2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824968 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Yine Tolga , yol abi bu taraftar kurtulamayacak , bıktık artık ISTEMIYORUZ  tolga falan anlatamiyor muyuz  acaba ?

Çevrimdışı mülkübey

Anlaşıldı yönetim neuer i de alsa tolgayı oynatacak teknik heyet

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol hocaya saygım var bir bildiği vardır ama tolganın defansla uyumu hiç yokki ben şimdi gideyim eldivenleri takayım elime benim defansla tolgadan daha iyi uyumum olur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

öyle demeyin buca çok etkili takım. boyko'nun uyum süreci tamamlanmadığı için bu maçta bir kaza yaşayıp 4-1 kazanabilirdik.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Niye yine tolga yahu anlam veremiyorum yanlis bilgidir ins ntvsporun verdiği

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senol hoca hemsehrisini kolluyor yine :akuma:

Lig macinda da Tolga oynayacak goreceksiniz...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Abi su macta kaleye ben bile gecsem yeneriz maci ya ,  bu macta tolganin oynamasinin bi mantigi olamaz , boyko gecsin takimla maca ciksin stoperler ile oynamaya alissin

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

:sevinc :sevinc Buna inandın mı yazarken
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Bence ertelenen maçlara kadar tolga oynar.

Çevrimdışı Scout

Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan Adem, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Gökhan, Sosa, Olcay, Mario Gomez
Pika Pika

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Tolga mecburen  ertelenen 2 maçta oynayacak, bende istemiyorum artık onu kalede görmek ama mecburen hazır olması adına kalede Tolga ile başlamak daha mantıklı, sonuçta daha 2 maçı oynayacak, olsaydı bundan önceki kupa maçında Boyko oynayabilirdi ama orada da lisans sorunu vardı, bu kadar karalar bağlamaya gerek yok, buraya kadar Tolga ile geldik bir iki maç daha Tolga ile gideriz, zaten Boyko'nun alışması v.s. bir iki hafta vermek lazım.

Çevrimdışı Blackmd1

Macı izleme hevesim kactı yeminlen  :bawling:

Çevrimdışı kartal43

Tolga ertelenen ts maçı sonrasına kadar kalede olacak buna alışsak iyi olur. Zaten bu süreçten başarıyla çıkarsak tolga devam eder. Yok puan kayıpları gelirse Boyko geçer kaleye gaz almak için.

Çevrimdışı Jukebox

Ya yeter biktim tolga'dan da gunay'dan da.

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Tolga mecburen  ertelenen 2 maçta oynayacak, bende istemiyorum artık onu kalede görmek ama mecburen hazır olması adına kalede Tolga ile başlamak daha mantıklı, sonuçta daha 2 maçı oynayacak, olsaydı bundan önceki kupa maçında Boyko oynayabilirdi ama orada da lisans sorunu vardı, bu kadar karalar bağlamaya gerek yok, buraya kadar Tolga ile geldik bir iki maç daha Tolga ile gideriz, zaten Boyko'nun alışması v.s. bir iki hafta vermek lazım.
hazır tolga ile olmayan tolga arasında fark yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Alparslan

O zaman niye kaleci aldık madem öyle tolga çok iş çıkarmış bahsettiğinize göre.
Ben savunmamız olması gerektiğinden fazla pozisyon veriyor diyorum sen olayı kaleciye getiriyorsun. Takım savunmamız daha iyi olmalı diyorum, yerlerde sürünüyor demiyorum. Allah korusun Tolga kurtarış yaptı desem linç edilecem sanırım:)

Çevrimdışı melyet

Beşiktaş'ın Hannover 96'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Marcelo, bu akşam 22.00'da İstanbul'a gelecek.
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı AmaralGürses

:sevinc :sevinc Buna inandın mı yazarken

Komplo teorisi değil gerçek, tolga'yla ayrı bir hukuku var hocanın bence de. Ha bunun ne kadarı hemşehrilik ne kadarı aynı kulüpte ortak geçmiş yaşamış olmaktan geçiyor orasını bilemeyiz. Ama tolga'nın kredisi şenol güneş'ın gözünde olması gerekenden birkaç tık daha fazla diye düşünüyorum. O da sağolsun teyit ediyor bizi sürekli.
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 17:01:51 AmaralGürses ]

Çevrimdışı DADAYKARTALI

şenol hoca nın boyko ve alexis delgado yu oynatmayarak yaptığı şey tek kelime ile taraftara terbiyesizliktir :s20:

Çevrimdışı Alparslan

Sen ne diyorsun biz Ersan'ı vermiyoruz devre arası hem de 6 - 7 milyon euroya  :lol:
Abi vermemeliyiz zaten:) Ben açıkcası wengerede kızmıyorum neden ospinayı vermedin diye. Devre arası kaliteli oyuncularını kimse vermek istemez. Verse bile çok yüksek bir rakam ödemen gerekir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Galatasaray'a 1-0 yetiyordu arkadaşlar. Son maçlar öncesinde zaten 2 averaj öndelerdi. Ha, yenilmek için şike yapılmıştır belki ama skorun 8-0 olması bir şeyi değiştirmedi. Skor üzerinden yürüyüp de ortamlarda küçük duruma düşürmeyin kendinizi.
Galatasaraya 1 _ 0 yetmiyordu son mac oncesine gs bizden 2 gol averajla onde girdi . Mactan once 1_0 galibiyet gs yi sampiyon yapmayabilirdi sonucta  biz genclerbirligini 3_1 yenince gslilerin algisi 1 sifirda yensek sampiyon oluyorduk algisyli sikeyi ortmek icin sonucta ayni anda oynandi gsnin a.gucu ve besiktasin gencler maci sadece sinucclara gore tek farkli galibiyet bile yeterli gibi gorunsede maclar oynanirken 1 sifirin yetecegini bilemezsin degilmi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı DADAYKARTALI

anlaşıldı hoca ya kalırsa tolga kaleyi bırakmayacak o zaman iş bize düştü yine antep maçında biz gerekeni yaparız bir daha tolga geçemez kaleye :steamed:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2016, 17:08:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Enteresan bir takas olmuş ama olumlu bir hamle.

Ersan'ın sadece bizim transfer dönemimizde değil Çin ligi transferi dönemi bitene kadar gitme durumu var. Yani 1 ay sonra da gidebilir sanırım.

O zamana kadar Alexis'i alıştırıp Marcelo ile yedekleyebilir Şenol Güneş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ha gayret şenol güneş i hain ilan etmenize az kaldı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALDENYX

Ali Ece " Marcelo oynadığı takımın çok üstünde bir yetenek,çok akıllı bir hamle daha yapıldı transferde"

satınalma opsiyonlu kiralık karşılığında sene sonuna kadar miloseviç kiralık olarak verildi beğenilirse 1.2 milyona bonservisi alınacak. Hem milosevice Bundesliga tecrübesi kazandiracaksin hemde iyi çıkarsa Bundesliga tecŕübesi olan bir stoper kazanacaksin derslik transferler bravo Başkan
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ocak 2016, 17:12:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sahi su Dutcakcilar hic görünmüyor ortalikta sahneye alalim su Dutcak Quaresmadan cok daha iyi diyenleri :busted_cop:

Quaresma 3 gol 2 asist / Beşiktaş'ın attığı gol 41 / Takımın skor yükünün  %12.5'i

Dzdudzsak 3 gol 4 asist / Bursa'nın attığı gol 23 / Takımın skor yükünün %31'i

Ben Dzsudzsak'ın Bursa'da oynadığı oyunu beğenmiyorum sen Quaresma'nın Beşiktaş'ta oynadığı oyunu beğeniyorsun buna rağmen adam nerdeyse 3 kat daha fazla katkı vermiş durumda takım ölçeğinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli