Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6040249 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

:bandit: ? @necmi abi

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ömer

Görünen o ki haziran ayı iskele, tahta kiriş,kolon,işi ile bitecek fransızlar temmuzda ise başlayacak

Çevrimdışı Karabay

aynı şeyleri bende düşündüm :D hatta düşünmekle kalmadım öğlen gibi bilgilenmek için sordum ama öyle olmadığı söylendi :bandit:
hayal kırıklığı neyseki alışık olduğumuz bir durum abi.

Çevrimdışı Anıl

aynı şeyleri bende düşündüm :D hatta düşünmekle kalmadım öğlen gibi bilgilenmek için sordum ama öyle olmadığı söylendi :bandit:
"Beyaz yalan" olabilir @Necmi abi :D Çatı işinde bir dümenler var :bandit:

Çevrimdışı Tolga

İyi de mevcut projede böyle birşey yok bildiğim kadarıyla zaten sürekli bizimle uğraşanlar varken burada bir değişiklik olacağını sanmıyorum :)

Eski Açık'ın üstü kapansın da gerisi önemli değil :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mehmetthedum

@Necmi abi de belki beyaz yalanlar söylüyordur  :lol:

Keşke olaydı eyiydi.. Hani statiği ona göre hesaplıydı ya ondan dedim..

(Dedikoduları canlı tutmak gerek  :evillol: )
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Anıl

İyi de mevcut projede böyle birşey yok bildiğim kadarıyla zaten sürekli bizimle uğraşanlar varken burada bir değişiklik olacağını sanmıyorum :)

Eski Açık'ın üstü kapansın da gerisi önemli değil :D
Mevcut projede yoktu ama kafalarda hep vardı o iş :D

Çevrimdışı Tolga

Valla olursa tabiki de çok güzel olur da dediğim gibi şu Eski Açık ile ilgili olan sorun bir an evvel halledilsin sonrasına bakılır :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

para yok oğlum paraaa neyle yapacaklar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

para yok oğlum paraaa neyle yapacaklar
Çatı için 17 milyon euro gözden çıkarılmış para yok diyip ondan mı vazgeçicekler :D Bizzat biliyorum en baştan beri en büyük istek kübik skorboard yapmak. Umarım bu çatı işindeki gariplik ondan kaynaklanıyodur :bandit:

Çevrimdışı kralkartal

Valla herkesin görüsüne saygım var ama oyle bir ihtimal varsa bile stadın üstünün tamamen kapanmasını istemiyorum. Dünyanin hangi buyuk kulubunun stadinin ustü tamamen kapali hem. Tribunden yıldızları izlemekte güzel bence.. Basketbol salonu gibi stat istemiyorum sahsen..

Çevrimdışı Anıl

Stadion Narodowy'un çatı yapımı. Tahtalar dikkatimi çekti :upto:

Çevrimdışı TØLGA

Stadion Narodowy'un çatı yapımı. Tahtalar dikkatimi çekti :upto:
ümitlendirip utandırmayın  :biggrinking:
ihtimal vermiyorum ben şaşırırım çok pis öyle bişey olursa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı David Gilmour

Valla herkesin görüsüne saygım var ama oyle bir ihtimal varsa bile stadın üstünün tamamen kapanmasını istemiyorum. Dünyanin hangi buyuk kulubunun stadinin ustü tamamen kapali hem. Tribunden yıldızları izlemekte güzel bence.. Basketbol salonu gibi stat istemiyorum sahsen..
Açıkçası ben de istemiyorum kapanmasını ama bir kar veya şiddetli yağmur yağınca çim pert oluyor.
yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.

Çevrimdışı Anıl

ümitlendirip utandırmayın  :biggrinking:
ihtimal vermiyorum ben şaşırırım çok pis öyle bişey olursa
Yapılmak istendiğini bilmeme rağmen hiç öyle bir beklentim yoktu. Ama bu tahtaların diziliş şekli, orta yuvarlaktaki garip şeyler falan şüphelendirdi :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İyide tamamen kapanmıyorki zaten arada boşluk oluyor , Ayrıca videoyu gorduyseniz o , Ortadaki baranda Açılıp kapanabiliyor !
Ayrıca zaten Maç esnasında Stadın uzerinin kapatılması yasak , Maç esnasında Ortadaki branda Skordbordun etrafına doğru toplanıyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

her bölüm kendi ayrı hastalığını yaratttı

bir dönem kamyon saydık

sonra testere kiriş kolon

lanet olası prekast

çatı kirişi çatı kolonu

şimdide atlı karınca halat vb

hergün bir parçamızı bu inşaatın malzemelerine koyup hayata başlıyoruz.

İnşallah bittiğini de görürürüz.

Allah bu muhteşem yapıda maç izlemeyi hepimize nasip etsin .

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şu konuya giresim bile gelmiyor.

Transfer konusu çok güzel, gelsenize.  :lol:

Çevrimdışı Türkay

Yapılmak istendiğini bilmeme rağmen hiç öyle bir beklentim yoktu. Ama bu tahtaların diziliş şekli, orta yuvarlaktaki garip şeyler falan şüphelendirdi :D

Ortaya skorbord mı geliyor?  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

Atılmamış sanırım

@yeniinonustadi twitter hesabı
5 haziran 2015

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı kralkartal

Açıkçası ben de istemiyorum kapanmasını ama bir kar veya şiddetli yağmur yağınca çim pert oluyor.

İstanbul bir kıs boyunca en fazla 2 ic saha macinda siddetli yagmur kar görür oda hibriyt cime cok etki etmez bnce..