbulda yaşayıp da vodafone arena kombinesi almamış kişileri anlayamıyorum.  :s20: eleştirmeye gelince cengaver hepsi.

Çevrimdışı Deniz

29 ekim demek stadın 22 ayda bitmesi demek,bence de inanılmaz büyük bi başarı olur yetişirse
Aynen oyle

Çevrimdışı selçukaras

KONU DIŞIDIR ÖZÜR DİLERİM AMA YAZMAZ PAYLAŞMAZ İSEM DELİRECEM ŞU DİVAN KURULUNDAKİLERE

saat 10:30 dan beri canlı olarak divan kurulunu izliyorum onun için yazacam kusura bakmayın.
stadımızın inşaatından beri tüm forum sitelerinde buradaki insanlarla beraber olduk birşeyşer paylaştık. çoğu zaman muhabbet bana göre bazı konuşmalar gereksiz ve saçma olmasına rağmen. ama buradaki dostların samimiyetinden hiç bir zaman şüphe duymadım.

ben memur bir insanım kongre üyesiyim kombinem var lisanslı ürünlerim var. buradiki çoğu insanda benim gibi. belki çoğu insan asgari ücretli çalışırken forma alıp kombine aldı.

adam divan üyesi en az 25 yıldır BEŞİKTAŞ ımıza üye yani. çıkmış başkanı yeriyor eleştiriyor yok efendim rıza neden loca almış ve diyor ki bu locaları alacak BEŞİKTAŞ lı yokmu, adamların kendisi kombine almamaış bu kulüp neden böyle diyor. yönetime laf atıp arkadan toplantılar yapıyor.

buradaki insanların koltuk makam derdi olmadığı için daha çok BEŞİKTAŞ sevdalısı olduğunu düşünüyorum.

hepinize bir kez daha sozsuz sevgilerimi iletiyorum. inşallah bu sene şampiyon olup stadımıza döneriz.

Çevrimdışı Oktay A.

Valla başkan acayip stresli felaket dolmuş helal olsun valla onun yerinde normal biri olsa küfür bile eder iyi dayanıyor adamlar çıkıp bişeyler söyleniyorlar yok o yok bu diyor başkan tek soruyla hepsini yerin dibine sokuyor ''Sen kombine aldın mı'' diye soruyor cevap olarak kısık sesle  ''yok''  ama hesap sormaya gelince hepsinin sesi maaşallah gür çıkıyor hataları yok mu başkanın elbet var ama bu adam harbiden bu işin altına elini değil bedenini koymuş divandaki abiler sadece tv den maç seyredip haber sitesi diye geçinen yerlerden doldurulan haberlerle konuşuyorlar sadece iş icraate geldi mi hepsi tırt
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı mrred

KONU DIŞIDIR ÖZÜR DİLERİM AMA YAZMAZ PAYLAŞMAZ İSEM DELİRECEM ŞU DİVAN KURULUNDAKİLERE

saat 10:30 dan beri canlı olarak divan kurulunu izliyorum onun için yazacam kusura bakmayın.
stadımızın inşaatından beri tüm forum sitelerinde buradaki insanlarla beraber olduk birşeyşer paylaştık. çoğu zaman muhabbet bana göre bazı konuşmalar gereksiz ve saçma olmasına rağmen. ama buradaki dostların samimiyetinden hiç bir zaman şüphe duymadım.

ben memur bir insanım kongre üyesiyim kombinem var lisanslı ürünlerim var. buradiki çoğu insanda benim gibi. belki çoğu insan asgari ücretli çalışırken forma alıp kombine aldı.

adam divan üyesi en az 25 yıldır BEŞİKTAŞ ımıza üye yani. çıkmış başkanı yeriyor eleştiriyor yok efendim rıza neden loca almış ve diyor ki bu locaları alacak BEŞİKTAŞ lı yokmu, adamların kendisi kombine almamaış bu kulüp neden böyle diyor. yönetime laf atıp arkadan toplantılar yapıyor.

buradaki insanların koltuk makam derdi olmadığı için daha çok BEŞİKTAŞ sevdalısı olduğunu düşünüyorum.

hepinize bir kez daha sozsuz sevgilerimi iletiyorum. inşallah bu sene şampiyon olup stadımıza döneriz.
Onlar derdi Beşiktaş falan değil Beşiktaş üzerinden reklam ve prim yapmak başkan hepsine gereken cevabı takır takır verdi canlı olarak ben de seyrettim başkanı çok başarılı buluyorum umarım uzun seneler bize hizmet eder ama güç zehirlenmesi yaşamadan
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

29 ekim'de açılması demek siyasi demek, ıslık demek, küfür demek..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı YunusEmre

Oğlum divani izliyor izledikce başkan kombineniz var mi diye sorduğunda hayır cevabi aldıkça sol ayagiynan hareket çekiyor :) :evillol:
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2015, 15:16:39 YunusEmre ]

Çevrimdışı İki Direk Arası

Valla başkan acayip stresli felaket dolmuş helal olsun valla onun yerinde normal biri olsa küfür bile eder iyi dayanıyor adamlar çıkıp bişeyler söyleniyorlar yok o yok bu diyor başkan tek soruyla hepsini yerin dibine sokuyor ''Sen kombine aldın mı'' diye soruyor cevap olarak kısık sesle  ''yok''  ama hesap sormaya gelince hepsinin sesi maaşallah gür çıkıyor hataları yok mu başkanın elbet var ama bu adam harbiden bu işin altına elini değil bedenini koymuş divandaki abiler sadece tv den maç seyredip haber sitesi diye geçinen yerlerden doldurulan haberlerle konuşuyorlar sadece iş icraate geldi mi hepsi tırt
O adam yerine kombinesi olan biri sormuş olsa soruyu cevap değişir mi peki ?
Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı YunusEmre

Sorusunu eleştirisini cevaplayip sordu kombinen vardır mi diye yani cevap degismezdi.

Çevrimdışı Oktay A.

sen olayı yanlış anlamışsın beşiktaş divan kurulu üyesisin ve orada başkana hesap sorabiliyorsun ama ortada olmayan stadın kombinesini taraftar alıp stad stad dolaşırken maça gitmese bile en önce onların alması lazım beşiktaşa katkısı olmuyorsa hesapta sormasın bir zahmet ki kaldı ki başkan cevabını verdi sonunda sordu sen kombine aldın mı diye yani sorusunu cevapsız da bırakmadı kimin soru sorduğu değil kimin beşiktaşa yaralı olmak için bişey yaptığı sen ben belki maddi imkansızlıktan beşiktaşa fazla katkımız olmaz ama bu adamlar kalbur üstü tabakadan onların her daim olur
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı İki Direk Arası

Sorusunu eleştirisini cevaplayip sordu kombinen vardır mi diye yani cevap degismezdi.
Soruyu yönelten adama bakmanın mantığı yok o zaman.1 soru 1 cevap var.Dile getirenin önemi yok.
Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.