Ilk mactaki brugge taraftarinin maglup durumdayken takima nasil etki ettigini izlemissinizdir. Biz turklerde durum farkli bkunu yutmus kaz gibi izler homurdaniriz skora gore gaza gelirbagiririz .bu takimin orta sahasi atiba tolgaydir .yurumeyi yeniogrenen bebeler gibi topa vuran veli ve necipin bu kadroda yeri yoktur. Ben efendi futbolcu istemiyorum tolga. Sen yeteneksiz ve tekNigi sifir bi kalecisin, mac bitmis 3 gol yemissin sukrediyosun 3 gole alnin secdede bizde elhamdulillah muslumaniz ama ekranlarda olmuyo bu tarz davranislar . Torenin ayaginda pranga var sanki bugun hic takimi ileri cikaramadi,vazgecilrmez santroforumuzayaginda tek top tutamayan pektemek haftalardir penaltilarla biz besiktaslilarin agzina bal suren demba ba o da ankadi sanirim nasil oynamasi gerektigini ki haftalardir yok,bu takimda hic mi oynayamazdi oguzhan atiba ve uzun belcikalilarin karsisinda atinc , oyuna sifir katkin var bilic sadece izliyosun ezbere oynuyor takim 3 gun sonra ne yabacaksiniz merak ediyorum , avrupa macerasisona erdi bu hafta lig de bitebilir olasi fenerbahce malubiyet kotu gidisi etkileyecek ve ligden koparabilir, arkadaslar uzgunum. Bi okadarda sinirli. Ama benim penceremden gercekler bunlar hepinize iyi geceler