2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825701 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyko-Tolga-Günay

Beck-Serdar-Rhodolfo-Ersan-Alexis-Marcelo-İsmail-Tosic

G.Töre-Kerim-Atiba-Necip-Veli-Oğuzhan-Tolgay-Sosa-Olcay-Quaresma

Gomez-Cenk-Pektemek

Kadromuz baya baya alternatifli oldu. Bir de Tolgay dönse tamamdır.
pektemek,tosic,veli, tolga veya günaydan bir tanesiyle yolları ayırırız diye düşünüyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kongre üyelerinden birisi Gomez'in bonservisi 1000 Euro diye UEFA ve İtalya Federasyonu'na mektup yazmış.

Kim yaptıysa..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

pektemek,tosic,veli, tolga veya günaydan bir tanesiyle yolları ayırırız diye düşünüyorum

Bazı oyuncuları zaten yazın göndermemiz lazım.

Fakat hem lig hem de kupayı alabilecek bir kadro derinliğine ulaştık.

Yani sezon sonuna kadar bu kadro ile iki kulvarı da çok rahat götürürüz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Dusuncelerim;     1.gokhan tore cok top ezdi diyorsunuz , tore super ligde maclarda 10 kez faul dudugu caldiriyorsa  ispanyada 20 kere caldirir , ama ispanyada bu tur oyunculara faul yapamassiniz direk kart gorursunuz buda oyuncunun performansini artirir cunku oyuncu daha cok is yapar kafasindakini sahaya yansitabilir     2. Gokhan tore icin yunus arkadasimiz filan defans yapmiyor kaptirdigi topa kosmuyor demis ,  benim gibi kuluplerde forma giyenler bilir bazi oyunculara serbestlik tanir ,  hucum bolgesindeki agrasifligini kaybetmesin diye yormak istememis olabilir senol hoca ,  bu sonuca varmamim nedenleri torenin surekli ilerde kanatta bekleyip defans arkasina kosu icin hazir beklemesi ve defansa yardima gitmediginde senol hoca tarafindan uyarilmamasi yani siz oyuncudan yapmasini istenmeyen birseyden dolayi elestiriyorsunuz , lutfen yorum yaparken fanboyculuk yapmayin yunusun q17 korumaciligida bazen canimi sikiyor :(

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Alper Bahadır mı yazmış? Bence iki kere düşünün inanırken.  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ekrembaser

Kongre üyelerinden birisi Gomez'in bonservisi 1000 Euro diye UEFA ve İtalya Federasyonu'na mektup yazmış.

Kim yaptıysa..
Derdi neymiş bu kongre üyesinin şikayet babında mı yoksa böyle bir durum var mı diye sorgulamak için mi

Çevrimdışı musacn1903

Metin Tekin'in de dedigi gibi bu kadar istikrarlı futbolcu diyoruz getiriyoruz sonra sen 10 maç otur 1 maç ihtiyaç halinde oyna sonra 10 maç daha otur boyle olur mu sizce ben ersanin 26 şubata kadar gidecegini dusunuyorum. Ayrica suan defansimiz alternatifli diyoruz da 4 stoperim 3 unu alirsin ilk 18 e 1i tribune gider. Sen her mac tribunde oturan adami hangi mac ilk 11 e koyacaksin ?  Ben ersanin 26 subata kadar gidecegi kaanatindeyim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dusuncelerim;     1.gokhan tore cok top ezdi diyorsunuz , tore super ligde maclarda 10 kez faul dudugu caldiriyorsa  ispanyada 20 kere caldirir , ama ispanyada bu tur oyunculara faul yapamassiniz direk kart gorursunuz buda oyuncunun performansini artirir cunku oyuncu daha cok is yapar kafasindakini sahaya yansitabilir     2. Gokhan tore icin yunus arkadasimiz filan defans yapmiyor kaptirdigi topa kosmuyor demis ,  benim gibi kuluplerde forma giyenler bilir bazi oyunculara serbestlik tanir ,  hucum bolgesindeki agrasifligini kaybetmesin diye yormak istememis olabilir senol hoca ,  bu sonuca varmamim nedenleri torenin surekli ilerde kanatta bekleyip defans arkasina kosu icin hazir beklemesi ve defansa yardima gitmediginde senol hoca tarafindan uyarilmamasi yani siz oyuncudan yapmasini istenmeyen birseyden dolayi elestiriyorsunuz , lutfen yorum yaparken fanboyculuk yapmayin yunusun q17 korumaciligida bazen canimi sikiyor :(

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boyle oyun ozgurlugu olmaz

Kanatta bekle 50 tane top kaptir geri almak icin hic kilini kipirdatma , Defansa gelme oh ne güzel memleket..

Tore bunlarin hepsini yapiyordu gecen sene

Quaresmayi korurum tabiki , Torenin yaptığının 10 da 1 ini Quaresma yapsa Linç edersiniz burada !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Metin Tekin'in de dedigi gibi bu kadar istikrarlı futbolcu diyoruz getiriyoruz sonra sen 10 maç otur 1 maç ihtiyaç halinde oyna sonra 10 maç daha otur boyle olur mu sizce ben ersanin 26 şubata kadar gidecegini dusunuyorum. Ayrica suan defansimiz alternatifli diyoruz da 4 stoperim 3 unu alirsin ilk 18 e 1i tribune gider. Sen her mac tribunde oturan adami hangi mac ilk 11 e koyacaksin ?  Ben ersanin 26 subata kadar gidecegi kaanatindeyim

Milos gidiyor Pedro Gitti. Ersan yerine Marcelo Rhodo yerine Alexis işte. Tosic zaten kafadan gidiyor. Bence ekipler dengeli ve normal. Gerekildiği durumlarda diğerleri oynatılır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo hem defans hemde tum takimla rahatlikla iletisim kurabilir ve cabuk uyum saglar

3 dil biliyormus : Ingilizce , Almanca ve Portekizce zaten ana dili :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

beyler herkes Ersanı yolluyor ama Şenol hoca açıklama yaptı "Ersanı yollamam teknik olarak mümkün değil" nokta :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı talha

Marcelo hem defans hemde tum takimla rahatlikla iletisim kurabilir ve cabuk uyum saglar

3 dil biliyormus : Ingilizce , Almanca ve Portekizce zaten ana dili :D

Çevirmen parasından da kurtulmuş oldu bizimkiler.  :evillol:

Çevrimdışı musacn1903

Milos gidiyor Pedro Gitti. Ersan yerine Marcelo Rhodo yerine Alexis işte. Tosic zaten kafadan gidiyor. Bence ekipler dengeli ve normal. Gerekildiği durumlarda diğerleri oynatılır.
Demek istedigimi anlamamışsın abi. Kalite olarak stoperlerimiz ayni kalitede evet ama su var gelen oyuncular kendi takimlarinda hamle oyuncusu degil banko oyunculardi. Sen devre arasi bunlari getirip birini 10 macta bir oynatirsan birini tribune koyarsan dogru olmaz. Ben sadece kendi fikrimi soyluyorum rhodolfo 50 mac ustu oynadi bu sene ya rhodolfoyu bol bol dinlendirecek ya da ersan gidecek abi diger turlu bence dogru olmaz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

beyler herkes Ersanı yolluyor ama Şenol hoca açıklama yaptı "Ersanı yollamam teknik olarak mümkün değil" nokta :)

Şuan için yollamaz ama sene sonu işler değişebilir.

Çevrimdışı musacn1903

Başkan da 2 gün önce baska transfer yok diyordu :D öyle derler tabi ama birgum bir bakmışsın yoklar :D bende gitmesini dogru bulmuyorum ama 4 tane ayni kalitede adamın birini 10 macta bir digerini tribune koyamazsin dogru olmaz

Çevrimdışı tangaz

Demek istedigimi anlamamışsın abi. Kalite olarak stoperlerimiz ayni kalitede evet ama su var gelen oyuncular kendi takimlarinda hamle oyuncusu degil banko oyunculardi. Sen devre arasi bunlari getirip birini 10 macta bir oynatirsan birini tribune koyarsan dogru olmaz. Ben sadece kendi fikrimi soyluyorum rhodolfo 50 mac ustu oynadi bu sene ya rhodolfoyu bol bol dinlendirecek ya da ersan gidecek abi diger turlu bence dogru olmaz

ilk 11 oyuncusu olarak geldiler evet ancak şöyle düşün küçük takımın as oyuncusu ama hedef yok ya da hedef kümede kalmak.diğer tarafta ise şampiyonluk potasındaki takımda hamle oyuncusu olmak ve fırsatı iyi kullanıp ilk 11de yer bulmak. şampiyonluğun hazzına ortak olmak paha biçilemez + geldikleri takımlardan daha iyi para kazanacaklar  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı goktasoktay

Birkaç sayfadır inandım, kuşak farkı denen şey hakikaten var.

18-22 yaş grubu ve kendini beşiktaşlı olarak tanımlyan gençler , ömrü hayatlarında bundan daha iyi, dengeli ve alternatifli bir kadro, bundan daha ayakları  yere basan bir yönetim ve daha hücumcu, baskılı oynatan teknik heyet gördü mü ki; ergenlikleri devam ediyormuş gibi beğenmiyor ve sanki takımın sahibiymişler gibi de babaları yaşındaki hocaya, forma giyen beşiktaşlı oyunculara hakaret edercesine söyleniyorlar.

Ayrıca takım çok kötü ve küme düşmeye oynasa ne olacak acaba? 80 lerin başında bu taraftar profilimiz olsa herhalde inönüde 40 bin kişilere değil 300-500 kişiye oynardık.

Bunlar renklilerin hasletleri.. sakin, mütavazi ve saygılı olunuz.
Ağzınıza sağlık. Durumu çok güzel ozetlemissiniz. Taraftar olarak her şeyi çok iyi biliyoruz. Bu takım gayet güzel yönetiliyor. Şenol hoca da ne yapacağını çok iyi bilir. Çıkıp burda yok onu niye oynatmıyor, bunu kaleye koymasın diye ahkam kesip moral bozmaya kimsenin hakkı yok. Takımın teknik direktörü bizim kadar bilmiyor ya da istemiyor mu başarılı olmayı. Destek olalım, köstek değil...

iphone 6 plustan fırlatıldı :P

Çevrimdışı talha

Kardeşim kim kimi keserse o oynar rekabet bunun için var zaten. Alexis Marcelo ikilisi Ersan Rhodo ikilisinden daha iiy olacaksa Ersan-Rhodo yedeğe çekilir. Her türlü bizim faydamıza olur. :)

Çevrimdışı musacn1903

ilk 11 oyuncusu olarak geldiler evet ancak şöyle düşün küçük takımın as oyuncusu ama hedef yok ya da hedef kümede kalmak.diğer tarafta ise şampiyonluk potasındaki takımda hamle oyuncusu olmak ve fırsatı iyi kullanıp ilk 11de yer bulmak. şampiyonluğun hazzına ortak olmak paha biçilemez + geldikleri takımlardan daha iyi para kazanacaklar  :ok:
Evet abi haklı olabilirsin ama ben dedigim gibi o zaman rhodolfo 50 mac ustu oynadigi icin bol bol dinlecek diye dusunuyorum ersan gitmezse eger :)

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ta hiçbir oyuncu vazgeçilmez değil. Fakat Beşiktaş taraftarı Töre ve Sosa'nın oyun içi değerini gittiklerinde anlayacaklar.

Özellikle Sosa ile ilgili kısmına fazlasıyla katılıyorum. Geçenlerde "sözleşmemi uzatın jübilemi Beşiktaşta yapayım" gibi bir açıklama yaptığına dair haber çıkmıştı. Umarım doğrudur ve umarım bu isteği gerçek olur.

Çevrimdışı musacn1903

Haa alexis cok opsiyonlu oyuncu yedekte sol bek tosic yerine alexis oturursa marceloda rhodolfo ersan icin yedekte oturabilir formayi kaparsa 11 oynar :) alexis belki bunun icin alındı ismaile alternatif olarak daha cok dusunuluyor olabilir :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2016, 23:47:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
FON'lu günlerden 1000 Euroluk Gomez transferli günlerine  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bir şey yazmıştım ; Gecen sene 2. Devre Töre bıraktı şampiyonluk gitti - bu sene daha hic piyasaya çıkmadı 2. Devre çıkarsa renkliler düşünsün diye .

İlk devre bi açıklama yapılmıştı : Diyette ondan halsiz diye .

Evet bugün Töre sezonu açtı beyler , transferinin yaza kaldiginin farkında , zayiflamis,  sürekli aradı , geriye bile dönüp bastı koştu eskisi gibi , hatta 2  - 0 ken driplinge girdi göz göre göre tekme yedi .

Bu şekil oynarsa gerçekten renkliler düşünsün , birde q17 olcaydan forma alır o zaman . Yazında transfer butcemizi oluşturur Ersanla .

Çevrimdışı ismail

Liverpool fatihi ne zaman dönüyor bilen varmi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mülkübey

İstatistiklere göre marcelo ersana forma göstermez

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .