Hayır katılmıyorum çok haklı. Taraftar eleştirilmeye eleştirilmeye şımardı zaten. Daha da dillendirilmeli ki insanlar hatasınınf arkına varsın.
Oyuncular gönderilir değiştirilir bunlar kolay. Değişmeyen taraftar olacak. Böyle böyle değiştirilecek.
Katılmıyorum. Türkiye'deki tüm takımların stadtaki taraftar potansiyeli bellidir. Para gelsin veya takıma destek artsın diye daha fazla seyirciyi tribünlere çekmeye çalışırsan, seni iyi günde kötü günde daima stadta destekleyen taraftar profilini de bozmuş olursun. Galatasaray maçında olan budur. Bugün de olan bu. Kötü skor veya herhangi bir kırılma anında, İnönü'de göremeyeceğimiz tepkiyle karşı karşıya kalırız. Psikoloji de kırık camlar teorisi denir buna. Birinin kırdığı cam, diğerlerine de ilham verir. Organize taraftar gruplarında böyle hareket göremezsiniz.
Yönetim Başakşehir'de oynanacak iki maçın ardından Olimpiyat'a götürecek takımı. Muhtemelen şampiyonluk yarışında olur, daha fazla hasılat toplarız diye düşünüyorlar. Ancak oraya toplanan taraftarın kötü skora, yine olumsuz tepki verme riski her daim mevcut.
Zira soğuğa, meşakkatli yolculuklara katlanıp ve seyir zevkini örseleyen stada varan taraftar, kötü sonuca daha abartılı tepki verecektir. Tüm zahmetlere zaferi yaşamak için katlanmıştır. Olumsuz bir kırılma anında birinin tepkisine diğerininki eklenecek, kartopu efektiyle büyüyüp gidecektir. Bunlar sürekli Beşiktaş'ı, gittiği heryerde takip eden kitle değil ki!
Bence şampiyonluk yolunda, hasılat karşığında alınabilecek bir risk değil. Ben yönetim olsam, Ankara'ya geri dönerdim.