2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825070 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Dzsudzsak'ı çok balon gördüm bu gün . Adam Bursa'ya tatile gelmiş. Acaba diyorum biz alsaydık bizde fark yaratırmıydı  :alala:
Dzutzsak , Quaresmanin sol kramponu bile olamaz dediğimde Gülüyordu herkes bana :bandit:

Şimdi herkes dedigime geliyor yavas yavas :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Galatasaray'a 1-0 yetiyordu arkadaşlar. Son maçlar öncesinde zaten 2 averaj öndelerdi. Ha, yenilmek için şike yapılmıştır belki ama skorun 8-0 olması bir şeyi değiştirmedi. Skor üzerinden yürüyüp de ortamlarda küçük duruma düşürmeyin kendinizi.
1-0 maç sonuçlarına bakarak konuşuyorsun yetiyordu ama o maç haftası var adamlar korkularından kendi yapacakları şikeyi biz yapacakmışız gibi Beşiktaş Gençlere 10 tane atacak moduna girdiler 20 dk da 5 tane yedi Ankaragücü.Ortamlarda küçük düşecek durum yok o haftayı yaşayamazsın tabiki ama maçları izle daha fazla bilgi edin o haftayla ilgili,dediğim gibi korkularından şikeyi yüzlerine bulaştırdılar.Bunun utancıyla yaşıyorlar hala türk futbolunun çok net bir şikesidir.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Kiralık geliyor,satın alma opsiyonu 2milyon

kiralık değil milosevic takasta kullanılacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sahi su Dutcakcilar hic görünmüyor ortalikta sahneye alalim su Dutcak Quaresmadan cok daha iyi diyenleri :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

1 saatte transfer yaptık durduk yere. Milo'nun yerine olması iyi oldu. Biraz daha sağlamlastirdik defansı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

o senemiydi yoksa başka senemiydi tam hatırlamıyorum
gs konvoyu barbarosdan geçme gafletinde bulundu bende konvoyla
beşiktaş taraftarı arasında kalma gibi bir hata işlemiştim kum tanesi gibi kaldırım taşları uçuyordu etrafımdan
konvoy hurdaya döndü araçlarını bırakıp kaçtılar bende hasarsız kurtulma başarısı sağladım :D
zaten herhalde sondu o ondan sonra beşiktaş şampiyon olmadıysa polis kapatır yolu konvoyların geçmesine izin vermez
gsninkide bitmez bir ızdıraptır semtleri yok ve istanbulda şampiyonluk kutlayacak yer bulamıyorlar :naughty:

Çevrimdışı AmaralGürses

Milo'nun şu saatten sonra bizde geçireceği her saniye israftır, gereksizdir.

Eğer bu transfer haberi ve Milo'yla takas formatı şeklinde olduğu doğruysa yönetime tek kelimeyle helal olsun.

Hayatımızda görmediğimiz incelikle, ustalıkla götürüyorlar hem transfer hem kadro mühendisliği işini. Tabi ki kısıtlı imkanlarımız doğrultusunda..

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Eger miloyla marcelo takas olduysa bence iyi bi iş yaptik. Hem daha tecrubeli bi defans oyuncumuz oldu, hemde milodan eminim ki daha iyidir. Oyuncuyu izleyen arkadaslar varsa yeşillendirsin burayi bizde bilgi sahibi olalim biraz :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hasan Tahsin

cincona 1-0 yetmiyordu. cinconun averajı bizden +1 daha iyiydi yani o gün farklı kazanan şampiyon olacaktı biz 3-1 kazandık gençlerbirliği oyuncuları teşvik pirimi almıştı deli gibi koşuyorlardı Recep Çetin çıldırdı çift daldı kırmızı gördü 5 maç ceza aldı. diğer tarafta ankaragücü 8 tane yedi. yenilen goller tam komediydi cincon o sene doğu alman bir golcü almıştı Gütschow die adam o maça kadar 3-5 gol atmıştı o maçta 5 gol birden attı zalad adamın tıngır mıngır gelen topunu bile bloke etmeyip adamın önüne tokatlayıp ikinci vuruşu yaptırıp gol yemiştir o gün.

özetle maç öncesi bizim temsili rakamlarla tarif edeyim +30 olan averajımız +32 oldu cinconun +31 olan averajı +39 oldu ve averajla şampiyon oldular. umarım herkese aydınlatıcı olmuştur

edit: ben gençlerbirliği maçında tribündeydim :(
Hatırladığım 3 averaj farkı vardı. cavcav efendi yanılmıyorsam 4 - 5 oyuncuyu kadro dışı bıraktı. ankaragücü de iyice bilenmiş sinan ı oynatmadı. zalad ise Türk spor tarihinin gelmiş geçmiş en şikeci kalecisidir. Bir başka sene de Eskişehir kalecisiyken frikik atan prekazi ye kendi dilinde " kardeş bu köşeye " diyerek yol göstermiştir. Ama yine Eskişehir'de olan Fuat Çapa isimli oyuncumuzda göçmen olup aynı dili bildiğinden bu sözlerini açığa çıkarmıştır. zalad şikecisi kendini " ben baraja söyledim " dese de gs nin defansında başka yugoslav oyuncu yoktu. Necmi'nin de dediği gibi yıllar sonra şikeyi itiraf etmiştir. Tıpkı malatyaspor lu oyuncuların doğan marka araba aldıklarını itiraf etmeleri gibi.Dikkat ederseniz birden fazla maç yazıyorum şikeyle ilgili ve gs tarafından. Bunun bir de fb tarafı var ki keşke o günlerin maçlarını videoya alıp genç nesillere izletseler
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Dzutzsak , Quaresmanin sol kramponu bile olamaz dediğimde Gülüyordu herkes bana :bandit:

Şimdi herkes dedigime geliyor yavas yavas :bandit:

adam bursada oynuyor nesini mukayese ediyorsun bursaya messiyi getirsen ne olur.
zaten bursaya imza attığı an bitmişti adam büyük düşünmüyorsa Beşiktaşta ne işi var küçük takımdan bursaya
gelir eyvallah basamak olarak kullanır dersin ama. aması yok

Çevrimiçi Samet Ç

Marcelo adam mıdır?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Marcelo adam mıdır?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pırlanta.

Çevrimdışı cursedofdragon

miloyu verip marceloyu aldıysak kiraladıysak iyi o zaman :)

Çevrimdışı tangaz

Marcelo bidiğin istikrar abidesidir adam maç kaçırmaz wisla krakowda oynarken çok gol atmıştır çoğu 190lık adamdan daha fazla hamlelidir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı aa.aslan

Umarım milodan kalıcı kurtulmuşuzdur. Bir bakalım marcelo nasıl milo kadar kötü olması imkansız bence o kadar ilk 11 oynamış.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada F.Günayer'in haberine göre Beşiktaşımız Ç.Söyüncü için Altınordu kulübüyle masaya oturmuş.

Çevrimiçi Samet Ç

yav avatarı değiştir artık :) sen ileti yazdıkça gözüm yaşarıyor, çok istiyordum mandandayı..
:ok:

Çevrimiçi Necmi

Hatırladığım 3 averaj farkı vardı. cavcav efendi yanılmıyorsam 4 - 5 oyuncuyu kadro dışı bıraktı. ankaragücü de iyice bilenmiş sinan ı oynatmadı. zalad ise Türk spor tarihinin gelmiş geçmiş en şikeci kalecisidir. Bir başka sene de Eskişehir kalecisiyken frikik atan prekazi ye kendi dilinde " kardeş bu köşeye " diyerek yol göstermiştir. Ama yine Eskişehir'de olan Fuat Çapa isimli oyuncumuzda göçmen olup aynı dili bildiğinden bu sözlerini açığa çıkarmıştır. zalad şikecisi kendini " ben baraja söyledim " dese de gs nin defansında başka yugoslav oyuncu yoktu. Necmi'nin de dediği gibi yıllar sonra şikeyi itiraf etmiştir. Tıpkı malatyaspor lu oyuncuların doğan marka araba aldıklarını itiraf etmeleri gibi.Dikkat ederseniz birden fazla maç yazıyorum şikeyle ilgili ve gs tarafından. Bunun bir de fb tarafı var ki keşke o günlerin maçlarını videoya alıp genç nesillere izletseler
2 averajdı ben hatırlamadım tff ye baktım :naughty:

Çevrimdışı murat

ersanı çine yollarsak trabzon maçında rhodolfo tek başına oynar artık.şu an mersin ve trabzon maçına sadece 2 stoperimiz var.bence bugün rhodo ve ersan oynamamalı.

Çevrimdışı musacn1903

Marceloyu alexise göre yorumlayan olursa çok iyi olur

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı murat

niasse ile kweuke anadolu topçusu diyenler vardı.kweuke sparta pragda oynamış marceloda wisla krakow da oynamış.istemezükçüleri görelim şimdi.

Çevrimdışı tangaz

@Hasan Tahsin abi ben yaşım gereği bunları iyi hatırlıyorum eminim sen fazlası ile daha iyi hatırlıyosundur gerek sen gerek @Necmi abi de eminim katılacaksınızdır. bizim milad sayılabilecek çığır açabileceğimiz şampiyonluklarımızın önü o yıllarda hep GSnin şikeleri ile kesilmiştir. mesela ankaragücü maçı 4 sene üst üste şampiyonluğumuzu kesmiştir Türk futbolunda bir mihenk taşı olacak bir adımımızın önünü kesmişlerdir. o yıllarda alp yalmanlar ergun gürsoylar yurdeşen karahasanlar şikenin kralını yapan tiplerdi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı karakartalım

sadece o değil 3 maçta 17 gol attı o sezon çok kirli bir sezondu zaten ankaragücü oyuncuları şike
yaptıklarını açıkladılar daha sonra
anladım abi bi arkdas muhabbetinden geçti bende söyledim sonra aksi söylendi baktım hakikaten öyle canım sıkıldı ondan buraya bi sorayım dedim bilen gören abilerimizden bilen vardır belki diye
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...